Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wyzwanie społeczności z okazji Chińskiego Nowego Roku

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej tak. Lepsze w sumie to niż nagroda za 3mln Like'ów :)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Oczywiście prezent lepszy niż ten za 3kk like, w sumie to przewidywałem, że dostaniemy coś z tej okazji.

Wynik 888 888 wyścigów wg. mnie nie wydaje się wygórowany, bo w worlda gra dość sporo graczy.

Jednakże nagroda pocieszenia, czyli Pontiac GTO '65 "Moloch" jest kijowa ;)

f

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł, myślę, że uda się zrobić te 888 888 wyścigów, ciekawe co to będzie za nagroda -_-

Nagrodą będzie darmowy carpack.

Co do tematu to bardzo fajna akcja, mam nadzieję, że będzie takich więcej.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Czyli jak dobrze rozumiem musimy ukończyć wyścig Lunar Circuit 888 888 razy ?! A jeśli ukończę go 8 razy w trybie single to i tak dostane tegPontiaca GTO ’65 w wersji „Czerwony Moloch”

Opublikowano

Czyli jak dobrze rozumiem musimy ukończyć wyścig Lunar Circuit 888 888 razy ?! A jeśli ukończę go 8 razy w trybie single to i tak dostane tegPontiaca GTO ’65 w wersji „Czerwony Moloch”

Pontiaca GTO dostaniesz jeśli ta trasa nie zostanie przejechana 888 888 razy.

Jeśli społeczność ukończy ten wyścig tyle razy to dostaniemy samego CarPacka.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Pontiaca GTO dostaniesz jeśli ta trasa nie zostanie przejechana 888 888 razy.

Jeśli społeczność ukończy ten wyścig tyle razy to dostaniemy samego CarPacka.

Czyli wychodzi na to że więcej zyskamy jeśli nie przejedziemy tej trasy 888 888 razy :D Bo z car packa raczej dropi s**t :D

Opublikowano

Bo z car packa raczej dropi s**t :D

Zależy od szczęścia.

Możesz trafić nawet McLarena F1 "Elite", albo coś pokroju Pontiaca GTO stockowego ;)

f

Opublikowano

Zależy od szczęścia.

Możesz trafić nawet McLarena F1 "Elite", albo coś pokroju Pontiaca GTO stockowego ;)

Szczerze ? Otworzyłem z 10 paczek i dosłownie nic, no nie wliczając sciota  tc czerwony moloch który jest średniego pokroju

Wole otworzyć skrzynke w cs go niż otworzyć tutaj kartę, tam przynajmniej jest jasno pokazane co można trafić bo ja nie słyszałem żeby ktoś F1 Elite trafił :D

Opublikowano

Szczerze ? Otworzyłem z 10 paczek i dosłownie nic, no nie wliczając sciota  tc czerwony moloch który jest średniego pokroju

bo ja nie słyszałem żeby ktoś F1 Elite trafił :D

Tu ktoś dostał McLarena F1 Elite.

Ponadto, z carpacka można dostać też inne dobre auta, pokroju Nissana Nismo (taki drop częstszy jest niż McLaren F1).

Wszystko zależy od szczęścia ;)

f

Opublikowano

Przez wczorajszy dzień przejechaliśmy nieco więcej niż 20% wq. mnie ciężko bd osiągnąć wymagane 888 888. Tym bardziej że czasu mamy mało bo tylko do poniedzialku do 16. Ja osobiscie wczoraj zrobilem z 30 wyscigow i dzis zamierzam zrobic jeszcze wiecej xD Wku*wie sie jak nie dostane tego cp xD

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Jeśli chodzi o prezent to wole CP bo kazdy losuje cos innego a tak jak kazdy dostaje to samo to potem caly swiat zawalony tym gownem xD

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Jeśli o mnie chodzi to nawet jeśli nie zostanie osiągnięta liczba 888 888 przejazdów to specjalnie rozpaczał nie będę bo zawsze chciałem mieć jakiegoś molocha w garażu :P

Noo, jeszcze tylko dołożyć 50% masy podczas kolizji i mamy czołg na służbie ^^.

Opublikowano

Zrobione powinno zostać ponieważ mamy weekend, w dniu roboczym zostało zrobione sporo, w weekend dużo więcej osób będziesz miało dużo więcej czasu.

Ogólnie podobają mi się takie eventy, wreszcie jakaś zabawa, coś się postarać trzeba, a nie głupio jebnięty kod i zajebany serwery bo każdy chce wpisać.

Opublikowano

Taa, tylko, że takie Wyzwania Społeczności są raz na pół roku. Mogli by robić ja powiedzmy co miesiąc, chociażby o te 500 boostów czy co.

Opublikowano

Taa, tylko, że takie Wyzwania Społeczności są raz na pół roku. Mogli by robić ja powiedzmy co miesiąc, chociażby o te 500 boostów czy co.

Szybko by się to znudziło, ludzie przestaliby to robić, i musieli by wrócić do dennych kodzików ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...