Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMU | Season 6 ep3 | Exp: x60 | Drop: 25 | START 13.02.2015 |

Jereziah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troll 1:0 Jereziah

Źle odbijasz piłeczkę i publikacja na tym traci. Zamiast wciągać się w flejmy pokaż, że ten serwer wypali (nie tutaj, na serwerze po starcie). Co jeśli to oni będą mieli rację a nie Ty?

Jereziah przynajmniej coś zrobił i robi a Ty miałeś coś konkretnego podobno postawić i co niewypał, więc nawet nie powinieneś sie tu wypowiadać.

Trzeba Jereziahowi dać szanse na serwer, bo widać że coś robi, a clever jeszcze nic nigdy nie zrobił zawsze tylko ktoś za niego zapierdalał jak nie skols jak nie mrozio (oni też obiecywali) ale to się zapewniali

I też nie dziwie się że ludzie jadą ten serwer.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie jadą ten server wyłącznie przez nazwę, ale faktycznie nie ma on nic wspólnego z tym co było wcześniej, poprzednie edycje były bardziej udane lub mniej. Poziom Polskiego szkolnictwa okropnie kuleje jeśli ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. 
SERVER JEST WYŁĄCZNIE POSTAWIONY POD NAZWĄ APO. 

Opublikowano

Jereziah przynajmniej coś zrobił i robi a Ty miałeś coś konkretnego podobno postawić i co niewypał, więc nawet nie powinieneś sie tu wypowiadać.

Trzeba Jereziahowi dać szanse na serwer, bo widać że coś robi, a clever jeszcze nic nigdy nie zrobił zawsze tylko ktoś za niego zapierdalał jak nie skols jak nie mrozio (oni też obiecywali) ale to się zapewniali

I też nie dziwie się że ludzie jadą ten serwer.

Tak, przyznaję, to był niewypał, plany zbyt ambitne. Nie oznacz to jednak, że "nie powinienem się wypowiadać". Zamykanie komuś ust tylko dlatego, że wyraża się na jakiś temat krytycznie to tylko i wyłącznie przykład ignorancji ("moje zdanie się liczy i tych, co myślą tak jak ja").

Jeżeli będą mieli rację co może się okazać tylko po starcie wtedy będą mogli sobie pisać cokolwiek będą chcieli a ja przyznam się do błędu ale zaznaczam - jeśli będą mieli rację, której na chwilę obecną nie mają. I nie wciągam się we flejmy tylko chcę pokazać, że osoba, która tak bardzo krytykuje serwer i osobę, która go stawia, pomimo tego iż nigdy nie grała na żadnym jego serwerze flejmuje każdy inny serwer nie mając żadnego poparcia swoich słów faktami - jest to pokazanie, że dana osoba jest negatywnie nastawiona do wszystkich innych serwerów i może da to do myślenia osobom neutralnym, szukającym ciekawego serwera do gry, że ze zdaniem tego osobnika nie warto się w ogóle liczyć gdyż jak napisałem powyżej, podobne oceny serwera w wykonaniu tego osobnika można znaleźć w większości publikacji serwerów MuOnline na tym forum.

W porządku. Uważam, że ludzie neutralnie nastawieni mają swój rozum i potrafią wyłapać różnicę pomiędzy hejterem a faktycznym graczem, który ma coś do powiedzenia. W moim poście chodziło mi raczej o to, byś nie reagował w taki sposób tylko pokazał im, że Ci się uda bez zniżania się do ich poziomu ;) Przecież o to im właśnie chodzi a takim zachowaniem bardziej zrażasz do siebie graczy niż ich przyciągasz :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Naturalnie Mirku, ale weźmy przykład taki, że ktoś wchodzi na to forum pierwszy raz, nie zna ludzi, serwerów ani opinii o nich - czyta bezpodstawną krytykę jakiejś osoby i wyrabia sobie zdanie na temat danego serwera a mój komentarz miał na celu określenie i pokazanie prawdomówności osoby wstawiającej takowy krytyczny komentarz i w tym momencie, tak jak napisałeś, neutralni gracze identyfikujący się własnym rozumem łatwiej wyłapią różnicę pomiędzy hejterem a faktycznym graczem bez konieczności sprawdzania prawdomówności takiego delikwenta poprzez szukanie jego wypowiedzi w innych tematach.

Miło mi czytać Shady, że w jakimś tam stopniu zmieniłeś podejście do serwera/mojej osoby i jak najbardziej zgadzam się z tym, że nie dziwisz się, że ludzie jadą na serwer patrząc przez pryzmat poprzednich edycji, jednak jak napisał godlike6669 jest to spowodowane nazwą serwera z którą wiele osób może mieć złe skojarzenia lecz jak zostało to również ujęte - nazwa serwera jest największym powiązaniem z poprzednimi edycjami ApoMu.

Zapraszam na serwer - do czwartku trwają otwarte beta-testy, w piątek o 19:00 start. Strona została przystosowana dla zagranicznych graczy, regulamin serwera uległ zmianie.
Pozdrawiam.

Opublikowano

photo.jpg

|
|
|
|
[][][][][][][][][][][][][]

[]           |            [] 

[]           |           []      

[]             |             []

|

|

|

|

{}{}{}{}{}{}{}{}

{}                {}

{}                 {}

{}                 {}

{}                 {}

[][][][][]         [][][][][]                       

gif.gif

Opublikowano

Testy zakończone, dziękujemy serdecznie każdemu, kto poświęcił chociaż minutę na testowanie serwera. Zapraszamy jutro na 19:00 na oficjalny start

Opublikowano

Super, wszyscy o tym pamiętamy - tylko chciałbym wiedzieć, dlaczego nie są usuwane spamerskie komentarze pomimo, że zostały zgłaszane? po co jest taki przycisk jak "Raportuj" skoro nikt nie reaguje po jego użyciu?

Opublikowano

hejty muszą być aby na wstępie wyeliminować łatwo wiernych gimbusów co by to nie lamiły na serwerze więc jak dla mnie to co tu przeczytałem tylko na plus :).

A jak serwer padnie to padnie nic nie trwa wiecznie.

Opublikowano

Przypominam, że publikacja nie służy do wolnych pogaduszek sobie.. 

Ty sobie możesz przypominać.

Ciekawe ile online będzie :) :)

Opublikowano

Jak najbardziej polecam :) po testach mogę powiedzieć, że łatwo nie będzie i ta edycja jest całkowicie inna niż wszystkie, będzie w końcu co robić i nie przyjdzie to tak łatwo. A reszta niech skończy płakać bo wszystko zaczyna się od tego, że nie pasuje wam exp bo za mały a jak jest większy to nudzi się wam gra po miesiącu i potem płaczecie, że strata czasu a mimo to i tak dużo tych flamerów grało na każdej edycji.

Opublikowano

ADMINIE PROSZE O POMOC1

Po zalogowaniu sie na konto dostaje po 5sekundach dc i tak w kolko... nie moge nawet stworzyc postaci.

Opublikowano

Po raz kolejny Clever nie wyciągnął wniosków. Chyba pamiętasz co było na ostatniej edycji? 

P.S: działa masa hacków, "zabezpieczenia" do ominięcia w 10 sekund, nie polecam... 

iHacks  <3

Opublikowano

Po raz kolejny Clever nie wyciągnął wniosków. Chyba pamiętasz co było na ostatniej edycji? 

P.S: działa masa hacków, "zabezpieczenia" do ominięcia w 10 sekund, nie polecam... 

Po pierwsze - Clever nie ma z tym nic wspólnego więc nie wiem, czemu go do tego mieszasz?

Po drugie - jeśli jesteś super pro hackerem/programista/czy czymkolwiek to czemu bawisz się w tak prymitywnej grze jak MU? potrafisz odpalić haxy? super, Mirek też odpalił ale 99,9% ludzi nie ma takiej wiedzy i umiejętności jak Wy. Starałem się jak tylko mogłem i na ile pozwalały mi warunki i umiejętności, nigdzie nie pisałem, że serwer jest w 100% zabezpieczony ale to co jest w zupełności wystarczy aby wyeliminować większość najbardziej popularnych hacków i mam nadzieje, że ktoś to doceni bo wydaje mi się, że wkładając tyle pracy nie zasłużyłem sobie na to aby ktoś grając zupełnie za darmo krytykował cokolwiek na serwerze. Jak się komuś coś nie podoba, ustawienia/sezon/zabezpieczenia - droga wolna, jest cała masa serwerów MuOnline więc życzę powodzenia w znalezieniu tego idealnego.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...