Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem dużo bugów i co? Naprawiałem jak mogłem dlatego tylko mówię mówili że odbugowany serwer w 100% a ja mówiłem że są nadal te bugi. ;)

Już powiedziałeś, dziękujemy za info o bugach. Możesz już sobie iść.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem jedno nie zagram! Dlaczego ? Już tłumacze.

Zalety :

- Bardzo fajne pety/wierzchowce

-Bardzo wyróżniony początek

Wady : 

- Bardzo dużo Gotowych Zbroji  ]

- Mapy Gotowe                             ]50 % Gotowy serwer ^^

- Gotowe Kostiumy                     ]   

Opublikowano

Kolejny raz zadaje to samo pytanie. Kiedy naprawicie bs'a? Nie ma bonów na diabły, mistyki, itp. Silny przeciwko bossom też nie ma, po zminimalizowaniu wyłącza mixowanie. 

Opublikowano

Powiem jedno nie zagram! Dlaczego ? Już tłumacze.

Zalety :

- Bardzo fajne pety/wierzchowce

-Bardzo wyróżniony początek

Wady : 

- Bardzo dużo Gotowych Zbroji  ]

- Mapy Gotowe                             ]50 % Gotowy serwer ^^

- Gotowe Kostiumy                     ]   

I właśnie to jest dobra odpowiedź ładnie napisane jak i dlaczego o takie coś chodzi anie "nie polecam bo deila bo sramto"

Niedługo ss z liczbą graczy z komendy :3

Kolejny raz zadaje to samo pytanie. Kiedy naprawicie bs'a? Nie ma bonów na diabły, mistyki, itp. Silny przeciwko bossom też nie ma, po zminimalizowaniu wyłącza mixowanie. 

Możliwe że dziś w nocy bs nie przeszkadza jeżeli odpalisz sobie 2 konto i nie będziesz zamykał bsa ;3 a na 1 normalnie grał :)

PROSTE ROZWIĄZANIA SĄ NAJLEPSZE :)

2i29cae.png

Opublikowano

@Hotovsky  Tak robię, ale kiedy dodacie brakujące bonusy? Używanie bs'a bez możliwości wsadzenia wszystkich bonów jest bez sensu

Napisałem kilka stron wcześniej że zostanie naprawiony, jutro powinien działać. ;)

No nie długo sprawdzimy, właśnie pobieram. :)

Ile ludzi w godzinach szczytu?

Trudno o trutę ?

Teraz tak na oko 400+

Raczej nie, kilka broni 75 na serwerze jest, kwestia tego jak szybko dojdziesz do groty.

Już powiedziałeś, dziękujemy za info o bugach. Możesz już sobie iść.

Nie potrzeba.

/Po co reagować na posty asfena? Pohejtuje, pokrzyczy i pójdzie, przynajmniej prezka ciągle jest u góry.  xD

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Widzę, że z expem to poszaleliście :D Serwer stoi ile? 5h? I już 158 top1 ^^. Do rana będzie już kilka maxów, bez kitu :v

Serio w IS są fryzy +40% na ludzi? ^^

Jeśli naprawicie te bugi to polecam, chociaż sam nie zagram.

Asfen podbijaj prezkę dalej, serwer będzie miał większy fejm <3

tenor.gif

Opublikowano

Asfen to mógłby choć czasem napisać jedno zdanie poprawnie, żeby każdy był w stanie zrozumieć o co mu chodzi :D

Nie za bardzo przepadam Za Weightem, ale bardziej nie przepadam za Asfenem, więc poprę serwer i życzę powodzenia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Topka leci na DMG, widzę jednego kolesia jak "expi". Piszę na czacie, do jednego GM'a na PW, drugiego, trzeciego... A oni wszyscy c***a na to kładą.

Pozdro. EASY? no chyba nie

The past has gone

Opublikowano

Topka leci na DMG, widzę jednego kolesia jak "expi". Piszę na czacie, do jednego GM'a na PW, drugiego, trzeciego... A oni wszyscy c***a na to kładą.

Staramy się jak możemy, nie zapominaj o forum gdzie zawsze jestem. ;)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nick?

Opublikowano

Staramy się jak możemy, nie zapominaj o forum gdzie zawsze jestem. ;)

­

Ciągle jakiś GM spami bez sensu na czacie o tym jak tam serwer ale już Was problemy prawdziwe nie obchodzą? Nagrałem film, jutro może Uploaduje a tymczasem sprawdzcie ninje - Maciejo.

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...