Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT] JHack 5.0.1 [TCD + Inj.] [100% działa!]

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie : jak zrobić to skillfreeze chce na bg wejść i tak jak niektórzy atakują odrazu tytana i odbierają mu chyba 10 k hp ja mam ściągnięte tego jhack'a i teraz na spotach zabijam wszystkich ( wczoraj zacząłem grać z jhackiem i mam 82 lvl dziś ) proszę o porade jak zrobić żeby na bg odbierać tytanowi 10 k hp i szybko biegać ! :P Gdzie jest to skillFreeze ?

Opublikowano

Mam pytanie : jak zrobić to skillfreeze chce na bg wejść i tak jak niektórzy atakują odrazu tytana i odbierają mu chyba 10 k hp ja mam ściągnięte tego jhack'a i teraz na spotach zabijam wszystkich ( wczoraj zacząłem grać z jhackiem i mam 82 lvl dziś ) proszę o porade jak zrobić żeby na bg odbierać tytanowi 10 k hp i szybko biegać ! :P Gdzie jest to skillFreeze ?

Obnos sie z tym, ze masz hacka :

1. -> zostaniesz zabnowany

2. -> hackiesheld zsotanie zupdatowany ;) 

Opublikowano

SkillFreeze to umiejętność ? nie kumam -,-

Proszę o bardziej rozszeżone wyjasnienia :P

Co to skillfreeze  ? Gdzie się znajduje ? Czy coś trzeba pobrać oprocz jhack ( teraz mam obszarowy atak ) Co zrobić ? - prosze o odpowiedz wiem ale nie jestem kumaty w hackach czy cheatach jak tam wolicie xP

Opublikowano

Skill Freeze - Po odpaleniu w jhacku wpisujesz 1507 i zostawiasz tak jak jest, wszystkie skille ustawione na ten skill, który numer,który dałęś..

Opublikowano

Ja bym nie radził hakować ale jak ktoś woli dostać bana to czemu nie, droga wolna. Chociaż ten hack jest dobry mimo tego że nie uzywam. Widac że ma dużo opcji.

Opublikowano

Ja bym nie radził hakować ale jak ktoś woli dostać bana to czemu nie, droga wolna. Chociaż ten hack jest dobry mimo tego że nie uzywam. Widac że ma dużo opcji.

Jeżeli ktoś używa z głową to nie dostanie bana, a nawet jeśli to użytkownik z odrobiną inteligencji wywalczy odbanowanie. Fakt ma dużo opcji i jest praktycznie na takiej samej podstawie co stary dobry Evil Hack tylko pozwala na serwerach GF napsuć im krwi. 

Jeżeli ktoś chce się szybko dorobić niech korzysta dowoli. 

Zawsze można sobie przesłać szybko kasę i nowe konto robić.

Pamiętając o programach do zmiany ip i innych podobnych rzeczach. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Jeżeli ktoś używa z głową to nie dostanie bana, a nawet jeśli to użytkownik z odrobiną inteligencji wywalczy odbanowanie. Fakt ma dużo opcji i jest praktycznie na takiej samej podstawie co stary dobry Evil Hack tylko pozwala na serwerach GF napsuć im krwi. 

Jeżeli ktoś chce się szybko dorobić niech korzysta dowoli. 

Zawsze można sobie przesłać szybko kasę i nowe konto robić.

Pamiętając o programach do zmiany ip i innych podobnych rzeczach. 

Ty wiesz co mówisz? Zamaskować ip do 4story na offikach się nieda zwykłymi programami, kasy nie da rady przelać, gdyż GM'y odrazu patrzą w logi gdzie przesłał i tam leci ban. Wystarczy ze zobaczą gorączke łowów i widzą hackerów ;)

Opublikowano

Jak się nie mylę to dopiero update będzie. Poczekamy, zobaczymy.

Opublikowano

ktoś wie czy było upade ?

Nie było, bo cheat jest aktualny i nie potrzeba na razie, ponieważ wszystko działa. 

Opublikowano

Czyli jednak aktualny. Ja bym nie chciał grać z kimś kto używa tego typu cheatów bo potem... wiadomo co będzie. Czyli ban za hacki.

Opublikowano

Nie było, bo cheat jest aktualny i nie potrzeba na razie, ponieważ wszystko działa. 

MI ZARAZ WYWALA Z GRY A NIE MAM VIPA TYLKO NORMALNA WERSJE 

2 pytanie czy macie kontakt do kupienia vipa pisze i pisze o dane do przelewu i nic 

Opublikowano

Jak wywala to nie używaj do póki to nie zostanie zaktualizowane. Nie ma co cheatować bo oberwiesz banem.

Opublikowano

MI ZARAZ WYWALA Z GRY A NIE MAM VIPA TYLKO NORMALNA WERSJE 

2 pytanie czy macie kontakt do kupienia vipa pisze i pisze o dane do przelewu i nic 

Autor pisał, że musisz pare razy wejść, aż do momentu w którym cię nie wywali. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...