Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Atreya - Set Uzbrojenia Nekromanty.

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom ładnie :D

Fajne . Polecam

Nasze rzeczy są tak fajne, że niektórzy próbują nieudolnie nas podrabiać, są przypadki z polski jak i  zagranicy :D

Więc szykujcie się na wielkie boom w zapowiedziach serwerów. :)

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nasze rzeczy są tak fajne, że niektórzy próbują nieudolnie nas podrabiać, są przypadki z polski jak i  zagranicy :D

Więc szykujcie się na wielkie boom w zapowiedziach serwerów. :)

Kiedy ukaze sie zapowiedz?

Srij9JT.png

Opublikowano

Łapcie screena prosto z gry bez jakichkolwiek przeróbek.

pqEb9Pe.png

Mizune udaje że jest super grafikiem, a tak naprawdę jest zwykłym kserem :)

48116896052006053898.jpg

Pozdro 600

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Co Twój post wnosi tym screenem?

porównaj zbroje ''autorstwa'' Mizune z tą którą pokazałem (wojownik) jaki wniosek? Przemalował ją i cieszy dupe że stworzył nowy set.. beka z ksera 

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

porównaj zbroje ''autorstwa'' Mizune z tą którą pokazałem (wojownik) jaki wniosek? Przemalował ją i cieszy dupe że stworzył nowy set.. beka z ksera

Przecież napisaliśmy już dawno, że modyfikacji podległa tekstura i nie wykonywaliśmy modelu więc beka jest z Ciebie.

Twój screen i tak nie pokazuje zbroi która jest u nas na serwerze.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mizune udaje że jest super grafikiem, a tak naprawdę jest zwykłym kserem :)

48116896052006053898.jpg

Pozdro 600

a od kiedy graficy tworzą modele, a nie grafike (w tym wypadku teksture) która wlaśnie zrobił Mizune?

sygna1.png

Opublikowano

a od kiedy graficy tworzą modele, a nie grafike (w tym wypadku teksture) która wlaśnie zrobił Mizune?

Nie ciśnij mu bo znów zmieni nick, ip i będzie miał nowe życie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie ciśnij mu bo znów zmieni nick, ip i będzie miał nowe życie.

Hahaha!! pozdrowienia z podłogi xD

Ty się chwalisz że jesteś najlepszym technikiem na forum, Mizune uważa się za najlepszego grafika, a obaj jesteście kserami.. beka z Was

niektóre Twoje ''nowości'' z serwera MPCforum były udostępnione na tureckim forum w 2k12 :D tworzycie serwer nie macie tam nic autorskiego!! wszystko ksero ksero ksero!

robicie ten serwer już rok a i tak padnie jak Twój poprzedni serwer Nexanity bo trzeba mieć mózg żeby zarządzać serwerem, a Wy będziecie robić navie dla wybranych jak na poprzednim serwerze o którym wspomniałem :)

bez odbioru bo seplenisz jakbyś miał coś w ustach.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Hahaha!! pozdrowienia z podłogi xD

Ty się chwalisz że jesteś najlepszym technikiem na forum, Mizune uważa się za najlepszego grafika, a obaj jesteście kserami.. beka z Was

niektóre Twoje ''nowości'' z serwera MPCforum były udostępnione na tureckim forum w 2k12 :D tworzycie serwer nie macie tam nic autorskiego!! wszystko ksero ksero ksero!

robicie ten serwer już rok a i tak padnie jak Twój poprzedni serwer Nexanity bo trzeba mieć mózg żeby zarządzać serwerem, a Wy będziecie robić navie dla wybranych jak na poprzednim serwerze o którym wspomniałem :)

bez odbioru bo seplenisz jakbyś miał coś w ustach.

Nigdy nie napisałem, że jestem najlepszym technikiem na forum, jeśli uważasz inaczej to pokaż mi gdzie tak napisałem.

Które nowości były na forach w 2012? Potrafisz wymienić czy tylko zwykłe pierdolenie? ^^

Nie mamy nic autorskiego? Weź nie grzesz.

Nie robimy serwera roku więc popraw swoje informacje.

Na serwerze Nexanity nie byłem odpowiedzialny za stronę serwerową więc jakim prawem mi przypisujesz upadek serwera? Jestes chujowy jak Twoje informacje.

Jeśli twierdzisz, że komukolwiek dałem kiedyś navi to poprosze jakieś screeny lub nawet osobę która to potwierdzi.

Jesteś zwykłym śmieciem który potrafi tylko oczerniać i kłamać bo nawet Ci się nie chce sprawdzić poprawność swoich informacji na dant temat.

Pewnie gdyby Twoi rodzice zobaczyli Twój post to by Cię wyjebali z testamentu jak i z rodziny ponieważ nikt by nie chciał mieć gówna w otoczeniu.

Następnym razem jeśli chcesz coś napisać o mnie lub moim projekcie to przygotuj swoje PRAWDZIWE informacje tydzień wcześniej i sprawdź je 10 razy bo nie pozwolę aby jacyś jebani podludzie próbowali się do mnie lub o mnie odzywać. Nie próbuj się czasem utożsamiać z moim gatunkiem jakim jest człowiek.

PS Nie próbuj mnie cisnąć bo jak mnie wkurwisz to Ci nawet najlepsi disserzy nie pomogą bo wniotę Cię w ziemie psychicznie i zmieszam z błotem.

0LsM05U.png

Opublikowano

Strasznie krzykliwa, wszystko się ze sobą zlewa.

Opublikowano

Nigdy nie napisałem, że jestem najlepszym technikiem na forum, jeśli uważasz inaczej to pokaż mi gdzie tak napisałem.

Które nowości były na forach w 2012? Potrafisz wymienić czy tylko zwykłe pierdolenie? ^^

Nie mamy nic autorskiego? Weź nie grzesz.

Nie robimy serwera roku więc popraw swoje informacje.

Na serwerze Nexanity nie byłem odpowiedzialny za stronę serwerową więc jakim prawem mi przypisujesz upadek serwera? Jestes c*****y jak Twoje informacje.

Jeśli twierdzisz, że komukolwiek dałem kiedyś navi to poprosze jakieś screeny lub nawet osobę która to potwierdzi.

Jesteś zwykłym śmieciem który potrafi tylko oczerniać i kłamać bo nawet Ci się nie chce sprawdzić poprawność swoich informacji na dant temat.

Pewnie gdyby Twoi rodzice zobaczyli Twój post to by Cię wyjebali z testamentu jak i z rodziny ponieważ nikt by nie chciał mieć gówna w otoczeniu.

Następnym razem jeśli chcesz coś napisać o mnie lub moim projekcie to przygotuj swoje PRAWDZIWE informacje tydzień wcześniej i sprawdź je 10 razy bo nie pozwolę aby jacyś jebani podludzie próbowali się do mnie lub o mnie odzywać. Nie próbuj się czasem utożsamiać z moim gatunkiem jakim jest człowiek.

PS Nie próbuj mnie cisnąć bo jak mnie wkurwisz to Ci nawet najlepsi disserzy nie pomogą bo wniotę Cię w ziemie psychicznie i zmieszam z błotem.

Tylko Thorin mógł na Ciebie donieść po takim czasie, forumowe zero bez mózgu. 

Liczę na bana, fast. 

@Thorin

­

Opublikowano

Set nie za bardzo pomysłowy i mało interesujący, niestety nie podoba mi się ale +, miałeś dobre chęci.

­

Dobre chęci? On lekko przemalował cudze modele i uważa że to jego set :)

Beka z administratorów Kserey xD

@topic

nawet gdyby były wasze to i tak są brzydkie.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dobre chęci? On lekko przemalował cudze modele i uważa że to jego set :)

Beka z administratorów Kserey xD

@topic

nawet gdyby były wasze to i tak są brzydkie.

Powtarzasz się, ja już bym to pod spam zaliczył. Set jest przyzwoity, chyba gustu nie masz. ;]]]

Opublikowano

Powtarzasz się, ja już bym to pod spam zaliczył. Set jest przyzwoity, chyba gustu nie masz. ;]]]

nie że nie mam gustu tylko każdy ma inny gust, Tobie się podoba mi nie, proste.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Model na Atreyi i paintjob Mizune jest o wiele lepszy niż to co pokazałeś, tutaj dowód:

http://screenshooter.net/102173278/jnbpjrh

A to co pokazałeś to marna próba skopiowania zbroi.

Model wygląda tak samo tylko tekstura jest trochę inna, już ich tak nie broń i się nie podniecaj.

Mizune napewno to zrobił ?...

DiEEQ1y.jpg

Dla nich zrobienie = wyexportowanie z nimi nie ma co dyskutować.

XJHIavu.png

Opublikowano

Nie wiem po co te kłótnie skoro autor został zbanowany...

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...