Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT] JHack 5.0.1 [TCD + Inj.] [100% działa!]

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi tam działa ^^ . Pewnie dlatego że pobrałem zaraz po wyjściu tego hacka .

To nie ma żadnego znaczenia, bo wersja jest ta sama. 

Po prostu nieraz trzeba go parę razy odpalić żeby się nie wyłączał, więc problemu nie ma, a jeśli jest to tylko z winy użytkownika a nie hacka ;)

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

To nie ma żadnego znaczenia, bo wersja jest ta sama. 

Po prostu nieraz trzeba go parę razy odpalić żeby się nie wyłączał, więc problemu nie ma, a jeśli jest to tylko z winy użytkownika a nie hacka ;)

Czasami może być również ze strony hacka... Nieważne jaka wersja.

Opublikowano

Czasami może być również ze strony hacka... Nieważne jaka wersja.

Testowałeś go chociaż? 

Ten hack na każdej wersji działał sprawnie chyba, że był już nieaktualny. Każdemu teraz działa, a jemu nie, więc problem leży po jego stronie, a nie hacka. 

Niech odpali parę razy, aż do skutki czyli nie wyłączania się i będzie dobrze.

Może też netframeworki i te inne programy zainstalować/zaktualizować, bo mogą być przyczyną problemu. 

Najlepiej jak się ma wszystko aktualne i niezbędne do takich rzeczy to działa na 100%.

Opublikowano

Nie testowałem go ale tylko przypuszczam... Może i działał 100% jak był aktualny ale to zależy...

Opublikowano

Spróbuj pobrać z innego źródła. Jak nie pomoże to tylko czekać...

Opublikowano

King przeczytaj poprzednie posty , mi chodzi o to, że ten hack teraz nie działa , ale ja mam pierwsza wersję tego i w 100 % działa ( nie tylko u mnie ) . 

Opublikowano

No to proszę Cię, możesz tu wrzucić. Ja ci nie każę ale lepiej wrzuć jak najnowsza nie działa.

Opublikowano

Teraz hersen nie doda do tematu nowej wersji, bo ma bana. Będzie trzeba szukać na własną ręką lub jak znajdę podam tutaj lub utworze aktualny temat :>

Pamiętajcie, że działa tylko na serwerach od GF i na prywatnych serwerach jak P4Story nie zadziała ;)

Opublikowano

xyz

Czekajcie tutaj na nowszą wersję . 

PS: Nie podam 

i jeszcze jedno ta wersją co ja posiadam , nie ma jakby vipa i opcje z tym AOE mogę zaznaczyć na maksa ;d

Opublikowano

Hersen. Ogarnij sie dobrze ? Powiedziałeś że nie wrócisz i wróciłeś trollując. Jak komuś nie działa to niech na update czeka.

Opublikowano

Postaram sie zrobic maly poradnik dla osob ktore nie moga uruchomic hacka po aktualizacji Hack Shielda , gdy najnowsza wersja progrmu nie jest jeszcze dostepna :)

xyz

Czekajcie tutaj na nowszą wersję . 

PS: Nie podam 

i jeszcze jedno ta wersją co ja posiadam , nie ma jakby vipa i opcje z tym AOE mogę zaznaczyć na maksa ;d

Jezeli dasz rade to dodaj ssa .

Hack dziala, tylko wy k***a idioci nie umiecie z niego korzystac ani go odpalic

Hersen przestan jezeli ktos nie potrafi uruchomic hacka  to nie oznacza to ze  jest idiota .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

A ja bym prosił o dodanie pierwszej wersji tego hacka jak działa.

Opublikowano

A ja bym prosił o dodanie pierwszej wersji tego hacka jak działa.

Pierwsza wersja nie zadziala bo za kazdym razem Hack Shield jest aktualizowany .

Opublikowano

To trzeba hacka aktualizować zanim Hack Shield będzie zaktualizowany...

Opublikowano

To trzeba hacka aktualizować zanim Hack Shield będzie zaktualizowany...

Jest prostsza metoda na to i nie trzeba czekac na aktualizacje ^^

Opublikowano

Jak jest prostsza metoda to napisz na forum. Hack jak dla mnie jest na TYM forum nieaktualny.

Opublikowano

Jak jest prostsza metoda to napisz na forum. Hack jak dla mnie jest na TYM forum nieaktualny.

Wystarczy uzyc samego tcd :)

Jezeli bedziecie uzywac samego tcd nadal bedziecie mieli takie funkcje jak AOE na cala mape itp.

Przy aktualizacji Hack Shielda nie mozna uruchomic injectora wiec mysle ze moja metoda sie przyda , a gdy juz wyjdzie aktualizacja poprostu ja sciagamy i gramy dalej ^^

Opublikowano

Wystarczy uzyc samego tcd :)

Jezeli bedziecie uzywac samego tcd nadal bedziecie mieli takie funkcje jak AOE na cala mape itp.

Przy aktualizacji Hack Shielda nie mozna uruchomic injectora wiec mysle ze moja metoda sie przyda , a gdy juz wyjdzie aktualizacja poprostu ja sciagamy i gramy dalej ^^

Jednak wolę ujrzeć poradnik dot. tego bo w skrócie raczej nikt nie zrozumie.

Opublikowano

Napisze poradnik jak bede miec troche czasu ^^

Opublikowano

Autor jednak ma perma więc nie będzie ten temat już aktualizowany... Niestety... Nie radzę hackować.

Opublikowano

Autor jednak ma perma więc nie będzie ten temat już aktualizowany... Niestety... Nie radzę hackować.

Takto juz bywa jak sie regulaminu nie przestrzega :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...