Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tauris2.pl [Dedyk] [Easy]

Demeris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko, że takie rzeczy były pewne i do przewidzenia, i tak wgl kto mądry daje clienta w dniu startu ? Mam dziwne wrażenie, że start servera odbędzie sie w następną sobotę bo dziś to ja nie widzę sensu startowania z serverem gdzie nic nie jest gotowe.

nic nie jest gotowe bo jeszcze clietna nie ma ? daruj sobie . 

Czyli nie wystartuje dziś ? 

Dlaczego ? Wystartujemy, choćby miało to być o 20, chcemy zebyscie tylko wiedzieli że to jest z przyczyn nie zależnych od nas .

Clienta uploadujemy na mega bo 3 razy na dedyku przez DDoSa przerwało upload .

Opublikowano

nic nie jest gotowe bo jeszcze clietna nie ma ? daruj sobie . 

Dlaczego ? Wystartujemy, choćby miało to być o 20, chcemy zebyscie tylko wiedzieli że to jest z przyczyn nie zależnych od nas .

Clienta uploadujemy na mega bo 3 razy na dedyku przez DDoSa przerwało upload .

No zobaczymy jak Wam to wyjdzie, i nie spinaj tak bo ja wytknąłem Wam tylko Wasze błędy związane z clientem.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

No zobaczymy jak Wam to wyjdzie, i nie spinaj tak bo ja wytknąłem Wam tylko Wasze błędy związane z clientem.

nie zyjemy w sredniwieczu żeby ktoś mial neta 256/512kb .. każdy zdola sciągnąć clienta przed startem .

Opublikowano

nie zyjemy w sredniwieczu żeby ktoś mial neta 256/512kb .. każdy zdola sciągnąć clienta przed startem .

Ludzie nie plujcie się tak. Jestem pewny, że administracja to nie są osoby z teamu Verides.pl (server stał 2 dni) i ogarną wszystko przed planowanym startem i wszyscy będziemy mogli bez problemów grać.

#Janusz #ma #ból #dupy

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Poprawcie prezentacje, obrazki nie działają.. Nieczytelna jest  :unsure: 

chwila, bo poszedł ddos w strone i obrazki nie dzialaja chwilowo, ale juz to naprawiamy 

Opublikowano

O której będzie dodany kilent? 1 minute przed startem ? >_< Miał byc o 11-12..

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Kiedy klient, bo chciałem sobie pograć, a myślę, że w takiej sytuacji będzie to niemożliwe. Pozdrawiam administrację.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Serwer spoko 2 min do startu by spierdolić taką prostą rzecz ... Clienta się dodaje kilka h przed starem...

Cyrk.png

Opublikowano

Serwer spoko 2 min do startu by spierdolić taką prostą rzecz ... Clienta się dodaje kilka h przed starem...

Już powinno być po starcie. Jak można tak spierdolić i nie dodać klienta?

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Nie potrafię tego zrozumieć jak nie można potrafić dodać clienta do pobrania -,-

Cyrk.png

Opublikowano

Rozumiem, żeby zjebać coś ze startem serwera z powodu jakichś błędów, ale żeby klienta nie było na niby start serwera to już przesada. Ta konsola już wydaje się najmniej prawdopodobna.

Opublikowano

Zastanawiam się tylko o uj chodzi ... wpiszcie sobie:

board.tauris2.pl 

otworzy wam się strona ta sama co tauris2.pl tylko ze podlaczona pod inny serwer, ale z logiem tauris2 haha ;x 

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Rozumiem, żeby zjebać coś ze startem serwera z powodu jakichś błędów, ale żeby klienta nie było na niby start serwera to już przesada. Ta konsola już wydaje się najmniej prawdopodobna.

Ziom na tą konsolę to ja sram mam swoją xD chodzi mi głównie o serwer by można wejść ale widocznie za przeproszeniem administracja lubi ruchać graczy w dupe.

Cyrk.png

Opublikowano

Ziom na tą konsolę to ja sram mam swoją xD chodzi mi głównie o serwer by można wejść ale widocznie za przeproszeniem administracja lubi ruchać graczy w dupe.

Mi także konsola nie jest potrzebna bo mam 2 i jestem zadowolony tylko chodzi mi o samo robienie w ciula na przyciągnięcie graczy a serwer nawet wystartować nie może bo zapomnieli o kliencie :)

Opublikowano

Mi także konsola nie jest potrzebna bo mam 2 i jestem zadowolony tylko chodzi mi o samo robienie w ciula na przyciągnięcie graczy a serwer nawet wystartować nie może bo zapomnieli o kliencie :)

Moim zdaniem to są złodzieje zajebane którzy chcą wyłudzić passy

- http://www.tauris2.pl

- http://board.tauris2.pl

Cyrk.png

Opublikowano

Jakie passy skoro nawet nie ma clienta xD

rejestracja na stronie ... ;) 

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...