Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godzina 3:15 co sądzicie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli juz mnie cytujesz to odnieś się do tego co napisałem.

W miarę upływu miesięcy zachowania Anneliese stawały się coraz bardziej potworne: skakała po ścianach, biegała po schodach, spijała z podłogi swój mocz, wkładała głowę do muszli klozetowej, drapała i gryzła ściany, tracąc przy tym zęby; nago tarzała się w żwirze lub też moczyła w wodzie, usiłując ugasić

straszliwą gorączkę w ciele. Miała niewiarygodną siłę fizyczną: gdy siostra usiłowała ją schwycić, to rzuciła ją o podłogę jak lalką

A skąd wiesz czy nie znęcali się nad tą dziewczyną? Była chora i myśleli, że to szatan to tłukli zwalając na szatana. Ale od razu wiem, że taka teoria Cię nie zadowoli, bo przecież to ksiądz, on by tego nie zrobił.

W sumie? To nic. Co w tym dziwnego, że 23 letnia, chuda dziewczyna napierdala siostrą jak lalką, przecież to k***a normalne. Co w tym dziwnego, że specjaliści w różnych dziedzinach wydali oświadczenie, że jest zdrowa? Ale przecież specjaliści na MPC to są specjaliści, żaden doktor po długich studiach nie może się z nimi równać. Co z tego, że specjaliści z MPC po 30 latach wyjawiają prawdę, której nie znali lekarze będący wtedy na miejscu?

Aha i po zaburzeniach osobowości nie umiera się w wieku 23 lat.

Ale po co i skąd ta agresja? Czyżby bolało Cię to, że ktoś się z Tobą nie zgadza? Może to w tym momencie Tobą szatan kieruje?

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A skąd wiesz czy nie znęcali się nad tą dziewczyną? Była chora i myśleli, że to szatan to tłukli zwalając na szatana. Ale od razu wiem, że taka teoria Cię nie zadowoli, bo przecież to ksiądz, on by tego nie zrobił.

Postaw się w roli ojca i zadaj sobie pytanie, czy dałbyś katować własną córkę.

Ale po co i skąd ta agresja? Czyżby bolało Cię to, że ktoś się z Tobą nie zgadza? Może to w tym momencie Tobą szatan kieruje?

Uzywanie wulgaryzmów nie zawsze jest przejawem agresji. Jak już pisałem, jeśli cytujesz to odnoś się i staraj wytłumaczyć.

Opublikowano

W sumie? To nic. Co w tym dziwnego, że 23 letnia, chuda dziewczyna napierdala siostrą jak lalką, przecież to k***a normalne. Co w tym dziwnego, że specjaliści w różnych dziedzinach wydali oświadczenie, że jest zdrowa? Ale przecież specjaliści na MPC to są specjaliści, żaden doktor po długich studiach nie może się z nimi równać. Co z tego, że specjaliści z MPC po 30 latach wyjawiają prawdę, której nie znali lekarze będący wtedy na miejscu?

No ucho najpewniej miała zdrowe xD Są setki uzasadnień tworzonych przez hordy specjalistów. Ostatnio był o tym m.in. artykuł w newsweek'u.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1605055

Nawet jeśli to efektem katowania nie jest wyginanie się ciała we wszystkie strony świata i "oczy, z których biła nienawiść".

Ale jest efektem zaburzenia osobowości.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Postaw się w roli ojca i zadaj sobie pytanie, czy dałbyś katować własną córkę.

To są nadal puste słowa bez pokrycia. Faktem jest, że dziewczyna zmarła. Co ksiądz mówił na temat jej śmierci a co wykazała sekcja?

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

To są nadal puste słowa bez pokrycia. Faktem jest, że dziewczyna zmarła. Co ksiądz mówił na temat jej śmierci a co wykazała sekcja?

Przeprowadzona sekcja zwłok wykazała zaś iż jej śmierć została spowodowana zagłodzeniem oraz silnym przeciążeniem organizmu

@Jaca777

Badanie organów wewnętrznych, a także mózgu nie wykazało patologii mogących skłaniać ku twierdzeniu iż Anneliese mogła cierpieć na epilepsje lub inne schorzenie. 

Opublikowano

Walić to! Jestem okultystą

de de dee

P.S

Praktykuje OOBE i często chodzę spać o takich późnych porach, więc beka z tematu xD

3adb6317fc.png

Opublikowano

Padaczkę? xD Boże, człowieku. Co to ma wspólnego z zaburzeniem osobowości? I jak Ty chcesz wykryć psychozę sekcją zwłok? xD

W takim razie sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie:

Przeprowadzona sekcja zwłok wykazała zaś iż jej śmierć została spowodowana zagłodzeniem oraz silnym przeciążeniem organizmu

Opublikowano

Padaczkę? xD Boże, człowieku. Co to ma wspólnego z zaburzeniem osobowości?

W takim razie sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie:

Jak rozumiesz "przeciążenie organizmu"?

Opublikowano

skakała po ścianach, biegała po schodach

Gdy siostra usiłowała ją schwycić, to rzuciła ją o podłogę jak lalką

wyrywa się z objęć ojca i Piotra, a następnie upada na kolana, wstaje, znów upada – i tak kilkaset razy

Wiesz, trudno tak nie doprowadzić do przeciążenia organizmu.

Opublikowano

W takim razie podaj mi udokumentowany przykład kiedy inna osoba niż Niemka, chora psychicznie jak uważasz, piła mocz, kilka set razy skakała na kolana, brała swoją siostrę +/- (60kg) i rzucała nią jak lalką, skakała po ścianach. 

Twoja teza została już x razy obalona, gdyż sekcja zwłok i wiele różnych badań przed śmiercią wykazały jedno i to samo - brak jakichkolwiek śladów choroby psychicznej.

Opublikowano

W takim razie podaj mi udokumentowany przykład kiedy inna osoba niż Niemka, chora psychicznie jak uważasz, piła mocz, kilka set razy skakała na kolana, brała swoją siostrę +/- (60kg) i rzucała nią jak lalką, skakała po ścianach. 

Twoja teza została już x razy obalona, gdyż sekcja zwłok i wiele różnych badań przed śmiercią wykazały jedno i to samo - brak jakichkolwiek śladów choroby psychicznej.

Sam nie podałeś na prawdziwość tych wydarzeń żadnych dowodów. Piła mocz, bo była spragniona, nie dawali jej jeść ni pić (zagłodzona w końcu była). Poza tym skoro zmarła a nic jej nie było, to dlaczego wszystkim poleciały wyroki sądowe? Bo sędzia głupi i się nie zna?

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngnasty mind

Jak Ty chcesz wykryć chorobę psychiczną w sekcji zwłok? xD Mówisz coraz bardziej absurdalne rzeczy, ciągle bazujesz się na jednym, nierzetelnym źródle, wspominającym cośtam o padaczce (wtf? xD). Ani razu nie obaliłeś żadnego z moich wytłumaczeń.

https://en.wikipedia.org/wiki/Demonic_possession#Medicine_and_psychology

http://www.csicop.org/si/show/exorcism_driving_out_the_nonsense/

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngnasty mind

Jak Ty chcesz wykryć chorobę psychiczną w sekcji zwłok? xD Mówisz coraz bardziej absurdalne rzeczy, ciągle bazujesz się na jednym, nierzetelnym źródle, wspominającym cośtam o padaczce (wtf? xD). Ani razu nie obaliłeś żadnego z moich wytłumaczeń.

https://en.wikipedia.org/wiki/Demonic_possession#Medicine_and_psychology

http://www.csicop.org/si/show/exorcism_driving_out_the_nonsense/

Nie jestem lekarzem, więc nie wiem na jakiej podstawie to się robi. Po prostu przywołuję tu orzeczenie lekarza, który prowadził tą sekcję.

Gdzie ja napisałem cokolwiek o padaczce?

Z tego co uczą w szkole to wiem, że od zmarłej osoby można pobrać DNA, a choroby psychiczne to nic innego jak zmiany w sekwencji kwasu DNA, którą przy dzisiejszej technologi można wykryć po setkach lat i stwierdzić czy dajmy na to down panował już w średniowieczu.

Opublikowano

Człowieku. Ty nie masz pojęcia o czym mówisz. Sugerujesz że ona miała downa? xD

Gdzie ja napisałem cokolwiek o padaczce?

Lol, tutaj:

Badanie organów wewnętrznych, a także mózgu nie wykazało patologii mogących skłaniać ku twierdzeniu iż Anneliese mogła cierpieć na epilepsje lub inne schorzenie.

Opublikowano

Człowieku. Ty nie masz pojęcia o czym mówisz. Sugerujesz że ona miała downa? xD

Lol, tutaj:

Boże z kim ja dyskutuję. Starasz się wszystko wytłumaczyć nauką, a sam czytać nie umiesz i nie wiesz podstawowych rzeczy z genetyki? Idź się do edukuj i wróć. 

Epilepsją to padaczka, tak? Ludzie, którzy nie wierzą w takie rzeczy dziwne miotania, które odbywały się podczas egzorcyzmów chcieli właśnie tym wytłumaczyć, a sekcja wyraźnie temu zaprzeczyła, badania przed śmiercią też. Ile razy mam to napisać aby do Cb dotarło? 

Tak, mam pojęcie. Choroba psychiczna to zmiany w genach i chromosomach, czy w DNA. Pobierając DNA można stwierdzić, czy osoba na coś chorowała nawet po kilkuset latach i na podstawie tego naukowcy stwierdzają, czy down mógł panować w średniowieczu czy nie. Podałem tylko przykład choroby, pierwsza jaka przyszła mi do głowy, nic nie napisałem o tym, że ona mogła na to cierpieć.

Opublikowano

To się robi żałosne.

Tak, mam pojęcie. Choroba psychiczna to zmiany w genach i chromosomach, czy w DNA. Pobierając DNA można stwierdzić, czy osoba na coś chorowała nawet po kilkuset latach i na podstawie tego naukowcy stwierdzają, czy down mógł panować w średniowieczu czy nie. Podałem tylko przykład choroby, pierwsza jaka przyszła mi do głowy, nic nie napisałem o tym, że ona mogła na to cierpieć.

Nie, nie masz. Choroba psychiczna to w żadnym razie nie "zmiany w genach i chromosomach, czy w DNA".  Poczytaj cokolwiek, chociażby wikipedię.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mental_disorder#Causes

https://en.wikipedia.org/wiki/Causes_of_mental_disorders

(Tak, na nieliczne zaburzenia psychiczne może wpływać uwarunkowanie genetyczne, ale nie jest to w żadnym razie jakakolwiek reguła)

I od kiedy down jest zaburzeniem psychicznym?

Opublikowano

To się robi żałosne.

Nie, nie masz. Choroba psychiczna to w żadnym razie nie "zmiany w genach i chromosomach, czy w DNA".  Poczytaj cokolwiek, chociażby wikipedię.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mental_disorder#Causes

(Tak, według niektórych prawdopodobnym jest, że na zaburzenia psychiczne może wpływać uwarunkowanie genetyczne, ale nie jest to potwierdzone)

Wikipedii nie czytam, bo to syf. Każdy może sobie tak wejść i edytować, napisać cokolwiek, ale skoro nalegasz:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Downa

Prosze bardzo, końcówka pierwszego akapitu, masz dokładnie wyjaśnione. To jacy jesteśmy zależy od genów a choroby psychiczne, czy inne mutacje to zmiany w genach i chromosomach. I tak, jest to potwierdzone. Jeżeli jeszcze chodzisz do szkoły (a zakładam, że tak) to przejdź się do nauczycielki do Biologii i spytaj o to. 

Nasza dyskusja zeszła na tematy nie takie jakie powinna, ale na siłę chcesz ze mnie zrobić idiotę samemu się ośmieszając. Nie widzę sensu aby kontynuować dalej tą dyskusję. Wy wierzycie w co innego i ja w co innego, nie chce na siłę wam tego wciskać, chciałem Was zrozumieć, ale już się przekonałem, że kiedy w sprawach religijnych, opętań itp. kiedy schodzicie (ateiści) na tematy nauki w wielu przypadkach, jak i Twoim, zwykle się ośmieszacie nie wiedząc najprostszych rzeczy i nie dopuszczacie do siebie prawdy, chcecie na siłę wszystko znaleźć wytłumaczenie i bardzo często piszecie bzdury, typu: "Bili ją, stąd te siniaki, a dziwne miotania to padaczka", nawet jeśli sekcja zwłok kilkukrotnie to wykluczyła, badania przed śmiercią też. 

Dziękuje za dyskusję Panowie, ale jestem zażenowany waszą wiedzą naukową. Już nie wejdę do tego tematu, więc jeżeli jeszcze coś do mnie macie lub chcecie prowadzić dalszą dyskusję to serdecznie zapraszam na PW. 

btw. Nie żebym się przejmował, ale zawsze komuś dajecie minusy w profilu jeżeli się z Wami nie zgadza?

Opublikowano

Od kiedy down jest zaburzeniem psychicznym? o.O

Wikipedii nie czytam, bo to syf. Każdy może sobie tak wejść i edytować, napisać cokolwiek,

Nie, tak to nie działa.

choroby psychiczne, czy inne mutacje to zmiany w genach i chromosomach

Boże, skąd Ty te bzdury bierzesz?

Opublikowano

Wikipedii nie czytam, bo to syf. Każdy może sobie tak wejść i edytować, napisać cokolwiek, ale skoro nalegasz:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zespół_Downa

Prosze bardzo, końcówka pierwszego akapitu, masz dokładnie wyjaśnione. To jacy jesteśmy zależy od genów a choroby psychiczne, czy inne mutacje to zmiany w genach i chromosomach. I tak, jest to potwierdzone. Jeżeli jeszcze chodzisz do szkoły (a zakładam, że tak) to przejdź się do nauczycielki do Biologii i spytaj o to. 

Nasza dyskusja zeszła na tematy nie takie jakie powinna, ale na siłę chcesz ze mnie zrobić idiotę samemu się ośmieszając. Nie widzę sensu aby kontynuować dalej tą dyskusję. Wy wierzycie w co innego i ja w co innego, nie chce na siłę wam tego wciskać, chciałem Was zrozumieć, ale już się przekonałem, że kiedy w sprawach religijnych, opętań itp. kiedy schodzicie (ateiści) na tematy nauki w wielu przypadkach, jak i Twoim, zwykle się ośmieszacie nie wiedząc najprostszych rzeczy i nie dopuszczacie do siebie prawdy, chcecie na siłę wszystko znaleźć wytłumaczenie i bardzo często piszecie bzdury, typu: "Bili ją, stąd te siniaki, a dziwne miotania to padaczka", nawet jeśli sekcja zwłok kilkukrotnie to wykluczyła, badania przed śmiercią też. 

Dziękuje za dyskusję Panowie, ale jestem zażenowany waszą wiedzą naukową. Już nie wejdę do tego tematu, więc jeżeli jeszcze coś do mnie macie lub chcecie prowadzić dalszą dyskusję to serdecznie zapraszam na PW. 

btw. Nie żebym się przejmował, ale zawsze komuś dajecie minusy w profilu jeżeli się z Wami nie zgadza?

Widziałeś Ty kiedyś człowieka z zespołem downa? Śmiem po tym Twoim, ośmieszającym, tekście twierdzić, że nie. Taki z Ciebie znawca naukowy a porównuje do siebie zespół wad wrodzonych i zaburzenia psychiczne. Pogratulować wiedzy jak i wiary. No ale jak już wielokrotnie wcześniej pisałem, wierzysz w co chcesz, bo nikt Ci tego nie zabroni ;)

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

1200px-Ghostbusters_logo.svg.png

Kiedy w końcu ktoś znajdzie niezbity dowód na istnienie duchów, to pojawią się i oni - ghostbusters!

Być może istnieją ale jesteśmy zbyt głupi lub zbyt ślepi by takie zjawiska w ogóle zauważyć ;) Innymi słowy, czas pokaże czy będziemy mieli ghostbusterów z prawdziwego zdarzenia (nie medium z różdżkami, tylko Billa Murray'a z odkurzaczem na duchy ; O)

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Zależy jak kto na to patrzy, są naprawdę sytuacje w których nasz umysł automatycznie myśli o duchach gdy coś stuknie, coś tam się pojawi. Możliwe że są to również złudzenia optyczne chociażby od długiego patrzenia w ekran z bliska.

Są takie przypadki istnienia duchów, wiadomo każdy ma swoje zdanie i każdy tego zdania się trzyma aczkolwiek do czasu większość powinno doświadczyć takiej sytuacji wtedy zdanie zmieni :)

Jak możecie wytłumaczyć przykładowo to, istnieje blok niedaleko mojego mieszkania prawdopodobnie ( nie jest to pewne w 100 % aczkolwiek większość z starszych lat potwierdza tą sytuacje) blok został wybudowany na cmentarzysku z dawnych lat, czasy wojenne. (Główne przypuszczenia to że niedawno koleś koło samego bloku wykopał elementy broni oraz sygnet wart około 1,5 tysiąca ). W bloku jest piwnica, wiadomo jako tam młode lata były zawsze się ganiało i biegało po tych piwnicach, teraz gdy się już z tego wyrosło piwnica służy do siłowi albo kanciap. Chłopaki próbowali nagrać odgłosy pochodzące z jednej piwnicy, sytuacja była że i w tym samy miejscu kłódka którą jest zamknięta ta piwnica zmieniała swoje położenie i wydawało odgłosy tak jakby kowadełka...

Opublikowano

Trochę chaotycznie to napisałeś :P

Jeśli duchy istnieją i będzie dało się odpowiednio zbadać te zjawisko (skoro istnieje, to da się je mierzyć czy badać) oraz racjonalnie wyjaśnić. W życiu doświadczałem wiele różnych rzeczy ale nie chcę im nadawać plakietki "nadprzyrodzone", bo skoro miało coś miejsce, to nie zepsuje prawa fizyki tylko się go trzyma. Być może części, którą jeszcze nie znamy lub dopiero ją poznajemy. Powód też może być bardzo blisko - własna głowa.

Co do nagrywania dźwięków, to wiele ludzi nagrywa "rozmowy z duchami" znane również jako EVP (Electronic Voice Phenomena). Niektórzy ponoć rozmawiali z bytami, które pomogły im udoskonalić te urządzenia dla lepszej jakości dźwięku. Niestety i takie coś jest dość prosto spreparować bez skomplikowanej technologii więc tu dowodów nadal żadnych nie ma, dopóki ktoś "na żywo" takowej transmisji nie przeprowadzi. W każdym bądź razie, głos da się usłyszeć chociażby z nagrania pocierania palcem o blat stołu. Dlaczego zatem tyle się doszukują ludzie takich zjawisk? Tu odwołałbym się do natury ludzkiej. Tak samo, jak na marsie widać twarze, które później okazują się być zwykłą formacją skalną, jak i mówimy, że widzimy twarze na przedmiotach, które tylko zdają się ją mieć, tak i w dźwiękach staramy doszukać się czegoś znanego. Tak działa nasz mózg, szuka wzorca, który zna. Można zatem śmiało rzec, że "słyszymy co chcemy usłyszeć". Ale i o tym często ludzie zapominają.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Osobie wierzącej nie trzeba dowodów. Osoba ktora nie wierzy chodz podajemy jej dowody i tak nie uwierzy.

Co do egzorcyzmow to zeby przyjol sie egzorcysta musisz miec papier ze jestes zdrowy.

A nie wierzysz bo? Bo to jest modne? Nie wierzysz bo nie widziałeś? Wytłumacz mi, bo chce zrozumieć Was - ateistów. Przecież było mnóstwo cudów poprzez modlitwę za wstawiennictwem np. (przykłady 2 z milionów) JP2 lub Ojca Pio. Mnóstwo uzdrowień, które nie potrafiły zostać wyjaśnione w logiczny sposób. Ojciec Pio otrzymał stygmaty, wiele osób je widziało, a raczej cyrklem se ich nie wydziergał. Kiedyś podczas spotkania w San Giovanni Rotondo Ojca Pio z Karolem Wojtyłą - Francesco - (Ojciec Pio) przepowiedział mu, że zostanie papieżem i w październiku 1978 przepowiednia się spełniła. Dlaczego istnieją egzorcyści? Od tak? Poczytaj sobie w internecie o Anneliese Michel bądź o rodzinie Perronów i ich historii z rodziną Warrenów. 

No chyba, że wtedy najedli się wszyscy grzybków halucynogennych lub jebnęli w nosa po kresce albo i więcej mefedronu.

Ateizm to wymysl XX wieku.

Człowiek, który nie potrafi wyjaśnić działania czegoś i uważa to za "cud" jest po prostu głupcem, który boi się lub nie chce szukać faktycznego stanu rzeczy albo jest zagorzałym wyznawcą swojej religii i stwierdzeń sprzecznych z jego wiarą nigdy do siebie nie dopuści. Dlaczego nie zostało to wyjaśnione? Najbardziej prawdopodobną przyczyną jest po prostu brak wiedzy w danej dziedzinie, przy czym zalicza się do tego za mało danych na zbadanie zjawiska lub często spotykana niechęć "doświadczających cudów" lub ich otoczenia do przeprowadzenia takich badań. Poza tym, tak jak każdy medal ma dwie strony, tak nigdy nie ma pewności prawdziwości wielu cudów. W końcu kiedy "boską ingerencję" uda się wyjaśnić logicznie, to przestanie być "boska" i ludzie przestaną wierzyć a to zaś mniej "baranków" do omamienia.Podsumowując, ludzie są jeszcze zbyt tępi by wiele "nadprzyrodzonych" zjawisk zrozumieć. O ile prędzej czy później sami siebie nie unicestwimy, to w końcu dotrzemy na taki poziom wiedzy, że z cudów to każdy będzie tylko drwił. Tak jak dzisiaj drwi się z ciemnoty średniowiecza, tak nasi potomkowie będą się śmiać z naszej.Coś na temat przepowiedni, bardzo często ludziom coś przepowiadam, po prostu tak z dupy. Część się sprawdza a część nie. Czy też doświadczam cudów?Dlaczego istnieją egzorcyści? Dlaczego mieliby nie istnieć, skoro istnieli wcześniej? Czytać też mogę znacznie starsze księgi i nie wywnioskuję z nich prawdziwości opisanych zdarzeń. Nawet nie musieli się wszyscy najebać, tylko zmówić. "Bóg Was wybrał, musicie się poświęcić dla dobra wielu dusz" a jeśli to były osoby mocno wierzące (jak wspomniana Anneliese Michel) to można było je w prosty sposób omamić. Tak samo Bóg chciał, by ludzie zabijali w jego imieniu w średniowieczu. Im głupszy i bardziej zapatrzony w coś człowiek, tym prościej się nim kieruje. Ale Wy, ludzie XXI wieku jesteście inteligentni, nie dacie sobie wmówić czyjejś woli, dopóki faktycznie nie odwiedzi was sam Bóg we własnej osobie. Z czasem sami pojmiecie, że podobnych zjawisk będzie coraz mniej aż w końcu nie będą miały możliwości nadania im religijności.Jeśli wierzycie w to, że Bóg każe Wam być głupim, to bądźcie głupim. Ja mogę wierzyć, że nauka jest darem od Boga i podarował ją nam byśmy poznali prawdę. Bo niby dlaczego nie? Bo poznamy jego tajemnicę? Po staniemy się tacy jak on, lub nawet lepsi? Czy Bóg jest zazdrosny? I tak możemy sobie sypać pytaniami do usranej śmierci.Dobra, wierzcie sobie w co tam sobie chcecie, Jezusów, Mahometów, Buddy, Lucyferów, Kucyki, Flying Sphagetti Monstery, itp. Ja Wam dziś przepowiadam, że w 2016 roku odwiedzą nas przybysze z innych światów. Zobaczymy, czy też potrafię cuda czynić ; O

Nagle znikniecie 4 stopnia guza muzgu to brak wiedzy w danej dziedzinie ? Prosze Cje czlowieku nie badz smieszny. Slyszales o calunie turynskim najbardziej przebadana rzecza w historii i jak jest wniosek ? Nikt nie wiem jak powstal i w XXI wieku nie mozemy go otworzyc, a powstal 2k lat temu. Co wiecej zeby cos takiego powstalo trzeba lasera o mocy 34mld watow to jest niewyobrazalna energia, co lepsze odbity obraz jest w 3D

Pozdro

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...