Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TriviaMT2.pl- [Dedyk] [Medium]

Adaś .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie jest takie ,,cos" bo ten virus swego czasu napsul mi nerwy i stracilem sporo czasu na pozbycie sie go ..
infekcja jest bardzo szybka :) 
proponuje skontaktowac sie z jakims administratorem ktory bedzie mogl wam pomoc sie tego pozbyc :) polecam skontaktowac sie z ,, Janusz. " ostatnio pomogl mi sie tego pozbyc

gdzie dropi truta ? 

Klient ma jakiegoś syfa w plikach, uważajcie ;)

7a4f1df98e3ed162dbff6c321f39652c.png

Ramnit zaczynał jako klasyczny robak, którego zadaniem było szybkie infekowanie możliwie największej liczby komputerów i wykradanie z nich przechowywanych lokalnie haseł dostępu do serwisów internetowych. Radził sobie doskonale, błyskawicznie stał się jednym z najaktywniejszych szkodników internetowych, ale po kilku tygodnia nieco stracił na impecie. Wtedy twórcy Ramnita doszli do wniosku, że czas na zmiany – zamiast haseł z dysku, zaczęli wykradać loginy i hasła do e-banków.

Ramnit jest dość złożonym, ale mimo wszystko standardowym złośliwym programem, przystosowanym do infekowania plików w Windows i wykradania haseł do FTP-ów i plików cookie. Dodajmy, że z premedytacją nie używam tu słów „wirus”, „trojan”, czy „robak” – bo Ramnit łączy w sobie cechy wszystkich popularnych złośliwych aplikacji i trudno go przypisać do jednej kategorii.

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie jest takie ,,cos" bo ten virus swego czasu napsul mi nerwy i stracilem sporo czasu na pozbycie sie go ..

proponuje skontaktowac sie z jakims administratorem ktory bedzie mogl wam pomoc sie tego pozbyc :) polecam skontaktowac sie z ,, Janusz. " ostatnio pomogl mi sie tego pozbyc

gdzie dropi truta ? 

W32/Ramnit.a jest to wirus, który jest samoreplikujących. zwykle rozchodzi się poprzez połączenie niezabezpieczone sieci i dysków wymiennych USB błysk przejażdżka w tym, zapisywalny dysk CD i zewnętrznych dysków twardych. W32/Ramnit.a również rozprzestrzenia poprzez infekowanie plików w systemie, która jest używana w środowisku sieciowym.

juz mogles wrzucic po angielsku bo nic sie nie dowiedzialem z tego, co przetlumaczyl translator... -.-

Opublikowano

Co wy pierdolicie o tym wirusie? Wystarczy usunac mscore.dll i dac z innego clienta jesli w ogole trzeba ...

gdzie dropi truta ? 

Ramnit zaczynał jako klasyczny robak, którego zadaniem było szybkie infekowanie możliwie największej liczby komputerów i wykradanie z nich przechowywanych lokalnie haseł dostępu do serwisów internetowych. Radził sobie doskonale, błyskawicznie stał się jednym z najaktywniejszych szkodników internetowych, ale po kilku tygodnia nieco stracił na impecie. Wtedy twórcy Ramnita doszli do wniosku, że czas na zmiany – zamiast haseł z dysku, zaczęli wykradać loginy i hasła do e-banków.

Ramnit jest dość złożonym, ale mimo wszystko standardowym złośliwym programem, przystosowanym do infekowania plików w Windows i wykradania haseł do FTP-ów i plików cookie. Dodajmy, że z premedytacją nie używam tu słów „wirus”, „trojan”, czy „robak” – bo Ramnit łączy w sobie cechy wszystkich popularnych złośliwych aplikacji i trudno go przypisać do jednej kategorii.

Proszę o skan na którym widać informację o pliku skanowanym, czas do 15.

DVf41zo.png

Opublikowano

Ogolnie serwer spoko.

Tylko nikt nie bedzie bonowal eq na tym 1 slotowym bsie, wiadomo ze kazdy bedzie pobierac 5 slotowego :/

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Serwer spoko ale strasznie malo ludzi

@Adaś .

Kapitan sie zbugowal w misji na 50 lvl nie mozna oddac skory ani piasku.

Jednak dziala.

Staramy się o reklamę, jednakże to chwilę potrwa jeszcze.. :) Załatawiamy po woli, fajnie jakby gracze też chcieli pomóc promować i stworzyć taką akcję.. ; p

Opublikowano

Wpadać na serwa mega atmosfera, mało osób narazie ale co chwile przybywa, przedmioty z IS mozna zdobyć za darmo w grze ! każdy ma peta i kostiumy różnego rodzaju no naprawde sztos :D

Opublikowano

Dokladnie ja wpadlem na serwa, wbilem szybko 75 skok na Dt truta i jestem ustawiony juz hehe, adas masz jakas gildie ?

adas a ty cos nagrywasz ? bo serwer sie mega zapowiada byleby wiecej osob wbijało bugi naprawione jest git

Opublikowano

Serwer lipny :)

Nie polecam dużo bugów.

2/10.

Uzasadnij to, bo 2/10, "dużo bugów", to nie jest zbytnio wypowiedz elokwentna, dzieki ktorej sie duzo dowiedzialem

Opublikowano

Uzasadnij to, bo 2/10, "dużo bugów", to nie jest zbytnio wypowiedz elokwentna, dzieki ktorej sie duzo dowiedzialem

no wlasnie, wchodzi do prezki pisze ze lipa i 2/10 a nie poda powodów i przez takie za przeproszeniem bzdety ludzie omijają niepotrzebnie serwer . dlatego w*****a mnie już to MPC przez takich panów właśnie jak ten wyżej .

Opublikowano

Duzo Ludzi Gra :D?

no niestety okolo 200-250 dopiero ale widać że rosnie bo caly czas ktos nowy na czacie sie pojawia ze dolaczyl do gry no i rano o 10 gralo 100 a teraz, okolo 200-250 wiec coraz lepiej

Opublikowano

Mamy zamiar zorganizować reklamę, która będzie się opierała na wszystkich graczach jak i administratorach serwera.. Kto jest zainteresowany zapraszamy do zgłoszenia się na fanpage oraz ts

Opublikowano

Wirus usunięty z clienta?

Wirus..? To jest bonus switcher, to w nim niby wykrywa wirusa Wam, mi go nie wykrywa np. tak jak wielu innym graczom. Jest to zależne od kodowania, a nie że jakiś wirus i od waszych antywirusów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...