Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TriviaMT2.pl- [Dedyk] [Medium]

Adaś .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież strona działa .

Skąd bronie 75lv? Ripper czy jest inny sposób.

Jest prywatne dt ?

No teraz działa pare minut temu jeszcze offline była. Pytanko do administracji forum kiedy zrobicie?

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam ze względu na administracje. Gość wbił na ts mówi że ma problem bo client stoi na 99% i dalej się nie pobiera a [GM]Ramzesek czy jak mu tam mówi to weź sobie na start wbij na kamermodzie. Fajnie że administracja pozwala bocić elo!

Opublikowano

Nie polecam ze względu na administracje. Gość wbił na ts mówi że ma problem bo client stoi na 99% i dalej się nie pobiera a [GM]Ramzesek czy jak mu tam mówi to weź sobie na start wbij na kamermodzie. Fajnie że administracja pozwala bocić elo!

masz na to jakis dowod bo caly czas jestem z nim na ts i tego nie słyszałem ?

Opublikowano

też to słyszałem i tak bym zreszta nie zagral, NIE POLECAM

Opublikowano

No kolega wyżej jest świadkiem :) Lepiej wyłącznie tą padake bo cięła się co chwile na starcie. Nie pozdrawiam

Opublikowano

Dali byście jakies inne dowloady -_-  

Ile ludzi na starcie ?

100 -/+

Pograłem chwile, ale ten serwer "nie przyjmie" sie, luczniki w v2 nie podchodzą pod konia, mooby w v2 biją po 400-900 mając 855 defa. (więcej nie bede wypisywal)

Śmiem twierdzić, że w teamie jest THE / Maliusek1.. 

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

100 -/+

Pograłem chwile, ale ten serwer "nie przyjmie" sie, luczniki w v2 nie podchodzą pod konia, mooby w v2 biją po 400-900 mając 855 defa. (więcej nie bede wypisywal)

Śmiem twierdzić, że w teamie jest THE / Maliusek1.. 

od niego kupilem tylko strone .

No kolega wyżej jest świadkiem :) Lepiej wyłącznie tą padake bo cięła się co chwile na starcie. Nie pozdrawiam

kup lepszy komputer, innym nie tnie 

Opublikowano

od niego kupilem tylko strone .

kup lepszy komputer, innym nie tnie 

Haha lepszy komputer? Lepiej wyłącz ten serwer bo wieje wiochą.

Opublikowano

Prezentacja fajna, serwer zapowiada się ładnie. 

Zobaczymy na starcie, bo jak ma być tak jak z Nestium to ja dziękuję. ^_^

Opublikowano

nie podoba sie ;/ nie zagram a szkoda

Co się nie podoba?! Możecie dawać propozycje, chętnie je wysłuchamy i poprawimy dane rzeczy

Opublikowano

Klient ma jakiegoś syfa w plikach, uważajcie ;)

7a4f1df98e3ed162dbff6c321f39652c.png

Jak już było pisane wyżej, antywirusy eset nod, avast, avg wykrywają jak zawsze. wykrywa wirusa bo w cliencie jest dużo szat graficznych oraz bs :)

Opublikowano

To dziwne że w zadnym innym cliencie mój avast nic nie wykrywa a u was tak :v, no ale przecież w każdym cliencie są wirusy BO BEZ TEGO NIE BYŁO BY METINA xD

Opublikowano

Jak już było pisane wyżej, antywirusy eset nod, avast, avg wykrywają jak zawsze. wykrywa wirusa bo w cliencie jest dużo szat graficznych oraz bs :)

Kolega ma czas do godz. 12:00 na pozbycie się szkodnika! po tym czasie wejdzie w życie inna procedura i żarty się skończą na dobre  :)

Ps. Ci co pobrali i mają zainfekowane komputery "tak jesteście zombie PC" prośba o usunięcie syfu ! 

Opublikowano

Kolega ma czas do godz. 12:00 na pozbycie się szkodnika! po tym czasie wejdzie w życie inna procedura i żarty się skończą na dobre  :)

Ps. Ci co pobrali i mają zainfekowane komputery "tak jesteście zombie PC" prośba o usunięcie syfu ! 

Tak jak myślałem:)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Mała lekturka co oznacza ten wasz wirus ;)

http://www.microsoft.com/security/portal/threat/encyclopedia/entry.aspx?Name=Win32/Ramnit

Fajnie, że tak ludzi w balona robicie ale jak przyjdzie co do czego to do mamusi pod spódniczkę.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano