Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT] JHack 5.0.1 [TCD + Inj.] [100% działa!]

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja dziennie wyciagam jakies 400g jezeli jest kupiec na esencje :D

W godzinę z vipem możesz wyciągnąć 200 złota.

Ten hack działa tylko na serwerach gameforga, więc na pl powinno działać. Może coś źle ustawisz czy coś ;3

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

hmm ale co zle moge ustawic? :P skoro wchodze w zakladke hellfirebot i nie mam aktywnego startu ? :D

A masz kupionego vipa? Bez niego ta opcja jest nieaktywna xD

Opublikowano

bez hellfire wyciągam 50 mardukow w 30 min i ok 45 zwykłych esek. więc chyba źle nie jest. ale dalej nie rozumiem jak można z tego wyciągnąć 200-300g/h :D

teraz pytanie z innej beczki. macie sposób na maszynę papier kamień nozyce?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bez hellfire wyciągam 50 mardukow w 30 min i ok 45 zwykłych esek. więc chyba źle nie jest. ale dalej nie rozumiem jak można z tego wyciągnąć 200-300g/h :D

teraz pytanie z innej beczki. macie sposób na maszynę papier kamień nozyce?

Wypowiedź autora tematu:

"Hellfire bot działa w funkcji vip, dzięki niemu można zarobić około 200g na godzine ( testowane na niemieckim serwerze ), hack tak przyśpiesza gre, że zwykłe lochy robi 5 razy w ciągu 20 sekund. Ponad 3000 esencji w godzinkę  ;)"

Jakiegoś dobrego sposobu na maszynę nie ma zbytnio. 

Opublikowano

wyrwałem bana na obu kontach. na jednym wbijałem esencje na drugim wysyałem kasę,  8S chodziłem tylko na lochy nic więcej. Może trzeba było przesłać kasę na inne konto, ale mieć wyłączonego na nim cheata  <_<

Opublikowano

wyrwałem bana na obu kontach. na jednym wbijałem esencje na drugim wysyałem kasę,  8S chodziłem tylko na lochy nic więcej. Może trzeba było przesłać kasę na inne konto, ale mieć wyłączonego na nim cheata  <_<

Nie. Banuja na wszystkie konta nawet jeżeli tylko na jednym używałeś. Mój kumpel dostał na wszystkie swoje konta, a tylko na jednym testowym używał i nic nie wysyłał itp.

Opublikowano

kiedy dostales bana? sprzedawales esencje czy je otwierales? na maszynach grales? napisz wszystko co robiles. ja uzywam hacka od 5 dni i jeszcze nic..

Wypowiedź autora tematu:

"Hellfire bot działa w funkcji vip, dzięki niemu można zarobić około 200g na godzine ( testowane na niemieckim serwerze ), hack tak przyśpiesza gre, że zwykłe lochy robi 5 razy w ciągu 20 sekund. Ponad 3000 esencji w godzinkę  ;)"

Jakiegoś dobrego sposobu na maszynę nie ma zbytnio. 

a co do tego... gadalem z tworca hacka powiedzial ze narazie hellfire bot nie dziala poniewaz jest w fazie dopracowywania :D zdradzil mi sposob na dropienie mardukow :D

w tym momencie w czasie 30 minut ( czas trwania wielkiego szczescia) wyciagam 130 mardukow co nam daje 260 mardukow w godzine = ok 200+g

@kiramira na jakim serwie grasz? PL ? mortal / aderia?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@arielzmc91 PL, mortal :) można 1 jedną otworzyłem, a tak to ciągle sprzedawałem. Nic nie robiłem nawet na wojenki nie chodziłem :P Podziel się swoim sposobem, i tak jest mała rzesza ludzi grających w 4s xD.

Opublikowano

Mi to nie działa ...

W czym jest problem?

Mój kumpel po 3 dniach dostał gdzies po południu ale znaczenia tto nie ma.

Opublikowano

Wchodzisz w główne menu.

Klikasz opcje i dajesz ustawienia zaawansowane.

Dalej wyjątki i klikasz na plik i wybierasz z listy jhacka, a potem zaznaczasz wszystkie opcje ptaszkiem.

Po kliknięciu zastosuj i ok powinno wszystko działać. 

Opublikowano

dziala to komus normalnie ?

bo mi jak odpalam to przez ok 30 sek jest ok raz mi sie udalo shopa wlaczyc i od razu wywala 

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Zapewne HackShield, który działa skutecznie i banują. Skończyło się cheatowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...