Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Atreya - Set Uzbrojenia Nekromanty.

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z*******e jak zawsze :) Ale pamiętajcie że kozacki serwer nie ma być tylko z*******y wizualnie :>

Tutaj macie przez kilka sekund jak to sie prezentuje w grze puaczki ;3

Ogólnie set jest ciekawy, ale na ss zbyt zlało się wszystko ze sobą. Stąd ta krytyka ;)

Kolorystycznie ładnie komponuje się, na filmiku również ładnie zbroje wyglądają, najbardziej ciekawi mnie ten set dla szamanki. Jedynie zmieniłabym wygląd "świecidełek" na +9, bo chyba za dużo tego tam jest. 

Ekhm... Btw. gdzie ta "orientalna" muzyka? :rolleyes:

Opublikowano

Ogólnie set jest ciekawy, ale na ss zbyt zlało się wszystko ze sobą. Stąd ta krytyka ;)

Kolorystycznie ładnie komponuje się, na filmiku również ładnie zbroje wyglądają, najbardziej ciekawi mnie ten set dla szamanki. Jedynie zmieniłabym wygląd "świecidełek" na +9, bo chyba za dużo tego tam jest. 

Ekhm... Btw. gdzie ta "orientalna" muzyka? :rolleyes:

Świecenie zbroi nekromanty wyparowało z clienta i będzie robione nowe dlatego aktualnie widać tylko to standardowe. :P (2x standardowe zamiast 1x standard 1x Nekro)

Orientalna muzyka jest w cliencie, posłuchasz sobie po starcie serwera. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Ale wy macie problemy, dla mnie set jest ładny, a bronie szczegółnie :P

a dla innych jest c*****y i w*****a oczy bo robią z metina tibie stąd się biorą problemy

topic

kiedy mniej więcej start?

Opublikowano

a dla innych jest c*****y i w*****a oczy bo robią z metina tibie stąd się biorą problemy

topic

kiedy mniej więcej start?

Tibia:

tibia-29.jpg

Metin:

mmorpg_fantasy_metin2_Party_original.jpg

Znajdź 1000000000000 różnic.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

@Medalowy

w sumie porównanie z dupy ale to nie zmienia faktu że próbują zrobić gówno z którego wypadnie miód

nie udzielam się już w tym temacie i te moje 2 posty nie były hejtem jednak bardzo mnie bolą oczy jak widze takie coś

Opublikowano

na innej mapie lepiej by wyglądały te ss'y bo się zlewa wszystko , troche kolców za dużo ale ogólnie jest git bo coś nowego a nie te same nudne sety.

Opublikowano

Set bardzo ładny, nie rozumiem tego hejtu. Widać wkład pracy autora, rzadko kiedy można trafić na jakimkolwiek serwerze tak dobrze zrobione autorskie przedmioty(modele). Zazwyczaj są bardzo niedopracowane, a te mają się nijak do nich. Like! ;)

Opublikowano

Set bardzo ładny, nie rozumiem tego hejtu. Widać wkład pracy autora, rzadko kiedy można trafić na jakimkolwiek serwerze tak dobrze zrobione autorskie przedmioty(modele). Zazwyczaj są bardzo niedopracowane, a te mają się nijak do nich. Like! ;)

Gdyby był ''bardzo ładny'' nie było by tego ''hejtu'', skoro ten ''hejt'' jest to znaczy, że praca nie jest najlepsza.

Mi także się ten set niestety nie podoba, odczuwam, że to kwestia tej grafiki i to jak ten set został zaprezentowany, lecz na filmie też jakoś mnie nie powala.

Sądziłem, że sety będą lepsze Naidzie :P

No cóż, może inne mnie powalą.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Według mnie w zbrojach nie pasuje jeden mały szczegół. Otóż u płci męskiej na nogach widać czarną teksturę, która nie pasuje do koloru zbroi. Co do broni to byłbym ciekaw ich rozmiaru ;)

^^

Opublikowano

jakby się tak głębiej przyjrzeć to modele nie są takie złe lecz kolorystyka zawodzi ;c

tak z ciekawości kiedy beta/start? ~~

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Łapcie screena prosto z gry bez jakichkolwiek przeróbek.

pqEb9Pe.png

Dupy nie urywa. Spodziewałem się po was czegoś lepszego. Osobiście wolałbym biegać w stalce +9 niż w tym.

Opublikowano

­Bardzo fajny secik, teraz tylko czekać na start lub następne seciki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...