Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NETHERSTORM

jasmin11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałosne są te kłótnie w temacie, ale cóż... chciałem napisać swoja opinię, ale chyba jednak zacznę od czegoś innego.

Podobały Ci się dzisiaj boty? Powtórkę chcesz chyba :P

Śmieszy cię to? Powiem szczerze... Trzeba być naprawdę niezłym luj*m żeby niszczyć kogoś pracę i mieć z tego satysfakcję nie będę na ten temat pisał nic więcej, bo jeśli jesteś zdolny pisać takie chore rzeczy to nic dobrego z naszego "dialogu" nie wyjdzie". Jednak administracja forumka powinna dać ci permbana, bo takie groźby są karalne. Pomijam fakt, że pewnie masz mało latek na koncie i są to tylko nędzne pogróżki.

Wróćmy do tematu. Serwer... sam w sobie niczym się nie wyróżnia zły nie jest, ale dobry także nie. Jednak spędziłem na nim tę pół godzinki i śmiało powiem, że administracja ma kompletnie gdzieś to co się u nich dzieje i wychodzi z tego taka "dzicz". Kompletna "dzicz". Dzieciaki co chwilę klną, wyzywają się na czacie. Spamią pierdyliard razy tym samym i co? I nic... nawet się nie staracie.  :mellow:

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żałosne są te kłótnie w temacie, ale cóż... chciałem napisać swoja opinię, ale chyba jednak zacznę od czegoś innego.

Śmieszy cię to? Powiem szczerze... Trzeba być naprawdę niezłym luj*m żeby niszczyć kogoś pracę i mieć z tego satysfakcję nie będę na ten temat pisał nic więcej, bo jeśli jesteś zdolny pisać takie chore rzeczy to nic dobrego z naszego "dialogu" nie wyjdzie". Jednak administracja forumka powinna dać ci permbana, bo takie groźby są karalne. Pomijam fakt, że pewnie masz mało latek na koncie i są to tylko nędzne pogróżki.

Mam 17 lat. A jak nazwiesz reklamowanie na innych serwerach, tworzenie dziennie po 5 kont (tak jak @MsDaniel55) tylko po to, żeby zareklamować swój serwer na moim i mi zaszkodzić? Nie będę tego tolerować.

Wróćmy do tematu. Serwer... sam w sobie niczym się nie wyróżnia zły nie jest, ale dobry także nie. Jednak spędziłem na nim tę pół godzinki i śmiało powiem, że administracja ma kompletnie gdzieś to co się u nich dzieje i wychodzi z tego taka "dzicz". Kompletna "dzicz". Dzieciaki co chwilę klną, wyzywają się na czacie. Spamią pierdyliard razy tym samym i co? I nic... nawet się nie staracie.  :mellow:

Nie da się ogarnąć wszystkiego na raz ze wszystkich serwerów. Święta się zbliżają i każdy ma swoje obowiązki w domu i tym bardziej nie można poświęcić zbyt wiele czasu Administrowaniu. Każdy stara się być tak długo jak może.

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Mam 17 lat. A jak nazwiesz reklamowanie na innych serwerach, tworzenie dziennie po 5 kont (tak jak @MsDaniel55) tylko po to, żeby zareklamować swój serwer na moim i mi zaszkodzić? Nie będę tego tolerować.

Nie da się ogarnąć wszystkiego na raz ze wszystkich serwerów. Święta się zbliżają i każdy ma swoje obowiązki w domu i tym bardziej nie można poświęcić zbyt wiele czasu Administrowaniu. Każdy stara się być tak długo jak może.

1. Nie wiem jak wygląda sytuacja, ale są inne sposoby na to niż grożenie zniszczeniem kogoś własności. To jest CHORE. Na moje oko wygląda to tak jakbyś podarł komuś sto złotych nie sądzisz? Ktoś nad tym pracował, starał się i zapłacił w dodatku, a ty to niszczysz...

2. Oj da się ogarnąć. Nie możecie załatwić wtyczki która wyrzuca graczy którzy używają wulgarnych słów? Szukasz trochę argumentów na siłę, ale ok.  xD

Opublikowano

Jasmin ze co? Ja k***a. reklamuje u was? Nie to się Odp.ierdolcie . Zazdroś.cicie mi ze w ciągu 10 dni gra po 150 osób a u was z początku grało po 45/60. Dziękuję za z.ddosanie mojego lobby. Mamy ip sprawa zgłoszona mają już dane . Więcej wyślę panu listem poleconym. Nie będę torelowac niszczenie kogoś mienia.

Opublikowano

Jasmin ze co? Ja k***a. reklamuje u was? Nie to się Odp.ierdolcie . Zazdroś.cicie mi ze w ciągu 10 dni gra po 150 osób a u was z początku grało po 45/60. Dziękuję za z.ddosanie mojego lobby. Mamy ip sprawa zgłoszona mają już dane . Więcej wyślę panu listem poleconym. Nie będę torelowac niszczenie kogoś mienia.

[20.03.2015, 19:30] Wlasciciel_HDFJ: Nowe IP mc***** , ench , pl Kazdy ma SVIPANE,TWORKKazdy typ serwa

Nie pogrążaj się.

I nie strasz nikogo policją, bo nikt Cię nie ddosuje. Przynajmniej nie my, a boty to nie jest ddos ;)

Z resztą ciekawe kogo masz IP xD Na pewno nie moje

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Tymi grożbami tylko sie pogrązacie nie potraficie zdobyc uczciwie graczy tylko atakujecie inne servery... dlużej się nie bede rozpisywal moim zdaniem server to ''jedno wielkie za przeproszeniem gówno z powodu nie servera bo nawet nawet, tylko tego  zdobywania graczy botami oraz grożby + atakowanie serverów

Opublikowano
[20.03.2015, 19:30] Wlasciciel_HDFJ: Nowe IP mc***** , ench , pl Kazdy ma SVIPANE,TWORKKazdy typ serwa

Nie pogrążaj się.

I nie strasz nikogo policją, bo nikt Cię nie ddosuje. Przynajmniej nie my, a boty to nie jest ddos ;)

Z resztą ciekawe kogo masz IP xD Na pewno nie moje

Nikogo nie DDos? A co było dzisiaj ze mną ? Serwer DDOS 24/7 ale nie udało wam się go wywalić.

Opublikowano

Wtf? xD

Niby o której godzinie :O

Jak nikt z nssv z administracji nie ma czym ddosować nawet chyba że z cmd xdd

boty to my, ale nie ddos ;)

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Problemy z domenami z nazwa.pl mieliśmy i wolimy dla bezpieczeństwa korzystać z nstorm.maxc.pl

Powiedział ktoś, kto ma 30 osób na serwerze, robi 5 prezentacji tego samego serwera (PS. zgłosiłem to wczoraj) i poświęca większość swojego czasu na reklamowanie swojej durnoty na innych dużych serwerach.

Płacz dalej, że jesteś zerem w porównaniu do mnie :)

Reklamujcie swoje serwery dalej, potem płaczcie jeszcze więcej :)

Wszystkie bany są uzasadnione i każdy gracz ma prawo do apelowania od nich na forum serwera.

Co do pluginu FunnyGuilds, to jest on przerobiony pod paroma aspektami :)

Sory ale ja nie reklamuję serwa swojego na innych serwerach ! To wy reklamujecie się na innych serwerach bo myślicie że gracze do was przejdą  ! A jak się spytałem Admina czego reklamujecie swój serwer to dostałem bana. I to o was można że się reklamujecie wszędzie. Więc sory bardzo ale co za głupoty piszesz  że to mniejsze serwery reklamują się na twoim ?  A nawet jak ktoś reklamuje swój serwer to dajesz bana i tyle a nie rozwalasz komuś serwa. To prawda że dzisiaj ddosy prowadziliście na jakiś serwer ? 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@gornie12

Od kogo dostałeś bana za to? Powiedz kiedy to zadbam o degradację :)

To prawda że dzisiaj ddosy prowadziliście na jakiś serwer ? 

Nie.

Boty to nie ddos.

Pisz PW! ;)

Opublikowano

@gornie12

Od kogo dostałeś bana za to? Powiedz kiedy to zadbam o degradację :)

Nie.

Boty to nie ddos.

Nowa Edycja jest więc już nie pamiętam to było z 1,5 miesiąca temu. Ok wiedziałem że to były Boty bo wtedy byłem na serwie i na TAB pisało Proxy......

Opublikowano

Sory ale ja nie reklamuję serwa swojego na innych serwerach ! To wy reklamujecie się na innych serwerach bo myślicie że gracze do was przejdą  ! A jak się spytałem Admina czego reklamujecie swój serwer to dostałem bana. I to o was można że się reklamujecie wszędzie. Więc sory bardzo ale co za głupoty piszesz  że to mniejsze serwery reklamują się na twoim ?  A nawet jak ktoś reklamuje swój serwer to dajesz bana i tyle a nie rozwalasz komuś serwa. To prawda że dzisiaj ddosy prowadziliście na jakiś serwer ? 

Prowadzili także boty, niby botowali a jakoś powiadomienia na maila z ovh to co innego mówią ;> :).

To samo moja administracja ddosowana przez was.

Opublikowano

Prowadzili także boty, niby botowali a jakoś powiadomienia na maila z ovh to co innego mówią ;> :).

To samo moja administracja ddosowana przez was.

Ja się nie będę przed Tobą tłumaczyć :)

Powiedziałem Ci prawdę, a co sobie z tym zrobisz to mam totalnie gdzieś.

Możesz to sobie nawet zgłosić do NASA, ja nie ddosowałem a tym bardziej nikt z NETHERSTORM.

Kończę tym postem tą dyskusję i nie odpowiadam w tym wątku na inne pytania niż te związane bezpośrednio z serwerem.

Pisz PW! ;)

Opublikowano

jasmin a moze odp co pisalem wyzej ? dlaczego botujecie mi serwer? bo co udal sie i ma 11dni i gra po 150osob ? Ja u was nie reklamuje to prosze sie odwalic . Czy robicie konkurencje ? I sie wozicie ze nie macie anty bot tylko OVH ma w sobie . Pisalem do OVH w sprawie waszego serwera itd. Jezeli pan sie nie odczepi sprawe zglosze , pan pana juz dane, Daje ostatnią szanse.

Opublikowano

jasmin a moze odp co pisalem wyzej ? dlaczego botujecie mi serwer? bo co udal sie i ma 11dni i gra po 150osob ? Ja u was nie reklamuje to prosze sie odwalic . Czy robicie konkurencje ? I sie wozicie ze nie macie anty bot tylko OVH ma w sobie . Pisalem do OVH w sprawie waszego serwera itd. Jezeli pan sie nie odczepi sprawe zglosze , pan pana juz dane, Daje ostatnią szanse.

A nie umiesz się zabezpieczyć przed tymi botami ? i uważaj bo jak przestaną ci botować serwer to zrobią griefa serwa tak jak mi prawie zrobili tylko mi się udało zrobić stop serwera 

Opublikowano

Powtórze po raz kolejny. Nie rób z siebie idioty.

• Od kiedy niby OVH ma w sobie anty bot? Z tego co wiem to mamy zabezpieczone lobby :)
  • Możesz sobie pisać gdzie chcesz, zdziałasz tyle co... nic :)
  • Nie masz nikogo danych.

Pisz PW! ;)

Opublikowano

ovh ma bezpieczniejsze serwery niz enderchest.pl

* mam dane , ty nie rob z siebie idoty 12letniego co piszą wyzej inni , wlasciciel i administacja to dzieci .

A nie umiesz się zabezpieczyć przed tymi botami ? i uważaj bo jak przestaną ci botować serwer to zrobią griefa serwa tak jak mi prawie zrobili tylko mi się udało zrobić stop serwera

* zaden plugin nie dziala , ale pisalem juz do ovh o nstorm , spokojnie poczekamy i zobaczymy co sie bedzie dzialo ,

- jezeli jeszcze raz bedziecie botowac serwer network pozalujecie , wozicie sie ze macie darkbota? hah.

Opublikowano

ovh ma bezpieczniejsze serwery niz enderchest.pl

* mam dane , ty nie rob z siebie idoty 12letniego co piszą wyzej inni , wlasciciel i administacja to dzieci .

A wiesz, że enderchest jak i większość hostingów nie ma swoich maszyn? :)

Ma je m.in. na OVH czy Hetnzerze :)

Pisz PW! ;)

Opublikowano

jasmin wow nie wiedzialem , jasmc i inni tez maja ,

NA c**j botujesz mi serwa su*ko ? Mam juz anty i gow*no ci pomoze a twoj network upadnie , pozyjemy zobaczymy.

SERWER NETWORK IP :zzz * Kazdy typ serwera  i darmowy SuperVIP na kazym serwerze!

Opublikowano

@MsDaniel55
Czy ty wiesz co ty piszesz? Jesteś żałosny do tego ta reklama ohh... .Co OVH interesuje jakiś nstorm skoro i tak nie widzą co to jest bo nie graja w "mojnkrofty" A tak wlg. Dziwisz się że masz BOTY skoro reklamujesz się na każdym serwerze bez przerwy... .Czy to nie jest upierdliwe i żałosne? Nie wybijesz się w ten sposób gwarantuje Ci. Jeżeli chcesz naprawdę się wybić jak nssv, xfast lub inne serwery to radzę pomyśleć kupić jakieś reklamy itp. itd. Twoja postawa wobec innych serwerów jest według mnie śmieszna masz najgorszy serwer aka "lobby" a jeszcze się plujesz jakiego ty serwera to nie masz. Tyle od mnie

Ps. Pozdrowienia dla Unixej <3
// SlimxaQ.

Opublikowano

@MsDaniel55

Czy ty wiesz co ty piszesz? Jesteś żałosny do tego ta reklama ohh... .Co OVH interesuje jakiś nstorm skoro i tak nie widzą co to jest bo nie graja w "mojnkrofty" A tak wlg. Dziwisz się że masz BOTY skoro reklamujesz się na każdym serwerze bez przerwy... .Czy to nie jest upierdliwe i żałosne? Nie wybijesz się w ten sposób gwarantuje Ci. Jeżeli chcesz naprawdę się wybić jak nssv, xfast lub inne serwery to radzę pomyśleć kupić jakieś reklamy itp. itd. Twoja postawa wobec innych serwerów jest według mnie śmieszna masz najgorszy serwer aka "lobby" a jeszcze się plujesz jakiego ty serwera to nie masz. Tyle od mnie

Ps. Pozdrowienia dla Unixej <3

// SlimxaQ.

@MsDaniel55

Masz kolejny dowód na swoje kłamstwa 10 latku ;)

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Nie macie o co się kłucić ? Po c**j* reklamujecie serwery na innych serwerach ? nie możecie zapłacić za reklamę serwera normalnie ? 

Opublikowano

Nie macie o co się kłucić ? Po c**j* reklamujecie serwery na innych serwerach ? nie możecie zapłacić za reklamę serwera normalnie ? 

pytaj sie o to danielka nie nas

Pisz PW! ;)

Opublikowano

pytaj sie o to danielka nie nas

ja kończę pisanie w waszej prezentacji ponieważ to nie ma sensu a wy jak chcecie to się kłóćcie z Danielkiem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...