Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyber-Tank.ru ponownie działa!

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak długo, ale jak widać uporali się z problemami... Wyszła nowa wersja bota (nie wiem do której wersji)

CyberTank 0.3.0 Beta6 (kiey strona była zamknięta to ostatnią wersją była Beta5)

Więc... Do boTu! No chyba, że ktoś nie ma klucza :D Nie wiem jak obecnie sprawa z tym wygląda :P

Takie małe info jak ktoś by hasło chciał przypomnieć ;) CyberTank wysyła maile w takiej formie

<http://cyber-tank.ru/wp-login.php?action=rp&key=KLUCZDORESETOWANIAHASŁA&login=NAZWAUŻYTKOWNIKA>

i jak widać na obu stronach jest < oraz >, ale tylko na końcu > jest uznawane jako część linku i taki link nam nie będzie działać... musimy go skopiować ręcznie i po wklejeniu usunąć < oraz > (inaczej poda nam, że klucz nieprawidłowy/login nieprawidłowy "To jest nieprawda") :)

Aha! Potwierdzona ponowna darmowa rejestracja ;) To może lepiej usunąć ten wątek :D?

Dobra mam obecnie 3 multikonta... Jeżeli rejestracja się zakończy to pisać na PW ;) klucze aktywne do 19.08. :D (pewnie znowu przedłużą... Właśnie się dowiedziałem, że mój klucz który był aktywny do początku grudnia został przedłużony o miesiąć xD Ale cybertank wtedy jeszcze nie działał ;) )

Opublikowano

Nie dał... Dał ale nie wszystkich... Ja troche bitew na nim miałem natrzepane i bana nawet 1 dniowego nie dostałem ;) ;P Ja mu ufam. Wiesz - musiał się jakoś bronić to pewnie część ludzi wsypał ale to oni ponosili ryzyko za używanie bota :)

O kurde! Zimna su*a z tego bota... na 2 tierze spotkał cruisera stali obok siebie celowali na siebie i nie strzelali :D po chwili przerzucili sie na inne cele (Czyżby drugi bot? Są połączone chyba jakoś, że w "swoich" strzelają tylko w ostateczności ;) )

Opublikowano

Nie dał... Dał ale nie wszystkich... Ja troche bitew na nim miałem natrzepane i bana nawet 1 dniowego nie dostałem ;) ;P Ja mu ufam. Wiesz - musiał się jakoś bronić to pewnie część ludzi wsypał ale to oni ponosili ryzyko za używanie bota :)

O kurde! Zimna su*a z tego bota... na 2 tierze spotkał cruisera stali obok siebie celowali na siebie i nie strzelali :D po chwili przerzucili sie na inne cele (Czyżby drugi bot? Są połączone chyba jakoś, że w "swoich" strzelają tylko w ostateczności ;) )

Ja mu ufam ? XDDD

Mam nadzieje, że znowu wyda ludzi ale najlepiej wszystkich, koniec idiotów na 10t w teamie ...

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jak na moje nie ma sensu korzystania z bota, bo potem ma się 200 WN8 i nie wie się co ze sobą zrobić. 

Ciekawi mnie bardzo jak bot gra jest jakiś filmik?

P.S W końcu się zgodzę z @jugens22 Oo

Opublikowano

Ej spokojnie... Nie używam go na głównym koncie tylko cisne na zaproszeniowce z churchillem (przecena kiedyś była) :D  wotbot wyciąga 200... cyber-tank wyciąga jakieś 500 :P Ale od 0.3.0 beta 3 go nie testowałem

nagram zaraz filmik :);) wstawię go... jutro? :D

Opublikowano

Ej spokojnie... Nie używam go na głównym koncie tylko cisne na zaproszeniowce z churchillem (przecena kiedyś była) :D  wotbot wyciąga 200... cyber-tank wyciąga jakieś 500 :P Ale od 0.3.0 beta 3 go nie testowałem

nagram zaraz filmik :);) wstawię go... jutro? :D

Interesuję mnie jak ten bot gra, bo łatwo go na randomie rozpoznam.

Opublikowano

W jego opcjach (wybór czołgu) masz 2 listwy z opcjami... pierwsza (od lewej) to jego ryzyko (czyli, że w takim wypadku jak podałeś będzie się wychylał i agresywniej grał) a druga to priorytet (czyli w jakiej koljności mają być grane najczęściej... Ryzyko ustaw na 6 lub 6 działa najlepiej. powyżej jeździ na pałę.

Wstawię ten film ale dajcie mi jakiś program tylko do zamazywania fragmentu filmu :D bo np. vegas to zło ;)

Dobra zuploaduję film a bota zapuszczę na innym koncie bo pewnie bana dostanę :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

kolego nie sprzedali tylko chyba przechodzą na wersje płatną  

Dlatego mówi, że przetłumaczone z translatora, a wiadomo jak on tłumaczy. :P

Opublikowano

Hejka ponownie, po zainstalowaniu Cyber Tank , uruchamia sie poczatkowy Luncher WOTa potem robi sie czarny ekran i gra sie nie wlacza. Zrobile kopie zapasowa folderu RES. Po zamianie folderu RES  tego po instalacji Cyber Tank na ten z Kopi zapasowej WOT znow dziala ale Cyber Tank nie. Wychodzi na to ze Cyber Tank instaluje jakis plik w folderze RES ktory uniemozliwia uruchomienie gry. Pomoze ktos , co to moze byc? pozdrawiam

Opublikowano

Wszedlem glebiej , i doszedlem ze zmiana w nastepujacej sciezce cos psuje, a mianowicie jakies cholerstwo instaluje sie w pliku CLIENT w sciezce:  World of Tanks - Res-Scripts-Client

Opublikowano

Witam ponownie, wersja komercyjna juz wyszla, powie mi ktos jak teraz mozna zaplacic za te usluge, bo tam na stronie sa dostepne tylko ruskie mozliwosci platnosci, pozdrawiam

pobierz testową na 20 bitew i zobacz czy ci sie opłaci płacic

Hejka ponownie, po zainstalowaniu Cyber Tank , uruchamia sie poczatkowy Luncher WOTa potem robi sie czarny ekran i gra sie nie wlacza. Zrobile kopie zapasowa folderu RES. Po zamianie folderu RES  tego po instalacji Cyber Tank na ten z Kopi zapasowej WOT znow dziala ale Cyber Tank nie. Wychodzi na to ze Cyber Tank instaluje jakis plik w folderze RES ktory uniemozliwia uruchomienie gry. Pomoze ktos , co to moze byc? pozdrawiam

jesli masz jakies mody to trzeba je usunąć bo wchodza w konflikt z cyber tankiem ( znalazłem na ruskiej stronie cos takiego sorki za tlumaczenie (tlumacz google)

Bawiąc się z różnymi modyfikacjami klienta (mod). Przypominamy, że zostały one stworzone przez innych deweloperów i nie są testowane przez nas. Dlatego też, gdy wyjście oficjalnej World of Tanks aktualizacji CyberTank i nie może występować jako klientów zmodyfikowanych plików: spadek fps, «wisi" i "wywala" klienta, a także wielu innych problemów. 

:!: Nie jesteśmy odpowiedzialni za prawidłowe funkcjonowanie klienta gry i CyberTank zmodyfikowane pliki. : idea: W większości przypadków, te problemy mogą być rozwiązane poprzez usunięcie modyfikację gry, czasami trwa całe klientów ponownie zainstalować. : strzałka: Zalecamy stosowanie czystego klienta CyberTank gier, które nie są zainstalowane i nie będzie ustanowiony modyfikacje gry (tryby ). Po uruchomieniu CyberTank, zrób to w imieniu administratora, należy odłączyć wszystkie programy antywirusowe, firewalle, aktualizacjach usługi powiadomień, a programy, które wymagają dostępu do sieci. To zapewnia stabilne działanie programu i ułatwia wyszukiwanie potencjalnych błędów, ponieważ nie jest przetestowane pod kątem zgodności z programami innych firm i trybów. Dla optymalnej pracy CyberTank trybu okna o minimalnej rozdzielczości i standardowych grafik, wyłącz wszystkie efekty są zalecane. Użyj standardowego trybu bitwy.

Opublikowano

Siemka, a ktos mi powie jak za to zaplacic? bo tam tylko jakies ruskie banki, nie ma zadnego Paypal albo cos?

key na 20 bitew

C6F1755E-06D6-41C3-9826-4453A37B3C9B

Opublikowano

znalazłem u ruskich sposób na uruchomienie cyber tank beta 5  niewiem czy to zad ziala ale mozna przetestowac 

--------------------------------------------

Wystarczy usunąć dwafoldery goodies i battle_control , CT recepty \ World_of_Tanks \ res_mods \ 0.9.8.1 \ scripts \ client \ gui

sam jeszcze nie próbowałem

Opublikowano

Powinno dzialac bo sam kiedys odpalilem w ten sposob cyber tanka ale byl prawie bezuzyteczny ze wzgledu na niekompatybilna wersje. Tu moze byc inaczej bo po prostu zrobili platne licencje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...