Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TriviaMT2.pl- [Dedyk] [Medium]

Adaś .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak wytłumaczysz to że jak niby się usunie ten jeden plik co jest zarażony to po chwili mam kolejne 2 pliki zarażone na  Dysku C ?? ... Nie polecam ... Jeden wielki s**t... Przez to coś muszę format PC Robić ... Bo ten wirus wykrada hasła ... Także odradzam każdemu ... Dziwnym przypadkiem odrazu po usunięciu Mscore 
pojawiły się wirusy na dysku C .. I się jeszcze rozprzestrzeniają -.-

kaka.png

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak wytłumaczysz to że jak niby się usunie ten jeden plik co jest zarażony to po chwili mam kolejne 2 pliki zarażone na  Dysku C ?? ... Nie polecam ... Jeden wielki s**t... Przez to coś muszę format PC Robić ... Bo ten wirus wykrada hasła ... Także odradzam każdemu ... Dziwnym przypadkiem odrazu po usunięciu Mscore 

pojawiły się wirusy na dysku C .. I się jeszcze rozprzestrzeniają -.-

kaka.png

Chyba nie wiesz jakie wirusy są odpowiedzialne za wykradanie haseł, bez sensu jest takie odradzanie. Wykrywa wirusa zapewne tobie w bonus switcherze, ktory jest wbudowany.. Jest on nie groźny 

Opublikowano

Chyba nie wiesz jakie wirusy są odpowiedzialne za wykradanie haseł, bez sensu jest takie odradzanie. Wykrywa wirusa zapewne tobie w bonus switcherze, ktory jest wbudowany.. Jest on nie groźny 

Ramnit zaczynał jako klasyczny robak, którego zadaniem było szybkie infekowanie możliwie największej liczby komputerów i wykradanie z nich przechowywanych lokalnie haseł dostępu do serwisów internetowych. Radził sobie doskonale, błyskawicznie stał się jednym z najaktywniejszych szkodników internetowych, ale po kilku tygodnia nieco stracił na impecie. Wtedy twórcy Ramnita doszli do wniosku, że czas na zmiany – zamiast haseł z dysku, zaczęli wykradać loginy i hasła do e-banków.

źródło: 

http://www.spidersweb.pl/2012/01/ramnit-poznajcie-szkodnika-nowej-generacji.html

i dalej będziesz mówił że jest niegroźny ?? 

Opublikowano
Ramnit zaczynał jako klasyczny robak, którego zadaniem było szybkie infekowanie możliwie największej liczby komputerów i wykradanie z nich przechowywanych lokalnie haseł dostępu do serwisów internetowych. Radził sobie doskonale, błyskawicznie stał się jednym z najaktywniejszych szkodników internetowych, ale po kilku tygodnia nieco stracił na impecie. Wtedy twórcy Ramnita doszli do wniosku, że czas na zmiany – zamiast haseł z dysku, zaczęli wykradać loginy i hasła do e-banków.

źródło: 

http://www.spidersweb.pl/2012/01/ramnit-poznajcie-szkodnika-nowej-generacji.html

i dalej będziesz mówił że jest niegroźny ?? 

Tak dalej . Bo w cliencie nie ma żadnego syfu, wiesz dalczego antywirus ci go tak czyta? Albo tak czyta binke, która jest zakodowana tak, że zwyczajnie to nie pasuje antywirusowi lub czyta to bsa ;)

Opublikowano

Wiele doniesień o wirusach, proszę o skan wszystkich plików, oprócz folderu pack(inaczej będzie za duży rozmiar, a z tego co widzę na skanach, wirus jest w głównym folderze klienta) przez stronę:

https://www.virustotal.com/

Macie na to czas do 15 godziny dnia jutrzejszego.

w ich cliencie zainfekowany jest jeden plik " MSCORE " ... Po wypakowaniu clienta jest ten " MSCORE" No i on się odrazu rozprzestrzenia ... Bo nagle pojawiły mi się wirusy same typu " Ranmit " .. Przypadek ?? Czyżby specjalnie dali virusa do pliku ?? 

Opublikowano

w ich cliencie zainfekowany jest jeden plik " MSCORE " ... Po wypakowaniu clienta jest ten " MSCORE" No i on się odrazu rozprzestrzenia ... Bo nagle pojawiły mi się wirusy same typu " Ranmit " .. Przypadek ?? Czyżby specjalnie dali virusa do pliku ?? 

Specjalnie to chyba nie, jakos u mnie nic nie wykrylo i gram do teraz....

Oby, nie chce miec zadnego syfa na kompie.

Opublikowano

Refff

syserr.

0209 09:21:00567 :: ui:2757: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception

0209 09:21:00572 ::
introLogin.py(line:316) __LoadScript
ui.py(line:2753) LoadScriptFile
ui.py(line:2940) LoadChildren
ui.py(line:2757) LoadChildren

LoginWindow.__LoadScript.LoadObject - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/intro/login/loginwindow.sub)

0209 09:21:00572 :: ============================================================================================================
0209 09:21:00572 :: Abort!!!!

0209 09:21:00596 :: ============================================================================================================
0209 09:21:00596 :: Abort!!!!

Po sekundzie zamyka okno. Nie mam na dysku D ymir worka i zadnego czitka :>

Pograne

CharacterWindow.__LoadWindow - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/game/windows/tab_1.sub)

Wejdz w moj profil i zobacz ostatnie posty tam masz odpowiedz na to :>

Pomozesz?

Opublikowano

Pomozesz?

Wejdź w runtimeerror fix, powinno naprawić twój błąd :)

Co do nowego skana, bardzo proszę.

Wykrywa niby "wirusa" ale jak już mówiłem nie groźnego w bonus switcherze... Ale ci i tak dalej będą hejcili.

Skan jest bez packa i bez BGM(Muzyka), gdyż za dużo jeszcze zajmowało.

Opublikowano

Wejdź w runtimeerror fix, powinno naprawić twój błąd :)

Co do nowego skana, bardzo proszę.

Wykrywa niby "wirusa" ale jak już mówiłem nie groźnego w bonus switcherze... Ale ci i tak dalej będą hejcili.

Skan jest bez packa i bez BGM(Muzyka), gdyż za dużo jeszcze zajmowało.

Nie dziala ten fix po 2 ja nie mam runtime error :)

Opublikowano

Zwiekszcie spoty mapa 90lvl

Przeprowadzimy ankietę dotyczącą tego :)

Nie dziala ten fix po 2 ja nie mam runtime error :)

masz w ogóle net frameworka zaktualizowanego?

Opublikowano

Gra więcej :)

Nie bój się, statystyki nie kłamią

Nie widze statystyk , w m1 na ch1 prawie nikogo nie ma , moze i wszyscy expia ale exp idzie jak krew z nosa nawet z pd , drop w sumie juz lepiej , po co expic skoro nie ma z kim sie bic i dla kogo expic  ? Jak by mape poprawili bylo by lepiej ,  z  Adminem sie porozumiec to cud bo od kad gram ani razu nie napisal ani na zadne pytanie  w grze nie odpowiedzial do tego forum do tej pory nie ma oraz reklamy brak wiec sie pytam beda jakies aktualizacje ?  jak tak to slucham jakie

Opublikowano

Nie widze statystyk , w m1 na ch1 prawie nikogo nie ma , moze i wszyscy expia ale exp idzie jak krew z nosa nawet z pd , drop w sumie juz lepiej , po co expic skoro nie ma z kim sie bic i dla kogo expic  ? Jak by mape poprawili bylo by lepiej ,  z  Adminem sie porozumiec to cud bo od kad gram ani razu nie napisal ani na zadne pytanie  w grze nie odpowiedzial do tego forum do tej pory nie ma oraz reklamy brak wiec sie pytam beda jakies aktualizacje ?  jak tak to slucham jakie

w sumie prawda bo tu niby gra tyle i tyle graczy a w m1 nikogo całkowicie nie ma może administracja chcę nam narzucić ile gra graczy i tak przyciągnąć ludzi na serwer bo wiadomo że jak ktoś powie że gra np. 50 osób to raczej dużo ludzi nie dojdzie z takich i takich względów a jak ktoś powie że gra z 500 chociaż może grać dużo mniej to ludzie wbiją zobaczyć bo idą za większością po czym się okazuje że tam prawie nikt nie gra  xD

Dzieje się tak na wielu serwer tej gry więc nie masz co się martwić jak ci się nie podoba po prostu tam nie graj ale przyznam ci rację twoje argumenty są wystarczające by serwera nie polecić (oprócz tego co sam wiem bo grałem malutką chwilkę)

Nie polecam serwera nie wiem gdzie macie tak naprawdę reklamę bo prawie nie pomaga a do administracji się nie moge dobić  :P

Pozdrawiam eSej  <3

Opublikowano

Zapraszamy do gry, już w ten weekend spora ilość eventów, tak więc nie ma na co czekać ;)

Jakie eventy w weekend jak dzisiaj serw padł?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...