Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NETHERSTORM

jasmin11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa edycja serwera Creative.

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Czy macie w planach przygotowanie jakichś atrakcji na święta dla graczy, typu eventy?

Na wielkanoc planujemy konkursy.

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Ustawiony jest limit slotów aktualnie 330 ale w każdej chwili możemy powiększyć, to chciałem przez to wyrazić.

WF oznacza Wojny Frakcji.

Prezentacja niedługo przejdzie kompletną przebudowę, zaczynam już prace.

WF - Wychowanie Fizyczne

­

Lajki: 1 | 10  | 20 | 50 | 100 | 200 | 500 | 1000

Poszukuję Youtubera, Hostera, Budowniczego

Opublikowano

WF - Wychowanie Fizyczne

­

Haha, jak kto woli.

Może być i tak.

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Serwer taki se. Robią tylko konkurencję i Ddosuja inne serwy. Sv tylko się udał nic poza tym. Lobby tylko Spawn epicki. Nawet nie umieją zrobić kompas z wyborem serwa. Pozdro

Opublikowano

MsDaniel55 Prawdę piszesz z tymi ddosami ponieważ mi też ddosowali serwer i chcieli griefa zrobić ale ja wszedłem na serwer wtedy na serwer i zrobiłem stop serwa i to mnie uratowało...... Serwer c**j*** nie polecam nic nowego na nim nie znajduję się. Rozbudowany System Gildii mają ? Nie ma co się dziwić jak mają plugin FunnyGuilds.

W administracji też są jakieś dzieci które dają bana za nic !   Reklama słaba i jeszcze raz nie polecam serwera !

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@jasmin11 spoczko serwer ale jedno mnie zastanawia. Czemu podales ip nstorm.maxc.pl zamiast domeny xD

Problemy z domenami z nazwa.pl mieliśmy i wolimy dla bezpieczeństwa korzystać z nstorm.maxc.pl

Serwer taki se. Robią tylko konkurencję i Ddosuja inne serwy. Sv tylko się udał nic poza tym. Lobby tylko Spawn epicki. Nawet nie umieją zrobić kompas z wyborem serwa. Pozdro

Powiedział ktoś, kto ma 30 osób na serwerze, robi 5 prezentacji tego samego serwera (PS. zgłosiłem to wczoraj) i poświęca większość swojego czasu na reklamowanie swojej durnoty na innych dużych serwerach.

Płacz dalej, że jesteś zerem w porównaniu do mnie :)

MsDaniel55 Prawdę piszesz z tymi ddosami ponieważ mi też ddosowali serwer i chcieli griefa zrobić ale ja wszedłem na serwer wtedy na serwer i zrobiłem stop serwa i to mnie uratowało...... Serwer c**j*** nie polecam nic nowego na nim nie znajduję się. Rozbudowany System Gildii mają ? Nie ma co się dziwić jak mają plugin FunnyGuilds.

W administracji też są jakieś dzieci które dają bana za nic !   Reklama słaba i jeszcze raz nie polecam serwera !

Reklamujcie swoje serwery dalej, potem płaczcie jeszcze więcej :)

Wszystkie bany są uzasadnione i każdy gracz ma prawo do apelowania od nich na forum serwera.

Co do pluginu FunnyGuilds, to jest on przerobiony pod paroma aspektami :)

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Nie polecam tego gówna . Tylko reklamują. Wiecie dlaczego teraz gra 400 osób ja wiem. Zulocraft xmines i dziś xeasy.pl Bo bot.owali i spamili nowe ip! 1/10 1- tylko za budowle. Myślicie że jesteście na ovh.pl To jesteście bezpieczni. Wcale ze nie

Opublikowano

Nie polecam tego gówna . Tylko reklamują. Wiecie dlaczego teraz gra 400 osób ja wiem. Zulocraft xmines i dziś xeasy.pl Bo bot.owali i spamili nowe ip! 1/10 1- tylko za budowle. Myślicie że jesteście na ovh.pl To jesteście bezpieczni. Wcale ze nie

Płacz dalej dzieciaku.

Podobały Ci się dzisiaj boty? Powtórkę chcesz chyba :P

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Jaśmin namierzyć eq twoje ip. Teraz tylko czekać na dane. I jak masz zmienne ip to i tak nie pomoże .

Dzieciak to ty który nic ogarnąć nie umie i wykupić pozadnej reklamy.

Opublikowano

Jaśmin namierzyć eq twoje ip. Teraz tylko czekać na dane. I jak masz zmienne ip to i tak nie pomoże .

Dzieciak to ty który nic ogarnąć nie umie i wykupić pozadnej reklamy.

Hahah, co namierzyć? EQ mojego IP? Serio jesteś taki jebnięty, że myślisz że jakikolwiek dostawca internetu poda Ci od tak dane ich klienta? xD

No widzisz, nie potrzebuje reklamy żeby się wybić. Reklamę potrzebują tylko syfiaste serwery :)

PS. Pisze się porządna a nie "pożądna" :)

Rekord graczy!

ugqpoi.jpg

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Racje masz że wybili się dzięki dark botom ;). Gracze z innych serwerów ( wiecie ze oznacza reklama na czyimś serwerem? To znaczy że ta osoba która się tak reklamuje to jest wielkim noobem który z nikim nawet z matką w realnym życiu nie pogada tylko komp. 24/7 ) 

Płacz dalej dzieciaku.

Podobały Ci się dzisiaj boty? Powtórkę chcesz chyba :P

Ból dupy boli nie? :>

Hahah, co namierzyć? EQ mojego IP? Serio jesteś taki jebnięty, że myślisz że jakikolwiek dostawca internetu poda Ci od tak dane ich klienta? xD

No widzisz, nie potrzebuje reklamy żeby się wybić. Reklamę potrzebują tylko syfiaste serwery :)

PS. Pisze się porządna a nie "pożądna" :)

Rekord graczy!

ugqpoi.jpg

Rekord? Ostatnio widziałem z 500-600 graczy ale boty..; > :)

A co do problemu z domeną ? Po co okłamujesz ludzi ? Masz sponsoring w pukawce i dlatego podajesz te swoje... nstorm... ;]

Opublikowano

Racje masz że wybili się dzięki dark botom ;). Gracze z innych serwerów ( wiecie ze oznacza reklama na czyimś serwerem? To znaczy że ta osoba która się tak reklamuje to jest wielkim noobem który z nikim nawet z matką w realnym życiu nie pogada tylko komp. 24/7 ) 

Ból dupy boli nie? :>

Rekord? Ostatnio widziałem z 500-600 graczy ale boty..; > :)

A co do problemu z domeną ? Po co okłamujesz ludzi ? Masz sponsoring w pukawce i dlatego podajesz te swoje... nstorm... ;]

Kolejny smuteczeg przyszedł, bo serwer się zepsuł? :>

I nie kłam, że widziałeś 500-600 bo limit slotów jest ustawiony na 484 :<

A boty nam nic nie robią. :)

Pisz PW! ;)

Opublikowano

: wyzej co pisalem to na komorce , wiec nie jestem dzieckiem . A dziecko takie jak ja to by zrobil network itd i ma 10000zl na enderchest  ? chyba nie :P

SERWER jeszcze raz gowno jak inni wyzej pisali : az 5opini .

dziekuje za botowanie : mamy pana IP , sprawa w toku , odezwiemy sie na FanPagu serwerowym . do zobaczenia .

xyz

Opublikowano

SERWER jeszcze raz gowno jak inni wyzej pisali : az 5opini .

Wszystkich opinii sam jesteś autorem dzieciaku xDD

+ te xenderboxy.peel :D

__________________________________________________________________________________________________________

> Dodano stałe klasy na Skywars

> Poprawiono logowanie

Pisz PW! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...