Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOT do gry - prawie darmowy ;)

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez proxy lub z telefonu - resetujesz telefon i masz nowe IP w nim (nie przez wifi)

Jak przez proxy? co do telefonu mam tylko wifi, odpisz ;c

edit: Proxy nie dziala ;_; a przez telefon nie wiem jak.

Nie polecam w takim badz razie jak nie dziala.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również przez proxy próbowałem, nie działa.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Testowałem, jeździ, szczylo, jest OK. To fajne uczucie patrzeć jak czołg sam jeździ :P

Włącz sobie filmik na YT - tam jeździ, strzela i epickie bitwy robi :P

Co do bota, zapewne skończy się tak jak z Cyber Tankiem, banik dla wszystkich używających.

Opublikowano

Włącz sobie filmik na YT - tam jeździ, strzela i epickie bitwy robi :P

Co do bota, zapewne skończy się tak jak z Cyber Tankiem, banik dla wszystkich używających.

Taaaa u mnie cybertank zrobił prawie 1500 bitew i bana nie dostałem... Ani żadne inne konto gdzie używałem cybertanka. Mój kolega też go używał - jakieś 700 bitew też bana nie dostał :) Pie*olenie WG o banach za boty... Nic nie zbanowali... Zbanowali pewnie tych co mieli 5k+ bitew na bocie lub kilkaset tylko na bocie...

Przez ile nabije jedną X ?

Nie nabije. Na noc go nie zostawisz (chyba, że 3H)... Długo... to raczej do zarobienia kasy... Zresztą im mniej X botów tym lepiej.

Opublikowano

Taaaa u mnie cybertank zrobił prawie 1500 bitew i bana nie dostałem... Ani żadne inne konto gdzie używałem cybertanka. Mój kolega też go używał - jakieś 700 bitew też bana nie dostał :) Pie*olenie WG o banach za boty... Nic nie zbanowali... Zbanowali pewnie tych co mieli 5k+ bitew na bocie lub kilkaset tylko na bocie...

Nie nabije. Na noc go nie zostawisz (chyba, że 3H)... Długo... to raczej do zarobienia kasy... Zresztą im mniej X botów tym lepiej.

Twórca CT udostępnił nicki WG wszystkich korzystających z bota.

Opublikowano

To nie znaczy, że WG ich zbanował... Jak już mówiłem - Pier*olenie WG. Nic nie potrafią zrobić porządnie ;) Nawet zaraz dam Ci SSa (tylko nwm czy mi teraz wot odpali bo jestem swiezo po reinstalacj systemu - win10

edit: odpalił zaloguje sie na 2 konta i dam SSy :)

Moje stare konto: http://scr.hu/2f1b/dsc5v
Konto kolegi: http://scr.hu/2f1b/28ui8

Oczywiste jest, że nawet gdyby było widać nicki kase itp to bym zamazał. Obecnie to bug przez mody :) Mi to nie przeszkadza.

Btw. Na windowsie 10 w garażu mam 20ms mniej xD Ciekawe jak w bitwie

Opublikowano

Gdy włączam bota piszę mi : "the path to the game must contain only english symbols" Co z tym zrobić ?

Opublikowano

Gdy włączam bota piszę mi : "the path to the game must contain only english symbols" Co z tym zrobić ?

Zmienic nazwy folderów... Pewnie masz znaki inne niż w alfabecie angielskiego windowsa (np. C:\Gry\ŁordOfTanks xD)... Jak sam error mowi - mosisz miec znaki z alfabetu angielskiego windowsa (en_US)

Mam do Was pytanie: 1.Czy za tego bota mogę dostać bana? 2. Ile bot wyexpi expa w hmm powiedzmy 3 godziny?

To zależy na jakim czołgu... według mnie na VI tierze HT potrafi wyciagac 350/500 exp ale moze tez wyciagac 100/200exp na porazkach lubh mniej... policz sobie uwzgledniajac WR na poziomie 35/40%

Opublikowano

To zależy na jakim czołgu... według mnie na VI tierze HT potrafi wyciagac 350/500 exp ale moze tez wyciagac 100/200exp na porazkach lubh mniej... policz sobie uwzgledniajac WR na poziomie 35/40%

1. Ale nie dostane za tego bota bana? 2. o co chodzi z tym robieniem multikont bo to płatny bot?

Opublikowano

1. Ale nie dostane za tego bota bana? 2. o co chodzi z tym robieniem multikont bo to płatny bot?

Zalezy ile bedziesz bocil i czy gral bedziesz tylko botem na tym koncie... Jak tylko bot na koncie to ban jak ty rowniez to bez bana... Chodzi o to, ze bot jest darmowy na 3h i trzeba nowe konta zakladac.;

Opublikowano

Tak jest... np... ja jak jest cieplo wyjezdzam... pakuje bota na 3h i jazda z shutdownem -s -t x :)

Sory za nieogar :D ale o co chodzi z tym shutdownem -s -t x? :D + Co ten bot jeździ jak pijany uderza w budynki itp.?

Opublikowano

Sory za nieogar :D ale o co chodzi z tym shutdownem -s -t x? :D + Co ten bot jeździ jak pijany uderza w budynki itp.?

Bot nie jezdzi jak pijany. ustaw go prawidlowo... shutdown -s -t x to komenda którą wpisujesz w poleceniu uruchom lub w konsoli (cmd). x to czas w sekundach. np. shutdown -s -t 60 wyłączy komputer po minucie... ;) można to anulować po włączeniu komendą shutdown -a

Opublikowano

Mistrz :D Jak mam go ustawić prawidłowo?? + Mam jeszcze jedno pytanie: Co zrobić żebym mógł np. włączyć internet podczas gdy bot pracuje? Jak próbuje co innego włączyć to natychmiastowo przerzuca mnie w okno wota

Opublikowano

nie wiem juz go na kompie nie mam... moze pozniej zainstaluje... nie refreshuj tego i nie rob spami... @Juri. daj mu ostrzezenie za spam jak jeszcze raz napisze... obsluga jest banalna a to jest bot -.- nie bedzie gral jak unicum ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...