Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wyzwanie społeczności z okazji Chińskiego Nowego Roku

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby 3/4 graczy dostało z nich kupę, ale i tak na wyścigach w B widzę pełno  RX-8 ''Renesis'' i MR2 ''Gymkhana''.  To się nazywa fart :(

Też bym tak chciał :<

Opublikowano

Niby 3/4 graczy dostało z nich kupę, ale i tak na wyścigach w B widzę pełno  RX-8 ''Renesis'' i MR2 ''Gymkhana''.  To się nazywa fart :(

Też bym tak chciał :<

Dla kolekcjonerów fart, ale osoby, które chciałyby raczej coś na wyścigi nie będzie to zbyt dobry prezent.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Powiem tak: Grałem IS300 trochę wyścigów w B i C. Nawet bez wydłużonego perfect startu zdobywałem przewagę, ale po którymś zakręcie Rx-8 łatwo mnie doganiała. Moim zdaniem, skill na doganianie przeciwników, wcześniejsze użycie umiejętności (żeby katapultę uzyć) i można łatwo dogonić typów.

Ogólnie to bardzo dobry prezent, lepszy niż jakiś GTO, nim chociaż można pojeździć. Najbardziej to mi szkoda tych samochodów, gdy zostają tak oszpecone.. Jakieś jasnoniebieskie felgi.. paskudne.

A i mają zaje.biste spoilery, których nie ma w sklepiku.

Opublikowano

Nagrody przyznane, ci co chcieli się pochwalić wylosowanymi autami, mieli czas na opublikowanie zrzutu ekranu.

Zamykam i odpinam.

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...