Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT] JHack 5.0.1 [TCD + Inj.] [100% działa!]

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może i tak... To nie wiem jak oni wykrywają. Są czujni widać.

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie używać hacka jak ktoś jest w pobliżu. Zdecydowanie... Niedługo bym też dostał ale w porę wyłączyłem.

Opublikowano

Ja mam znowu problem , włączam hacka potem gre , loguje sie i gdy wbijam na postac to odrazu wywala i wyskakuje komunikat " nie można użyć tego programu podczas gry "  ma ktoś sposób na to? z góry dzieki

Opublikowano

Próbowałeś aż zadziała? Jak nie to albo hackshield albo hack.

Opublikowano

Próbowałem na różne sposoby, na tcd czeskim , polskim , przenosilem ikonki tego hacka w różne miejsca itp . Mi sie wydaje ze to hackshield , bo gdy włączyłem cheat engine to ten sma bład wyskoczyl ;(

Opublikowano

No to HackShield obalił hack. Czekać na aktualizację tylko chyba. ;x

Opublikowano

Czyli wersja darmowa nie będzie miała aktualizacji w najbliższym czasie.

Opublikowano

Dla niektórych 50 zł za hack to za dużo niestety. Czekać tylko na aktualizację darmowej wersji.

Opublikowano

tylko vipy chyba beda mialy dalsza aktualizacje :D

Z tego co wiem to Jirkus narazie nie ma czasu zeby aktualizowac hacka ...

Zgodze sie z Tomeczkiem oplaca sie zainwestowac te 50 zloty na VIPa napewno szybko sie zwroci ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

wow ! ja nie wiedziałem, że jak pokaże jakiś item to będzie to napisane po czesku.. albo jak zagram w papier i kamień tak jak na tym filmiku widać jak ziomek grał i miał napisane wszystko po czesku : https://www.youtube.com/watch?v=4RnXLCV7UBo od 9:50.

zapewne jak się sprzedawało esencje to też item byl napisany po czesku :/.

Opublikowano

ifreshyt jakim cudem ci dziala? skoro po aktualizacji nawet vip nie dziala?

Działa :)

wow ! ja nie wiedziałem, że jak pokaże jakiś item to będzie to napisane po czesku.. albo jak zagram w papier i kamień tak jak na tym filmiku widać jak ziomek grał i miał napisane wszystko po czesku : https://www.youtube.com/watch?v=4RnXLCV7UBo od 9:50.

Po czesku były tylko informacje systemowe w : Listach, grach, ulepszaniu inne rzeczy przez handel nie, bo to zalezy od TString.tcd (nazwy itemow wyswietlane u Ciebie) A inne rzeczy nie wiem w jakim TCD sie znajduja od tych Info systemowych. Wiec jak nic nie robiles z ww to o bana sie nie martw. 

Opublikowano

akurat to ja byłem na tym filmie :) ban na wszystkie konta ;/ poszla kuzsa npnp 22 duzo dobrego bizu i dwa 90lvle + i to jakies 600g a wszystko przez moją głupotę , gdybym nie gral w te kryształki to bym nie dostal zapewnie

Opublikowano

akurat to ja byłem na tym filmie :) ban na wszystkie konta ;/ poszla kuzsa npnp 22 duzo dobrego bizu i dwa 90lvle + i to jakies 600g a wszystko przez moją głupotę , gdybym nie gral w te kryształki to bym nie dostal zapewnie

Straciles 2dnigry xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...