Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios

.imaguś.

Sety broni oraz zbroi.  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy zmienić wygląd zbroi oraz broni na 180 level?

• Tak.
      78
    • Nie.
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu tak sądzisz?  xD

No nie wiem .. Ponieważ twoje serwery zazwyczaj padały po paru dniach i był w uj pobugowane . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie wiem .. Ponieważ twoje serwery zazwyczaj padały po paru dniach i był w uj pobugowane . 

To jest mój drugi serwer, poprzedni ma miesiąc, jest odbugowany, lecz ma 0 online.. więc? Przestań pisać głupoty.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Prezentacja ładna, serwer również wydaje się być ciekawy.

Szkoda, że stronę widziałem już kilkakrotnie.

Postaram się oblukać serwer na starcie :)

Opublikowano

Dogadałem się z weezym, i jeśli będzie ok, to będzie u niego seria oraz u xMateox a no i hotovsky, jeśli się dogadam to jeszcze BigMen

Opublikowano

Bedzie reklama ? w sensie lets play ?

Aktywność jak na bete jest całkiem spora, nie sądziliśmy że będzie taki odzew, samych kont na bete jest dosyć dużo.. a start dopiero za 3 dni. ;)

Opublikowano

Mam bardzo ważną uwage dot mapki krainy szlam i tej poprzedniej !

Grałem na kilku serverach i na mapce przed krainą szlam jest tak ogromny drop + eq na 80 lv dropi  a spoty tak ogromne ,że grając normalnie i zbierając te perły poprostu sie nie nadarza. Nie wiem czy u was jest tak samo dlatego jezeli tak to dodajcie autopodnoszenie pereł :) 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny i jest na moich ulubionych plikach z drobnymi zmianami. Mam nadzieję, że biolog jest zmieniony, bo ponowne dropienie pierdyliarda wiśni w 100 godzin nie jest fajnym zajęciem. 

Serwer podobny do Xantisa(nawet parę osób z byłej administracji się tu znalazło), który mi się bardzo podobał. Mam nadzieję, że postoi trochę dłużej i nie zawiedzie mnie jak poprzednik.

Nie odradzam, ale też nie polecam serwera.

Na pewno pojawię się na starcie.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

­

A co jeżeli ten quest rozwali mi mysql? #asfen

Około ~900.

Asfenowi mysql rozjebało wpisywanie reload proto / all przy odpalonym serwerze z 800 online, nie quest.

Opublikowano

Na stronie wszystko fajnie, ale ten kursor mogliście darować, albo chociaż go zmienić. :P

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Zawitaliśmy ponad 50 osób na beta testach, dziękujemy za taki odzew! ;-)

W czwartek będzie pełen client + łatka do patchera dla tych co mają klienta z bety.

Opublikowano

Ciekawie się server zapowiada, ale polecam usunięcie tych oszpecających kapeluszy na start.....

sygn2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...