Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tauris2.pl [Dedyk] [Easy]

Demeris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kretyn :) board.tauris2.pl to ma byc forum taurisa dla twojej wiadomosci. + pomysl jaki wyludzacz passow skoro nikt nawet nie ma tam 1 poziomu >_<

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Kretyn :) board.tauris2.pl to ma byc forum taurisa dla twojej wiadomosci. + pomysl jaki wyludzacz passow skoro nikt nawet nie ma tam 1 poziomu >_<

Pomyśl kretynie logicznie. Kto ma na każdym serverze inny login i hasło ? Nikt. Rejestrujesz się na ich stronie i oni mają twoje passy do innych twoich kont. Jesteś na tyle głupi żeby tego nie zrozumieć i jeszcze innych od kretynów wyzywasz. Śmiechu warty cebularz.

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Po co komu poziom, skoro przy samej rejestracji na stronie podajesz passy, które oni mają wyłożone jak na tacy.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Jak by to miało być pod forum to strona nie była by podłączona pod inny serwer, u samej góry nad linkiem tam gdzie masz otwarta kartę pisze ci nazwa innego serwera ... tak wiec cos jest nie tego chyba? :>

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Pomyśl kretynie logicznie. Kto ma na każdym serverze inny login i hasło ? Nikt. Rejestrujesz się na ich stronie i oni mają twoje passy do innych twoich kont. Jesteś na tyle głupi żeby tego nie zrozumieć i jeszcze innych od kretynów wyzywasz. Śmiechu warty cebularz.

Napisalem ze to jest forum, a nie zadna strona do wyludzania passow.

Wejdz sobie w zakladke FORUM na oficjalnej stronie Tauris'a i przekieruje Cie do wspomnianego wczesniej forum BOARD.TAURIS2.PL

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Napisalem ze to jest forum, a nie zadna strona do wyludzania passow.

Wejdz sobie w zakladke FORUM na oficjalnej stronie Tauris'a i przekieruje Cie do wspomnianego wczesniej forum BOARD.TAURIS2.PL

Ty na prawdę jesteś tak głupi ... Napisałeś jak to ma być wyłudzanie passów jak na serverze nikt nie ma jakiegokolwiek poziomu, a ja Ci do cholery wytłumaczyłem, że rejestrując się u nich oni mają prawdopodobieństwo na poznanie twoich passów na innych serverach. Dalej nie łapiesz co Ci tłumaczyłem ?

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Mamy małe problemy ze startem przez DDoSy ze strony konkurencji, caly czas z tym walczymy ! Serwer wystartuje mozecie być tego pewni !

Opublikowano

Strona już odpala, lecz konkurencja nie śpi :) Mogą być problemy z ddosami, jednak zapraszamy do pobierania clienta .

Moi drodzy, dogadaliśmy się i pogodziliśmy w konflikcie, oficialnie startujemy o 22 dopiero . 

Kto jest wytrwały, opłaci mu się to ! :) Bo dostanie ciekawą niespodziankę, możecie już pobierać klienta, isc na zakupy do sklepu

i czekać na nas do 22 ! Pozdrawiamy ! To ostateczny termin !

Opublikowano

Strona już odpala, lecz konkurencja nie śpi :) Mogą być problemy z ddosami, jednak zapraszamy do pobierania clienta .

Moi drodzy, dogadaliśmy się i pogodziliśmy w konflikcie, oficialnie startujemy o 22 dopiero . 

Kto jest wytrwały, opłaci mu się to ! :) Bo dostanie ciekawą niespodziankę, możecie już pobierać klienta, isc na zakupy do sklepu

i czekać na nas do 22 ! Pozdrawiamy ! To ostateczny termin !

Jaka niespodzianka ? 

Opublikowano

Czekam i podbijam <3

Jaka niespodzianka ? 

Niespodzianka to Niespodzianka ;D

Wbijam, Standardowo Jako lVIPlCziken

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Dużo osób gra?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...