Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zbuduj skład i zgarnij nagrody!

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To chyba logiczne.

Możesz napisać post kilka sekund po tym jak rav doda post i potem wstawić skład, aby mieć gwarantowane pierwsze miejsce, czaisz? 

Dobra czaje.

Jeszcze jedna tura - 19.20 dzisiaj.

OK. Tutaj postaram się już nie strzelić takiego byka :D

Opublikowano

Taki konkurs, że jest mnóstwooo chętnych :E

To chyba lepiej, skoro łatwiej zdobyć nagrody?

Gdyby było więcej osób, to zacząłby się płacz, że składy publikowane są za szybko. 

­

Opublikowano

@Ravoner

Jeśli zdobędę 2 miejsce to jaką nagrodę dostanę jeśli mam już blue membera?

Będziesz posiadał 2x Blue lub zamienimy ją na Gold.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

W takim razie dzisiaj o 18.00 dogrywka między:
@MaX095 - 1

Dlaczego nie mogles o tym wczoraj poinformować??Żądam jeszcze jednej dogrywki ze względu na to, że mnie cały dzień nie było.Jakbym wiedział, że między nami rozegra się dogrywka to bym wszedł na chwilę.A tak dopiero teraz o tym się dowiedziałem...

Już się nie wykłócam, że prawidłowo punkt zdobyłem ale edytowałem post gdzie nawet w regulaminie nie pisało i bezprawnie odebrano mi punkt.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Dlaczego nie mogles o tym wczoraj poinformować??Żądam jeszcze jednej dogrywki ze względu na to, że mnie cały dzień nie było.Jakbym wiedział, że między nami rozegra się dogrywka to bym wszedł na chwilę.A tak dopiero teraz o tym się dowiedziałem...

Już się nie wykłócam, że prawidłowo punkt zdobyłem ale edytowałem post gdzie nawet w regulaminie nie pisało i bezprawnie odebrano mi punkt.

Ziomek, szklanka wody i ez.

Jak rav napisze post o 19:00, to mogę o 19:01 dodać post i po 5 minutach wkleić skład, aby być pierwszym ofc, więc to jest logiczne.

To chyba logiczne, że dogrywka się odbędzie, bardziej twoja wina, że nie interesujesz się konkursem, ale czego to nie zrobi się dla championa, pozdro. 

­

Opublikowano

Informowałem:

Dzisiaj 18.00 - dogrywka o 3 miejsce.

Udział biorą tylko:

@1373230489-U611928.pngMiszor. - 1
@MaX095 - 1

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Konkurs trwał do dzisiaj, więc i tak byłaby dzisiaj runda.

Opublikowano

Czyste fair play.Leje na jakąś plakietkę ale chodzi mi o sam fakt.

Napisałem, że mogłeś to wczoraj umieścić a nie dzisiaj.

Tak ale jakby dogrywka była to co innego.

Miszor nie proszę Cię o opinię więc daruj sobie.

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...