Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godzina 3:15 co sądzicie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o godzinie szatana, większość źródeł mówi że to godzina 3:15, czyli przeciwieństwo godziny śmierci Jezusa.

Jakie jest wasze zdanie o tym, bujda czy ktoś jakieś tam doświadczył paranormal ?; >

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przeciwieństwo śmierci godziny Jezusa?

nie wiedziałem że wtedy mieli zegarki, a Słońce nie ma minutnika :)

Ludzie wymyślają takie teorie że płakać się chce.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

przeciwieństwo śmierci godziny Jezusa?

nie wiedziałem że wtedy mieli zegarki, a Słońce nie ma minutnika :)

Ludzie wymyślają takie teorie że płakać się chce.

Tak samo możesz powiedzieć że mogły być i mogło ich nie być, nie masz totalnej pewności a nikt do końca nie jest przekonany jak mogło być, dlatego każda teoria może być prawdziwa.

Opublikowano

Jezus podobno umarl o 15 wiec przeciwienstwem jest 3, a nie 3;15. Godzina szatana jest niby o 3;33, czesto sie budze w nocy i zawsze sprawdzam ktora godzina i ze 2 razy zdarzylo mi sie obudzic akurat o 3;33 i nic nadzwyczajnego sie nie wydarzylo. Jesli wierzysz w Jezusa, to w Szatana rowniez musisz, ale co do tych godzin to watpie. Czy o 15 godzinie czyli smierci Jezusa sa jakies przesady czy cos tak jak o tej 3? Nawet msze w kosciele sa w innych godzinach, moim zdaniem jest to calkowity wymysl nie oparty na niczym

Opublikowano

Jezus podobno umarl o 15 wiec przeciwienstwem jest 3, a nie 3;15. Godzina szatana jest niby o 3;33, czesto sie budze w nocy i zawsze sprawdzam ktora godzina i ze 2 razy zdarzylo mi sie obudzic akurat o 3;33 i nic nadzwyczajnego sie nie wydarzylo. Jesli wierzysz w Jezusa, to w Szatana rowniez musisz, ale co do tych godzin to watpie. Czy o 15 godzinie czyli smierci Jezusa sa jakies przesady czy cos tak jak o tej 3? Nawet msze w kosciele sa w innych godzinach, moim zdaniem jest to calkowity wymysl nie oparty na niczym

Źródła podają różnie, jedni o 15 drudzy inni inaczej, głównie chodzi o to że chcąc coś zobaczyć o takiej godzinie zwiększa prawdopodobieństwo, ciekawe ile w tym prawdy.

Sąsiad opowiadał że wszyscy spali normalnie i w jednym momencie nie wiadomo dlaczego wszyscy się obudzili o 3:15 bez wyjątków, a nie było powodów bo ani tam pies nie szczekał, nikt nie pukał do drzwi. Są różne i dziwne przypadki o takich godzinach, wiadomo że jak się dużo o tym myśli, to mózg całkiem inaczej reaguje.

Opublikowano

nie wierze, nie interesuje mnie to

to na c**j tu zaglądasz ja chce poznać opinie osób które coś mogą na ten temat wiedzieć i mają nawet lekkie zainteresowanie.

Na c**j tutaj w ogóle wchodzisz.

Opublikowano

Ta jak to pisaliscie wyżej godzina 3:00 to godzina duchów. Byliście na cmentarzu kiedyś o tej godzinie xD ? Podobno można jakoś wyczuć "ducha" czy coś w tym stylu.  Powaga, nawet ksiądz tak mówił :X

Opublikowano

Co sądzicie o godzinie szatana, większość źródeł mówi że to godzina 3:15, czyli przeciwieństwo godziny śmierci Jezusa.

Jakie jest wasze zdanie o tym, bujda czy ktoś jakieś tam doświadczył paranormal ?; >

ja się kiedyś o 3:15 obudziłem i tak słucham coś wydaje odgłosy mlaskania pod kołdrą, zaglądam, a tam szatan w*******a banana

i poszedłem spać dalej

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

mniej więcej o tej poże wstaje do kibla, i oczyszczam duszę, wypuszczając szatana z ciemniej strony tylnej odchłani, coś w tym musi być

Opublikowano

to na c**j tu zaglądasz ja chce poznać opinie osób które coś mogą na ten temat wiedzieć i mają nawet lekkie zainteresowanie.

Na c**j tutaj w ogóle wchodzisz.

Chciałeś poznać opinie to poznałeś, uszanuj to

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

przeciwieństwo godziny śmierci Jezusa ? to on umarł o 15:03 ?

Cytat:

"Bylo juz okolo godziny szostej i mrok ogarnal cala ziemie az do godziny dziewiatej. Slonce sie zacmilo i zaslona przybytku rozdarla sie przez srodek. Wtedy Jezus zawolal donosnym glosem: Ojcze, w Twoje rece powierzam ducha mojego. Po tych slowach wyzional ducha" Łk 23, 44-46.

Opublikowano

Ja w święto zmarłych po północy byłem na cmentarzu żydowskim, nikogo tam nie było, ale zobaczyłem taki lekki zarys ducha, po czym uciekłem jak małe dziecko, możliwe ze po prostu ze strachu umysł płatał mi figle :D

RMCF

Opublikowano

Kiedyś nawet w nocy " gdzieś około tej godziny " nagle zaczął dzwonić mi telefon, okazało się że to SMS od wróżki Izoldy, bo jest zaniepokojona moim stanem i muszę szybko się z nią skontaktować.

A tak na marginesie to AVE

1kj2fdse4qso.jpg

Opublikowano

Chciałeś poznać opinie to poznałeś, uszanuj to

Uszanuje to jak przestaniesz robić z siebie błazna i stąd wyjdziesz.

ja się kiedyś o 3:15 obudziłem i tak słucham coś wydaje odgłosy mlaskania pod kołdrą, zaglądam, a tam szatan w*******a banana

i poszedłem spać dalej

Podobną sytuacje miałem o tej godzinie tylko że obudził mnie straszny smród okazało się że j*bnąłem cichego skur.wysynskiego podkołdernika jadowitego.

Btw. Jaja sobie można robić, ale o tej godzinie pójść np. na cmentarz i zacząć coś lub kogoś wywoływać. 

Sytuacja koleś założył się z innymi że w kapeluszu, płaszczu ( kapelusz i płaszcz, sylwetka osoby której się pomarło i pochowali ją na środku cmentarza) pójdzie i wbije tam patyka czy coś z tabliczką że tu był o godzinie 00:00. Koleś poszedł, wbił patyka na szybkiego prawdopodobnie i tak niefartownie się stało że wbił go w swój płaszcz jakoś chciał jak najszybciej spierdzielać a tu j*b go cofnęło, przyczyną zgonu był zawał :).

Opublikowano

chodzi o to ze jezus umarl o godzinie 15, co tworzy kszysz ze skazowek 

SVTQ71Z.png

godzina 3:15 mniejwiecej wyglada tak

59uJrM4.png

co symbolizuje zlamany kszysz na ktorym umarl jezus

cos w tym jest, jest to odwrotnosc godziny smierci jezusa, ma znaczenie symboliczne, nigdy nic nie wiadomo

­

Opublikowano

chodzi o to ze jezus umarl o godzinie 15, co tworzy kszysz ze skazowek 

SVTQ71Z.png

godzina 3:15 mniejwiecej wyglada tak

59uJrM4.png

co symbolizuje zlamany kszysz na ktorym umarl jezus

cos w tym jest, jest to odwrotnosc godziny smierci jezusa, ma znaczenie symboliczne, nigdy nic nie wiadomo

Ty się nie smiej bo coś jest chyba na rzeczy hahah, powiadomie media o tym spodziewaj się na  dniach roboczych dziennikarzy z TVP 1:)

Opublikowano

03:15 to godzina Illuminatów, udowadniam:

5 - 3 daje 2, przy czym 2 jest na 3 pozycji licząc od 0. Mamy tutaj 3 zbędne znaki, które należy usunąć - 0, : oraz 5. Wywalając je otrzymujemy 31. Nie ma godziny 31, więc odejmujemy 7 - zostaje 24. Godzinę 24 można zapisać na TRZY sposoby - 12, 00 oraz 24. Przy czym jest tylko jedna godzina 12. Znak Illuminatów ma TRZY boki oraz JEDNO oko. Potwierdzone, temat do zamknięcia.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Jak się szatan interesuje to nie odpuści i pociągnie na same dno ze wszelkich sił, więc albo zacznij prosić Boga o ochronę i siłę w walce z nim albo będzie za późno. Czuwajcie i módlcie się, bo nie znacie dnia ani godziny przyjścia Pana.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

często budzę się w okolicach godziny 3 i co z tego?

wiedz, że coś się dzieje...

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

5 - 3 daje 2, przy czym 2 jest na 3 pozycji licząc od 0. Mamy tutaj 3 zbędne znaki, które należy usunąć - 0, : oraz 5. Wywalając je otrzymujemy 31. Nie ma godziny 31, więc odejmujemy 7 - zostaje 24. Godzinę 24 można zapisać na TRZY sposoby - 12, 00 oraz 24. Przy czym jest tylko jedna godzina 12. Znak Illuminatów ma TRZY boki oraz JEDNO oko. Potwierdzone, temat do zamknięcia.

Ajsztajn to z Ciebie nie jest.

5-3 owszem daje 2, tylko tu mowa o 03:15, reasumując całe rozwiązanie, 17-5 = 12^666 pierwiastka 6 stopnia dodając do tego 5 metrów nad poziomem morza otrzymujesz kwadrylion czyli odległość gwiazdy X od planety Mars, Dodając do tego aktualną godzinę w tym przypadku jeszcze 21 wychodzi pierwiastek 6 stopnia z 666 mnożąc przez 11 odejmując odległość Warszawy od stolicy Kambodży wyrażonej w kilometrach sześciennych do kwadratu wychodzi 03:15 ( 15 znajduje się w okresie).

Obliczenie zajęło chwile czasu, ale mam nadzieje że Ci przybliżyłem wartość bezwzględną z liczby 03:15.

Opublikowano

Pominales 1 w godzinie, niezbyt legit proof

Tak na prawde to jest 3 + 1 + 5 = 6. 6 jest składnikiem liczby 666 czyli szatana. Godzina 3:15 jest godziną szatana. Troche sie nameczyles ale rozwiazanie bylo szybciej

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...