Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Atreya - Set Uzbrojenia Nekromanty.

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CCrBFXZ.png

Witajcie!

Pragnę przedstawić wam skończony kompletny set uzbrojenia dla postaci.

Mam nadzieję, że przypadnie wam do gustu. :P

FzooaBg.png

Screen bez modyfikacji, prosto z gry.

pqEb9Pe.png

Pozdrawiam.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jejciu myślę sobie MPCforum to pewnie jakieś wysublimowane ładne zbroje. A tu klapa.

Na dodatek sposób pokazania fatalny, gdyż większe "okienka" mogliście zrobić, wtedy taka za przeproszeniem kupa nie wyszłaby.

Sorry, ale rozczarowałem się. ;x

Opublikowano

Jejciu myślę sobie MPCforum to pewnie jakieś wysublimowane ładne zbroje. A tu klapa.

Na dodatek sposób pokazania fatalny, gdyż większe "okienka" mogliście zrobić, wtedy taka za przeproszeniem kupa nie wyszłaby.

Sorry, ale rozczarowałem się. ;x

E tam, lepiej będzie można obejrzeć ekwipunek już po wejściu na serwer.

Podczas gry lepiej wyglądają bo na screenach wydaje się dużo tego wszystkiego a to tylko złudzenie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Na prawdę, słabo to wygląda.

Zbyt jasne i świecące, a do tego nawalone tego od...

Moim zdaniem do wywalenia.

Opublikowano

Źle to wygląda, za dużo najebane jest na tych ss'ach i wszystko się zlewa. Musiałem oczy przymrużyć, aby dopatrzeć się setów.

Proponowałbym zmianę tych screenów. Sety ogólnie nie wyglądają źle, zbroje prezentują się lepiej niż bronie.

Screen był sklejany o 5 rano po kilkudziesięciu godzinach pracy nad serwerem. xD

Tak jak napisałem wyżej, gdy ktoś będzie ciekawy jak wyglądają w grze to wejdzie na serwer i będzie mógł sobie zbliżenia itp porobić. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Dwuręka wyglądałaby lepiej gdyby te "kolce" były na górze jak przy broniach jednoręcznych.

Reszta jak najbardziej z*******a.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

brawo! zaskoczyliście mnie.. gorszego setu nie widziałem.

''krytyk serwerowy metin2''

i już wiadomo, że to zwykły debil. 

Co do setu, bardzo fajny. 

­

Opublikowano

Większej kupy się nie dało zrobić? Mnie się bardzo nie podoba.

Spójrzcie na mnisią, a potem na to. Mnisia skromna, a to ma tyle tego syfu nawalonego, że mi głowa pęka. Tragedia! Takie coś to tylko na serwery 4fun, tam się wszystko świeci.

Nekromanta powinien być mroczny, kolor jest dobry lecz powinien być ciemniejszy. Oczywiście skromniejszy, tych kolców to za dużo, postacie jak jakieś jeżyki wyglądają. I broń boże, nie powinny się świecić. Przynajmniej tak..

@Edit

Ale przynajmniej oryginalnie. No i trochu ciekawe.

Opublikowano

A mnie do tych nowych ładnych map z tego serwera pasują te sety, zobaczcie jak z tłem się to komponuje. Moze i mnisia nie miala duzo, lecz zobacz ze m1 na pl tez jest ubogie, jezeli chodzi o walory kolorystyczne. hejters gonna hejt

Opublikowano

Bardzo ładne wykonanie setu broni.

Gratulacje i oby tak dalej.

Życzę sukcesu w projekcie i miłej kontynuacji pracy. ;)

837341413742376668518.png

Opublikowano

Szczerze? sorry ale nie podobają mi się :x wszystko macie fajne ale te zbroje to już przesada :p

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Taki topaz, że nawet tych broni nie widać... Pokażcie ss, który nie jest sztuczny żeby to można ,,podziwiać" :D 

Opublikowano

Przecież na tym screenie jest topazu co kot napłakał. Na tej mapie w ogóle nie jest potrzebny topaz do obróbki.

Ale jednak trochę to ,,sztucznie" wygląda ^^ 

Bronie i zbroje eksportowane z jakiejś gry, czy robione 3DS max? 

Opublikowano

Wszystko się ze sobą zlewa, aż oczy bolą, ale sety wyglądają fajnie, szczególnie sura :>

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Ale jednak trochę to ,,sztucznie" wygląda ^^

Bronie i zbroje eksportowane z jakiejś gry, czy robione 3DS max?

No to odejmij sobie 5% ostrości obrazu i będziesz miał oryginalnego screena. xD

Bronie robione z materiałów a zbroja exportowana z innej gry z małymi przeróbkami.

0LsM05U.png

Opublikowano

Napewno to wygląda ładnie w grze, jednak musicie uwierzyć, że zrobienie z metina jakiegoś Last Chaos lub 4story jest równe z niewypałem ...

Obawiam się, że szał arteya będzie, ale max 1 miesiąc.. Zagram na pewno, ale wątpie w sukces średniej ilości graczy w 2 miesiace ~2k.

Opublikowano

Napewno to wygląda ładnie w grze, jednak musicie uwierzyć, że zrobienie z metina jakiegoś Last Chaos lub 4story jest równe z niewypałem ...

Obawiam się, że szał arteya będzie, ale max 1 miesiąc.. Zagram na pewno, ale wątpie w sukces średniej ilości graczy w 2 miesiace ~2k.

To jest jeden specyficzny set uzbrojenia który jest przejściowy.

Ostatni jest set czerwonego smoka który mam nadzieję spodoba się ludziom.

0LsM05U.png

Opublikowano

Z*******e jak zawsze :) Ale pamiętajcie że kozacki serwer nie ma być tylko z*******y wizualnie :>

Tutaj macie przez kilka sekund jak to sie prezentuje w grze puaczki ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...