Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tauris2.pl [Dedyk] [Easy]

Demeris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robienie eventu ox o godzinie 12, pozdrawiam..

Przecież większość osób która u was gra jest w szkole/pracy etc.­

Spokojnie, będzie jeszcze później dla reszty. :)

@TEMAT:

Nowy działający (u każdego) klient gry:

http://tauris2.pl/tauris2.zip

Po pobraniu tego klienta wszystko będzie poprawnie działać tym co nie działało. :)

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak z ilością graczy online oraz konkursami poza top'ką ?

Skąd są bronie 75 oraz Biżuteria 54 ?

Jaka jest aktywność Administracji ?

(NIE PYTAM O TO ADMINISTRACJI SERWERA RACZEJ JAKIEGOŚ GRACZA BO WIADOMO JAK TO BYWA)

Opublikowano

Co do ilości graczy to nie ma wiecej niż 90osób :)

graczy caly czas przybywa, a my robimy wszystko aby umilić wam gre .. każdy z raportowanych blędów zostaje natychmiastowo naprawiany, chwila moment i będzie wiecej osob, gdyz wykupujemy jeszcze reklamy na YT .

Opublikowano

No ja sb chyba jednak nie pogram :( 

Ten nowy client to też mi nie działa błąd ten sam ze niby brakuje "MSS32.DLL" Pobrałem to co mi dałeś linka wkleilem do clienta to po odpaleniu clienta nic sie nie dzieje nic sie nie otwiera ani nic ... No coz ... Ale jak forum odpalicie to napewno zawitam - oferta aktualna :3

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Ten nowy client to też mi nie działa błąd ten sam ze niby brakuje "MSS32.DLL" Pobrałem to co mi dałeś linka wkleilem do clienta to po odpaleniu clienta nic sie nie dzieje nic sie nie otwiera ani nic ... No coz ... Ale jak forum odpalicie to napewno zawitam - oferta aktualna :3

sciag od nowa clienta, rozpakuj bez użycia anty virusa . bo on moze ci kasować pliki .

Opublikowano

Na 99% antywirus usuwa Ci pliki, wyłącz u niego na chwilę ochronę i zobacz.

Opublikowano

OX o 12 w poniedziałek,gratuluję świetnego pomysłu.Trzeba było wgl zrobić o 4 w ten poniedziałek.Nikt o zdrowych zmysłach nie robi takich głupot,bo zniechęca to potencjalnych graczy.

Opublikowano

Kontynuacja T_ivaMt2 lecz prezentacja nawet ciekawa i zachęcająca.

Oczywiście mam nadzieje że serwer będzie spełniał własne potrzeby, no i że będzie prowadzony jak należy.

Życzę powodzenia i stabilności oraz dalszych sukcesów i mocy w pokonywaniu wszelki trudności.

Powodzenia. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Bugi w krwawej wiezy, bugi w grocie, misja biologa 100lvl - nie wiadomo gdzie dropnac kamien, nie wiadomo do ktorego lvla expic na mapce 90 i na innych.

Gram bo gram z nudow

Kto sponsoruje ten serwer? uj go wie :D

Ile online?

Skąd truta? ripek i bossy

Opublikowano

Bugi w krwawej wiezy, bugi w grocie, misja biologa 100lvl - nie wiadomo gdzie dropnac kamien, nie wiadomo do ktorego lvla expic na mapce 90 i na innych.

Gram bo gram z nudow

zostaw dla siebie te wiadomosci z liczbą online, a jesli chodzi o bugi proszę napisać co i jak i odrazu to naprawiamy .

Opublikowano

Mapki nowe : 90 -120-150 ( jak narazie tyle wiem ) ..Hmm Adminie gdzie dropia czerwone ziola do biologa ??

Bronie 75 z zinow we v2 dropia ładnie :D 

1. co z reklamą ? czy serwer stoi aby stał ? jakieś inne urozmaicenia masz na głowie odnośnie serwa ?

2 .Jest możliwość zebyście zrobili aby na dungi można było chodzić solo ?

3. skąd 6/7 bony ?

Ps. jak chcesz mam sporo fajnych pomysłów aby serwer był na poziomie . :D

Opublikowano

Mapki nowe : 90 -120-150 ( jak narazie tyle wiem ) ..Hmm Adminie gdzie dropia czerwone ziola do biologa ??

Bronie 75 z zinow we v2 dropia ładnie :D

1. co z reklamą ? czy serwer stoi aby stał ? jakieś inne urozmaicenia masz na głowie odnośnie serwa ?

2 .Jest możliwość zebyście zrobili aby na dungi można było chodzić solo ?

3. skąd 6/7 bony ?

Ps. jak chcesz mam sporo fajnych pomysłów aby serwer był na poziomie . :D

czerwone ziola w atla v2 przeciez jest napisane w quescie dokladnie, tylko trzeba przeczytac. Ale nie wiadomo gdzie dropnac kamien po tej msji dla biola bo nie ma lider setaou.

Na krwawa wieze mozna chodzic samemu, ladny drop

Opublikowano

czerwone ziola w atla v2 przeciez jest napisane w quescie dokladnie, tylko trzeba przeczytac. Ale nie wiadomo gdzie dropnac kamien po tej msji dla biola bo nie ma lider setaou.

Na krwawa wieze mozna chodzic samemu, ladny drop

od jakiego lvl krwawa ?? 

Opublikowano

Ja dropłem ten klucz , tylko trzeba mieć dużo cierpliwości , jestem też po niebieskich ziołach ...

Zwiększcie exp na mapie od 120 bo do 150 troche tam trzeba siedzieć ...

ZGF3aWRwZWthbGE3X19fZXVuZV9fXzMyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzVfX19ub25lX19fNkVGRjQyX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Ja dropłem ten klucz , tylko trzeba mieć dużo cierpliwości , jestem też po niebieskich ziołach ...

Zwiększcie exp na mapie od 120 bo do 150 troche tam trzeba siedzieć ...

Gdzie ten kluczyk dropi ? dokładniej "D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...