Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOT do gry - prawie darmowy ;)

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Prosty bocik :D Jeździ, strzela - jak Cyber-Tank :) Tutaj jest jego stronka - rejestracja po angielsku / rosyjsku RAZEM (oddzielone / ) - WotBot Systems

NA stronie macie wszytskie potrzebne pliki... Bocik trzyma swój poziom - gra podobnie do Cyber Tanka... Obsługa jest prosta... Musimy wywalić wszystkie mody z res_mods (inaczej napisze nam, że mamy je wywalić) Obsługa bota jest też bardzo intuicyjna więc raczej nie powinno być problemów ;) Instalujemy do katalogu z grą (może być kopia specjalnie pod bota bez modów). Jedyne czego nie mogłem znaleźć przez godzinęto start bota :D Przełączamy się na okno gry i wciskami Ctrl+H :) A jak go mieć za darmo skoro to płatny bot? Dosyć proste - potrzebujemy jakiś program do generowania fałszywych maili (np. MaskMe - dodatek do FireFoxa/Chrome) lub 10 minutemail, JEDNAK MUSIMY TWORZYC MULTIKONTA... stronka odrzuca falszywe maile ^^ zmienne IP i rejestrujemy multikonta... Zmienne IP mamy na przykład w internecie mobilnym (telefonu, modemy 3G/LTE itp)... 1 konto wystarcza na 3H a rejestracja to 2 minuty.

Przydatne linki w razie gdyby ktoś nie ogarniał tak prostego bota:

Rejestracja na ich stronie: register

Logowanie na ich stronie: login

Odebranie klucza po zalogowaniu się, kliknij w klucz a automatycznie skopiuje się do schowka - wklejasz Ctrl+V: keys

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko na botach potrafią co niektórzy grać... Powiedz mi co Ci z tego jak będziesz miał wszystkie czołgi w wocie ??? Już wolę ściągnąć testa i grać na teście zamiast na normalnym... Wielkie pozdro dla ludzi, którzy grają na takich gównach.

Opublikowano

ja zbyt dlugo mam konto zeby je stracic troche zainwestowalem w nie wiec dziekuje :) ale nie .

to moje zdanie o botach i napewno wielu graczy

Opublikowano

Na tak ale bot ma swoje strony. Nawet żeby zdobyč czołg za polecenie wystarczy na nowym koncie włączyć bota i klikać i zmieniać czołgi na nowe. Przez noc pewnie wyekspił by X t

Opublikowano

pozdro ponad stówka za miesiąc :D ja wole tworzyć multikonta ;)  NieMaSkilla - to ja już byłbym permanentnie zbanowany :D nawet moje stare konto (wiekszosc ktorzy mnie tu czesto widza to zna nick) nie zostalo zbanowane ;) uzywalem tam glownie cyber tanka przez... 700 bitew? :D nawet jednodniowego bana za reporty nie dostalem... Nie bedze bana powodem jest to, ze wg ma system antibot ktory reaguje na sygnaly wprowadzane do gry (np. klawisz w wywoluje funkcje drive forward, jezeli klawisz w nie jest wcisniety to jest bot) a ten bot i tankleader maja zabezpieczenie :) wywoluja sygnaly przez klawiature tak jak by gral prawdziwy czlowiek ;)

Opublikowano

cromwellek! Ty tak serio!? to byl jedyny stockowy czolg ktorym gralo mi sie w miare przyjemnie... zreszta ten bot gowno zrobi na cromce xD 10mintemail/maskme ni dzialaja... potrzebne sa multikonta na hostingach pocztowych (t.pl tez odradzam - to samo)

Opublikowano

podobno WG.Net banuje graczy po numerach AP sieci internetowej a ja nie mam zmiennych wiec moje konto tez by zostalo zbanowane

Nie "AP" a jeżeli już to IP w co też wątpię.

Na tak ale bot ma swoje strony. Nawet żeby zdobyč czołg za polecenie wystarczy na nowym koncie włączyć bota i klikać i zmieniać czołgi na nowe. Przez noc pewnie wyekspił by X t

Chyba żartujesz... Ile zajmuje dobremu graczowi wbicie od zera Xt? To teraz pomyśl nad tym, że ten bot praktycznie nic nie potrafi oprócz jeżdżenia i strzelania do innych botów.

Od czego jest IP Proxy ;)

IP Proxy nie maskuje IP docelowego połączenia lub po prostu informuje sieć, że "jest serwerem proxy". Tutaj potrzebował byś VPN.

Opublikowano

WG nie banuje po IP, z tego co wyczytałem na FTR procedura jest taka że za 1 razem czyszczenie konta z wszystkiego oprócz premek, konta premium, złotych gaśnic itp., a dopiero za 2 razem jest ban. I nie po IP tylko na konto.

Opublikowano

nire chce mi sie... pobierasz bota instalujesz do katalogu z gra potem uruchamiasz wpisujesz klucz ze stronki (keys, link masz) i ustawiasz bota :)

Opublikowano

Nie polecam używać botów zanim nie wyczyścicie folderu awesomium WG przy okazji optymalizacji gry wstawiło programik który sprawdza jakie mody mamy wgrane, jakie programy uruchomione, jakie procesy funkcjonują obok WoTa. Jest to o tyle perfidne że programik uaktywnia się na chwilę (ma ustawiony Wysoki priorytet w Procesach) i wysyła dane na serwer WG jak się naciśnie na Bitwa - dlatego co niektórzy mogą mieć opóźnienia we wczytywaniu do bitwy i skoki pingu.

Opublikowano

Nie polecam używać botów zanim nie wyczyścicie folderu awesomium WG przy okazji optymalizacji gry wstawiło programik który sprawdza jakie mody mamy wgrane, jakie programy uruchomione, jakie procesy funkcjonują obok WoTa. Jest to o tyle perfidne że programik uaktywnia się na chwilę (ma ustawiony Wysoki priorytet w Procesach) i wysyła dane na serwer WG jak się naciśnie na Bitwa - dlatego co niektórzy mogą mieć opóźnienia we wczytywaniu do bitwy i skoki pingu.

Wiekszej bzdury nie slyszlame... PRzeciez wg nawet botow nie banuje, nie umie zrobic czegos co ja przy moim lenistwie zrobilem w 2h a ten awesomium to przeglądarka do opisów bitew historycznych - jeszcze dzis do na dom1n blogu widzialem i perfidnie skopiowałem :D! Dawno mialbym bana a nie mam...

A no mam moda wszystko niby dobrze,ale klikam to "angar" ( hehe gothic ) i dupa blada nic sie nie dzieje zaznaczyłem 1 czołg przeklętego a 20

Specjalnie dla Ciebie nagram film jak go włączyć!!! Prawdopodobnie jutro -.-

Opublikowano

Wiekszej bzdury nie slyszlame... PRzeciez wg nawet botow nie banuje, nie umie zrobic czegos co ja przy moim lenistwie zrobilem w 2h a ten awesomium to przeglądarka do opisów bitew historycznych - jeszcze dzis do na dom1n blogu widzialem i perfidnie skopiowałem :D! Dawno mialbym bana a nie mam...

Tak WG botów nie banuje (tylko własnej produkcji które były wykorzystane do rozkręcenia ruchu na serwerze NA a teraz są na wszystkich serwerach) wciskaj takie bzdury dalej ludziom wystarczy obejrzeć ten filmik i sprawdzić czy banują graczy używających botów, poza tym wszystkie informacje mogą uzyskać z innych powtórek graczy którzy wrzucą je na wotreplay gdzie w roli drugu planowej występuje "nasz" bot (wpisujesz swój nick z WoTa i site:http://wotreplays.com/). Zrobili to świetnie i  o tyle perfidnie że wykorzystali awesomium (po zmianach w kodzie) które dodawało opisy bitew historycznych ale od czasu wycofania tych bitew było ono usunięte z gry, sprawdź pliki z poprzedniej wersji patcha awesomium brak w tej jest z powrotem i odpala się przy każdym naciśnięciu na Bitwa po co skoro bitew historycznych nie ma i nie jest potrzebne.

Opublikowano

To jest Wg - wiesz ile oni pozostalosci w kodzie pozostawiaja? Jak juz mowilem - mialbym bana juz dawno :) Bot niewykrywalny... a przynajmniej dopoki nie zacznie lamic w uj i ktos nie bedzie tego zglaszal :D

edit: odnosnie filmu: ten klan wystawial togi na ustawki na kompaniach (multiclienta na ruskim forum o cheatach da sie znalesc... poszukam moze :) ) i po prostu nie wylosowalo ich z tymi z ktorymi mialo -.-

tu masz boty: https://www.youtube.com/watch?v=KkY2uPdhQKMoczywiscie wszyscy pobanowani bo film dosc popularny byl = wg nie moglo dopuscic do tego ze pomimo zgoloszen nie zbanowali ich

Opublikowano

To jest Wg - wiesz ile oni pozostalosci w kodzie pozostawiaja? Jak juz mowilem - mialbym bana juz dawno :) Bot niewykrywalny... a przynajmniej dopoki nie zacznie lamic w uj i ktos nie bedzie tego zglaszal :D

Pobralem, zarejestrowalem. Minoly 3h. Nie moge zarejestrowac new konta bo ciagle banuja ;/ jakie ty masz sposoby bo ja nie mam zmiennego maila ;cc

Opublikowano

Pobralem, zarejestrowalem. Minoly 3h. Nie moge zarejestrowac new konta bo ciagle banuja ;/ jakie ty masz sposoby bo ja nie mam zmiennego maila ;cc

Przez proxy lub z telefonu - resetujesz telefon i masz nowe IP w nim (nie przez wifi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...