Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zbuduj skład i zgarnij nagrody!

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@VereX. miał się tym zająć.

Wiem, o nim mówię. Aktywności w dziale 0, ma jedno zadanie wejść o określonej godzinie i tego nie robi ? :) Jak dla mnie to trochę wstyd jak dla moderatora...., ale co ja tam wiem.  

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem, o nim mówię. Aktywności w dziale 0, ma jedno zadanie wejść o określonej godzinie i tego nie robi ? :) Jak dla mnie to trochę wstyd jak dla moderatora...., ale co ja tam wiem.

Jego aktywność zawsze była równa zeru (jak jego poziom)

­

Opublikowano

@Kokoszka.  chciałbym powiedzieć jeszcze, że to tak nie ładnie samemu zacząć konkurs, a potem komuś dać na siłe...

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@Kokoszka.  chciałbym powiedzieć jeszcze, że to tak nie ładnie samemu zacząć konkurs, a potem komuś dać na siłe...

To jest czysta bezczelność z twojej strony. Nie oddałem ci go na siłę, do tego masz dwóch "kolegów" do pomocy. Nie dość, że od dwóch miesięcy nic nie robicie (czyt. VereX i Phoenix), to ty masz pretensje.

Dlatego to pozostanie zagadką - dlaczego w dziale FIFA jest 3 moderatorów (do tego rekrutacja na kidmoda otwarta), przy czym w dziale MC czy Metin jest ta sama liczba moderatorów. W dodatku tylko jedna osoba w teamie pracuje (w tym dziale).

Więc przemyśl coś dwa razy, nim ujrzy to światło dzienne.

­

Opublikowano

I znowu ktoś nie dotarł na czas to jest śmieszne... :)

Na 5 terminów, spóźnia się na 4, nie żeby coś, ale Ja jak się czegoś podejmuje to staram się to wykonać :)

Opublikowano

Może maczki już dostanie zakaz wstawiania składów, bo z nim wgl nie ma szans! Może dacie się już wykazać innym? :)

Napisałem, że po wygraniu 7 rund odpuszczę i to właśnie robię. Jutro nie mam zamiaru brać udziału i może to nawet lepiej.... :)

Opublikowano

@maczki15

O to ja jutro postaram się zbudować skład, może punkt będzie. Przyznam że jestem pełen podziwu jak budujesz składy po 2 minutach ^^

Powodzenia, to nic trudnego wystarczy budować skład za pomocą hyperlinków i skład sam powstaje w kilka sekund.

Opublikowano

Powodzenia, to nic trudnego wystarczy budować skład za pomocą hyperlinków i skład sam powstaje w kilka sekund.

Dzięki, przydatna informacja. :)

Opublikowano

@maczki15

Regulamin

"5. Informacje umieszczane przeze mnie, będą publikowane codziennie po godzinie 18."

Po 18, nie o 18 -.-

To, że regulamin konkursu jest niedoprecyzowany to tylko pretensje do @1373230489-U611928.pngKokoszka.

Robisz ze mnie idiotę czy z siebie?

Po publikacji tematu było tam napisane, że publikuję zawodników o 18, a ty zmieniłeś na "po 18" (prawdopodobnie dziś).

Spóźniłeś się kilka razy. Regulamin zacytowałeś dopiero dziś, więc przyznałeś się automatycznie do powielanego błędu.

Fakt - regulamin może zmienić się w czasie trwania konkursu, ale zmieniłeś go dopiero dziś, co nie usprawiedliwia poprzednich spóźnień.

­

Opublikowano

To są już jakieś jaja z tym konkursem. Informacje według regulaminu mają byś umieszczane po 18, a za chwile już będzie 20. Gdy nie ma VereXa nie może jakiś inny moderator (np. @Phoenix. lub @Ravonerwylosować zawodników? Takie to trudne?

Opublikowano

To są już jakieś jaja z tym konkursem. Informacje według regulaminu mają byś umieszczane po 18, a za chwile już będzie 20. Gdy nie ma VereXa nie może jakiś inny moderator wylosować zawodników? Takie to trudne?

Czyli nie tylko mnie to irytowało... :D

Opublikowano

To jest bardzo irytujące. Ale taki @Ravoner mógłby jednak podać informacje gdy jest online. To nie musi spoczywać tylko na głowie @VereX. czyjaś pomoc zawsze się przyda.

Opublikowano

To jest bardzo irytujące. Ale taki @Ravoner mógłby jednak podać informacje gdy jest online. To nie musi spoczywać tylko na głowie @VereX. pomoc zawsze się przyda.

Śmieszne... :D

Prawda jest taka, że VereX nic nie robi (bynajmniej ja nie widzę aktywności w dziale fifa :D), więc powinien potrafić zrobić jedną rzecz dobrze. Jednak jak widać dla niektórych to za dużo. 

Konkurs dzięki niemu wydaje się beznadziejny :)

Opublikowano

Tylko 1 obowiązek, a tak trudno go wykonać...

To są moderatorzy, a my to "ludzie drugiej kategorii".

VereX, nie mógłbyś przekazać obowiązku komuś innemu? Wiem, że masz inne, również emocjonujące obowiązki, takie jak obstawianie meczy w CS: GO, ale publikacja takiego postu to kilka sekund. Do tego nic w tym dziale nie zrobiłeś od kilku miesięcy - przykład persony dla innych użytkowników.

Sam regulamin mówi o tym, że post powinien zostać opublikowany o godzinie 18. 

@Ravoner - będziesz mądrzejszy od swojego poprzednika, którego życie jest parodią i umieścisz post z zawodnikami? 

­

Opublikowano

Legenda głosi, że @VereX. napiszę dzisiaj informację o konkursie :D.

Trochę głupio, że konkursem zajmuje się osoba tak nieodpowiedzialna :)

Opublikowano

Legenda głosi, że @VereX. napiszę dzisiaj informację o konkursie :D.

Trochę głupio, że konkursem zajmuje się osoba tak nieodpowiedzialna :)

Trochę głupio, że moderatorem jest tak głupia osoba. 

­

Opublikowano

Jutro w ramach rekompensaty zostaną rozegrane 3 tury.

Przepraszam za komplikacje.

Dodatkowo każdy uczestnik otrzyma -5%, a osoba zajmująca 4 miejsce zdjęcie wszystkich %.

Jutro

18.00

18.15

18.30

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jutro w ramach rekompensaty zostaną rozegrane 3 tury.

Przepraszam za komplikacje.

Dodatkowo każdy uczestnik otrzyma -5%, a osoba zajmująca 4 miejsce zdjęcie wszystkich %.

Jutro

18.00

18.15

18.30

Mam nadzieję, że dodasz wzmiankę w regulaminie, że konkursem zajmujesz się ty, a nie to zero. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...