Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoczko serwer  dziś  wystartowałem z nową postacią  i jak na razie mi się podoba :)

Prezentacja jest okej ładna wizualnie prosta i na temat ! 

baner.png

Opublikowano

@Norbertsons

"Rozumiem twoją zazdrość, ale idź nabijaj posty gdzie indziej" xDDDDD.... Każdemu to piszesz?

Btw. Czego mają ci zazdrościć? Serwera gotowca postawionego na plikach alexandrine (czy jakoś tak) z wyrywanymi fragmentami gotowego kodu i wklejaniem go na nowo, zmieniając przy tym tylko napisy i grafiki na Runy lub inne tego typu rzeczy.Te wszystkie waluty typu złote monety, kryształy itp. to jest jedna waluta skopiowana parę razy ze zmienioną grafiką.

Faktycznie. Serwer na autorskich plikach.

@topic

Osobiście nie polecam serwera, ze względu na to, że moim zdaniem jest tam zbyt dużo wirtualnych płatności. Serwer robiony pod zarobek.

P.S: Czekam na "Rozumiem twoją zazdrość..." xD

Opublikowano

@Norbertsons

"Rozumiem twoją zazdrość, ale idź nabijaj posty gdzie indziej" xDDDDD.... Każdemu to piszesz?

Btw. Czego mają ci zazdrościć? Serwera gotowca postawionego na plikach alexandrine (czy jakoś tak) z wyrywanymi fragmentami gotowego kodu i wklejaniem go na nowo, zmieniając przy tym tylko napisy i grafiki na Runy lub inne tego typu rzeczy.Te wszystkie waluty typu złote monety, kryształy itp. to jest jedna waluta skopiowana parę razy ze zmienioną grafiką.

Faktycznie. Serwer na autorskich plikach.

@topic

Osobiście nie polecam serwera, ze względu na to, że moim zdaniem jest tam zbyt dużo wirtualnych płatności. Serwer robiony pod zarobek.

P.S: Czekam na "Rozumiem twoją zazdrość..." xD

http://116111.pl/

@topic

Event Żetonów potrwa do jutra godzin wieczornych

baner.png

Opublikowano

Nie polecam.

Za dużo tam tych wszystkich pierdół.

Patrząc na screen is'u w głównym poście jest tam z 20-30 kategorii +

Do tego z 15 rodzajów walut..

Po co tyle tego?

Nie starczą grzybki i złoto + z max. 10 kategorii w is'ie?

Do tego to dziwne masz te kategorie..

Co robią osiągnięcia w is'ie?!

Nie powinno to być napisane osobno?

Chyba, że problemem jest Ci stworzyć plik osiagniecia.php i napisać wszystko od 0 :)

Bo z tego co widzę jak wyżej napisał @SpajdeR2 to np. waluty są po prostu kopią reszty i zmianą grafiki.

Wydaje mi się, że inne rzeczy robisz w podobny sposób..

Nie bierz tego do siebie, to tylko moja opinia :)

Opublikowano

Nie polecam.

Po co tyle tego?

Chyba, że problemem jest Ci stworzyć plik osiagniecia.php i napisać wszystko od 0 :)

Bo z tego co widzę jak wyżej napisał @SpajdeR2 to np. waluty są po prostu kopią reszty i zmianą grafiki.

To nie robi większej różnicy czy osiągnięcia będą w osobnym pliku czy nie.

A jak inaczej robi się waluty? Wystarczy dodać w bazie danych i w pliku PHP, więc nie wiem o co Ci chodzi.

Dzięki za opinie. Negatywne też są mile widziane, ponieważ wtedy wiem co należy zmienić.

baner.png

Opublikowano

Polecam serdecznie Jeden stabilny, z miłą atmosferą server.

baner.png

Opublikowano

Nie polecam.

Po co tyle tego?

A jak inaczej robi się waluty? Wystarczy dodać w bazie danych i w pliku PHP, więc nie wiem o co Ci chodzi.

Dzięki za opinie. Negatywne też są mile widziane, ponieważ wtedy wiem co należy zmienić.

Robi bo dzięki temu możesz mieć to na osobnej podstronie i wtedy nie ma bałaganu w is'ie i wszystko łatwiej edytować :)

Faktycznie, źle to ująłem.

Chodziło mi o to, że moim zdaniem robienie 20 walut mija się z celem..

1. Ciężko się w tym odnaleźć

2. Wygląda to tak jakbyś udawał, że coś robisz..

Coś na zasadzie "O! Dodam nową walutę żeby zamydlić oczy i pokazać, że "pracuję" nad serwerem" :)

Nie lepiej zamiast 20 raz wklejać kod i zmieniać tabelki w bazie usiąść i napisać jakiś kozacki system?

Opublikowano

Nie polecam.

Po co tyle tego?

Robi bo dzięki temu możesz mieć to na osobnej podstronie i wtedy nie ma bałaganu w is'ie i wszystko łatwiej edytować :)

Faktycznie, źle to ująłem.

Chodziło mi o to, że moim zdaniem robienie 20 walut mija się z celem..

1. Ciężko się w tym odnaleźć

2. Wygląda to tak jakbyś udawał, że coś robisz..

Coś na zasadzie "O! Dodam nową walutę żeby zamydlić oczy i pokazać, że "pracuję" nad serwerem" :)

Nie lepiej zamiast 20 raz wklejać kod i zmieniać tabelki w bazie usiąść i napisać jakiś kozacki system?

Nie jestem programistą, nie znam się aż tak na tym jak Ty.

Serwer jest postawiony 4fun.

Spróbuję w wolnym czasie coś zrobić.

Nie licz na to, że to będzie jakiś super kozacki system, ponieważ nie mam takich umiejętności, jak już wcześniej wspomniałem - pamiętaj, że to jest serwer dla zabawy/dla zabicia czasu. A od takiego serwera gracze nie oczekują nie wiadomo jakich systemów, tylko łatwej i przyjemnej gry.

Moim zdaniem zamiast się czepiać powinieneś sam postawić serwer i dawać przykład innym jak powinien wyglądać prawdziwy prywatny serwer sfgame.

baner.png

Opublikowano

Mi osobiście na serwerze gra się bardzo wygodnie i przyjemnie :)

Mi osobiście na sewerze gra się bardzo przyjemnie :) Serwer fajnie rozbudowany, wielki plus za itemshop. Dobra robota :)

baner.png

Opublikowano

Siemano! Powróciłem nie było mnie w -uj czasu :) Czas wrócić do starych korzeni z tamtego roku :) Chyba xD

Więc zachęcam gorąco serdecznie na ten niesamowity serwer i jest możliwość gadania ze mną na czacie ;) 

W Ch(Cenzura Słowna) mam historii do opowiadania - haha xD - O nie! Hurrican Wrócił! :')

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

kiedy bedzie nastepny restart lv?

Po co restartować?

Według mnie to bez sensu, ponieważ wielu graczy poświęciło swój czas i pieniądze.

jak to dlaczego? dla zarobku przeca :) juz nie raz byly resety dlatego sie pytam kiedy nastepny ;]

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

kiedy bedzie nastepny restart lv?

Po co restartować?

Według mnie to bez sensu, ponieważ wielu graczy poświęciło swój czas i pieniądze.

jak to dlaczego? dla zarobku przeca :) juz nie raz byly resety dlatego sie pytam kiedy nastepny ;]

Niestety,

Aktualnie nie planuję resetu serwera :(

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...