Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NETHERSTORM

jasmin11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer. Lagi czasem są, ale przejściowe. Wszystko bardzo dopracowane i dopięte na ostatni guzik. Świetna robota :)­

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Awaria maszyny, juz jestesmy z powrotem.

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

iMeN reklamowal xehc ench pl , darmowy supeervip na waszym serwerze > Survival . I czemu botujecie mi serwer? , znaczy sie moj i kolegi 2 Network ? on polecam , prosze pisac ja wyjasnie to z nim.

Opublikowano

iMeN reklamowal xehc ench pl , darmowy supeervip na waszym serwerze > Survival . I czemu botujecie mi serwer? , znaczy sie moj i kolegi 2 Network ? on polecam , prosze pisac ja wyjasnie to z nim.

Ty też nie jesteś lepszy, codziennie się reklamujesz  u mnie na nicku WLASCICIEL_(jakieś dowolne nicki).

Więc trochę o sobie napisz a nie te osoby które ci niszczą serwa. Nie bez powodu robią ?...

Opublikowano

Po co u cb jak u was gra mało osób. A ten chat to mnie przeraża.

Zapraszam na ts ip znasz. Mały małolat się odezwał który ma 10 graczy hahaha i porównuje mój do swojego...

Opublikowano

Po co u cb jak u was gra mało osób. A ten chat to mnie przeraża.

sory ale twój serwer to gówn... lepsze serwery ma już @bekir1231 i u niego więcej osób gra :) 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...