Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMU | Season 6 ep3 | Exp: x60 | Drop: 25 | START 13.02.2015 |

Jereziah

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dc po kliknieciu na pasek servera ...

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

Nie moge się zalogować na serverze i nie zamierzam specjalnie z tego powodu tworzyć konta na forum servera z którego zresztą nie zamierzam korzystać ...

Btw napisałem Ci na tym forum ale prosiłbym o jakieś ruchy bo czas to pieniądz ... ja od rana czekam ...

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

Czekam panie "kosoglos" na intrukcje hakierstwa

Pozdro dla prawdziwych hackierów :) myślał, że jak DC nie dostał to w logach nie będzie widać :)

Opublikowano

Nie została mi udzielona odpowiedź, hmmm?

Zapytam ponownie Czy za 2 miesiące będzie exp x40 czy x20?

Ostatnio Clever obiecywał zakup zabezpieczeń - stąd ten post :).

On zawsze obiecuje xD

Opublikowano

A dlaczego miałby być zmniejszony exp? 

Glupie bezpodstawne pytania beda pozostawiane bez odpowiedzi

Ja Cie rozumie, ale się tylko pytam czy exp zostanie taki sam jak będzie kolejna edycja czy będzie mniejszy, to jest głupie pytanie nie sądze.

Opublikowano

Nie było nigdzie oficjalnych informacji o tym, że exp się zmieni (tylko w przypadku vipa wzrosnie o 10) więc exp zostanie taki sam za 2,4,6 miesiecy

Opublikowano

Sala55 wiemy że jestes super i taki dorosły ale daruj sobie takie komentarze bo pisząc w taki sposób fajny nie jestes :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...