Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tauris2.pl [Dedyk] [Easy]

Demeris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

56390702864703629143.png

Sever niczym się nie różni od spotlinemt2. Z tego właśnie powodu nie zagram.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

56390702864703629143.png

Tyle w temacie.

ty zapewne byś nie umiał odpalić tych plików a tego "gotowca" mają 2 osoby na świecie na komputerach, ci którzy go od podstaw tworzyli .

Dzis wydalismy kasę na reklame wiec czekajcie bo graczy będzie przybywać, niebawem pierwsze filmiki u Diablo, DIIM2 i innych :)

Kontynuacja T_ivaMt2 lecz prezentacja nawet ciekawa i zachęcająca.

Oczywiście mam nadzieje że serwer będzie spełniał własne potrzeby, no i że będzie prowadzony jak należy.

Życzę powodzenia i stabilności oraz dalszych sukcesów i mocy w pokonywaniu wszelki trudności.

Powodzenia.

nie wiem co tutaj jest związane z trivia mt2 oprocz cmsu strony o.O

Opublikowano

Ja dropłem ten klucz , tylko trzeba mieć dużo cierpliwości , jestem też po niebieskich ziołach ...

Zwiększcie exp na mapie od 120 bo do 150 troche tam trzeba siedzieć ...

Po 2h dropienia na koncu groty poleglem i mam na to wyjebane. Nie wiem czy ten srebrny klucz+ nie dropi tak jak na mt2.pl

Poprawil bys prezetacje bo nikt nic nie wie gdzie co i jak, ludzie ktorzy wbijaja na serwer wbija 80-90 lvl i pisze na wolaj ze serwer c*****y i loga

Opublikowano

Po 2h dropienia na koncu groty poleglem i mam na to wyjebane. Nie wiem czy ten srebrny klucz+ nie dropi tak jak na mt2.pl

Poprawil bys prezetacje bo nikt nic nie wie gdzie co i jak, ludzie ktorzy wbijaja na serwer wbija 80-90 lvl i pisze na wolaj ze serwer c*****y i loga

ciekawe bo jeszcze nic takiego nie widzialem w grze, kazdy bug jest odrazu naprawiany . pracujemy tez nad forum

Opublikowano

ciekawe bo jeszcze nic takiego nie widzialem w grze, kazdy bug jest odrazu naprawiany . pracujemy tez nad forum

Kazy bug? Pota (fioletowa) ktora dropi nie wiadomo co Ci daje, nie wiem czy w ogole cos daje. W krwawej zalezy jak wejdziesz to masz moby z 1 pietra DT, w grocie za kazdym razem jak pojdziesz kawalek dalej i otworzysz pierscien po czym klikniesz Grota wygnancow to przy powrocie na miejsce respu zmienia Ci Channel (co powoduje bugowanie posaci). Wiekszosc rzeczy nie wiadomo gdzie dropi.

Opublikowano

Serwer stoi chyba niecały tydzień, osób myślę że 200-300 ;)

serwer stoi 3 dni ,poprawiliśmy już praktycnzie wszystko, przyjemnie się gra, poszła reklama i graczy ciąle przybywa .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...