Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOT do gry - prawie darmowy ;)

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakiś crack do tego jest :)?

nie

bot dla idiotów co grać nie potrafią i nie czerpią radości z gry, przez taki syff grać cie czasami odechciewa.

a wiesz po co jest bot? xD

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Bot działa, bo działa. Zauważyłem, że w wersji testowej nie chce grać na IS-3. (?) Ale... Czy w ogóle powinniśmy tego używać?

Opublikowano

Kwestie moralne i ryzyko pozostawmy kazdemu do wlasnej oceny... is3 chyba byl przerabiany na wersji testlwej co nie? Albo nie... juz sie pogubilem xD

Opublikowano

A co będę się przejmował jakimś głupim wg-srugie co zmuszają podswiadomie czy nie do kupna premium a nawet prem-tanków bo zarobki do dupy a exp długi jak mój wacuś.W dodatku kupujesz nową konserwe (tankiszcz) stockowy a tu nowe gąski na dziń dobry 10k xp,nowsze oczywiście nie topowe działo 15k,po drodze wieża,radio....kyrje elejson nie chce mi się tego robić więc chce bota. :D litania by stahu da ci spirytus z dahu.

Opublikowano

­

Kwestie moralne i ryzyko pozostawmy kazdemu do wlasnej oceny... is3 chyba byl przerabiany na wersji testlwej co nie? Albo nie... juz sie pogubilem xD

WotBot Lite

$ 1 /day
66.04 Руб /день

7 уровень максимальный - HACZYK.

Не требует премиума в WoT

Меню настроек для всех танков

Адаптирован для ПТ-САУ

Без САУ

WotBot Pro

$ 2.98 /week
196.74 Руб /неделя

7 уровень максимальный - HACZYK.

Не требует премиума в WoT

Меню настроек для всех танков

Адаптирован для ПТ-САУ

Без САУ

Znalazłem je. W wersji Premium tego nie ma. Для всех уровней техники.

Opublikowano

activation key check failed :/

o co chodzi ?

jeszcze wczoraj wszystko działało 

próbowałem kody już z 3 różnych e-maili i cały czas to samo wyskakuje 

Opublikowano

­

activation key check failed :/

o co chodzi ?

jeszcze wczoraj wszystko działało 

próbowałem kody już z 3 różnych e-maili i cały czas to samo wyskakuje 

Tutaj masz wszystko:

Можно ли получить несколько бесплатных пробных ключей на разные аккаунты?

Не регистрируйте несколько аккаунтов, чтобы получить бесплатные ключи на 3 часа. Система автоматически блокирует дубликаты аккаунтов в момент активации бесплатного ключа. Настоятельно рекомендуем приобрести любой кдюч активации, чтобы получить доступ к полноценным функциям WotBot, так как в бесплатной версии некоторые важные функции отсутствуют.

Opublikowano

­

czyli jest jakaś szansa żebym na moim koncie pobocił za free ? (wczoraj mi się udało 2 razy wprowadzić ten kod po 3h)

Odpowiedz masz wyżej... - Nie.

Opublikowano

­

Ja nie mam nic zmiennego. @_@

IP w internecie operatora komórkowego (czyli w komórce + internet taki jak 3G, lte itp) jest zmienne chyba ze wykupisz odpowiednia usluge

Opublikowano

Mi mimo zmienionego Ip zablokowali kilka kluczy, poprosiłem znajomego aby zrobił konto i dał mi klucz, wpisałem klucz od znajomego i też zablokowali. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wy jesteście chorzy po co to bocić,jaki to ma sens? Gra jest aby się zrelaksować,zabić chwilową nudę a nawet i pogadać i pograć z nowymi znajomymi z klanu w grze,a takim czymś sobie tylko psujecie opinie oraz konta w grze,bo prędzej czy później WG was wyczapi to stracicie nie tylko konta na bota lecz może i prawdziwe (Nie jest to pewniak,ale jak chcą to mogą wszystko) :) no i na tyle.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Wy jesteście chorzy po co to bocić,jaki to ma sens? Gra jest aby się zrelaksować,zabić chwilową nudę a nawet i pogadać i pograć z nowymi znajomymi z klanu w grze,a takim czymś sobie tylko psujecie opinie oraz konta w grze,bo prędzej czy później WG was wyczapi to stracicie nie tylko konta na bota lecz może i prawdziwe (Nie jest to pewniak,ale jak chcą to mogą wszystko) :) no i na tyle.

Odpuść sobie... Boty są w każdej grze mmo...

Opublikowano

To jest tematyka tego forum. :)

WG na serwerze EU prawie wcale nie banuje tych botów, wiec ryzoko jest nie wielkie.

Opublikowano

Czy jest ktos lub znacie kogos kto dostal bana za uzywanie tego bota? Z checia bym go wyprobowal, ale konto mam od paru lat ( w sumie to oprocz is7 to nic wiecej specjalnego nie mam) i nie chcialbym go stracic :)

Opublikowano

Ktoś już tu pisał, że bana dostaniesz tylko wtedy, gdy na koncie będzie chodził tylko bot a ty wogóle nie będziesz grał. Bot pięknie celuje i strzela nawet lepiej niż sam gracz, ale jedzie jak pajac do przodu i czasem nie odda nawet 1 strzału i ginie, średnie wn8 na tym bocie to około 160... więc wiesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...