Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios

.imaguś.

Sety broni oraz zbroi.  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy zmienić wygląd zbroi oraz broni na 180 level?

• Tak.
      78
    • Nie.
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończ juz, napisales raz to wystarczy.

Zacznijmy od tego ze to nie deila a xantis, który był stabilny lecz padł przez dziurę w stronie a tutaj jest wszystko dopracowane. Nie wierzycie? Pytajcie kogoś z teamu ile "naprawialem" te pliki, a teraz nie chce słyszeć o deili, wiele osób czekało na xantisa a ze on nie wypalił (xray) wiec powracamy w większym stylu, reklama tez będzie to tylko kwestia czasu, przypominam tez o Beviarze który miał paść po tygodniu a stoi ~miesiac, chociaż tłumów nie ma.

Imaguś sorry ale na YT są filmy jak Siwy ma navi na Xantisie, tak samo miałem na Neudi to nie przez Stronę na pewno. ;)

Coś w plikach siedzi że miał Navi od tak. :)

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imaguś sorry ale na YT są filmy jak Siwy ma navi na Xantisie, tak samo miałem na Neudi to nie przez Stronę na pewno. ;)

Coś w plikach siedzi że miał Navi od tak. :)

I co z tego powodu? Mam zamknąć serwer?

Prezentacja ładna i przejrzysta, lecz nie zagram :)

Powodzenia !

@off skąd kd +7?

Historyk.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na team oraz pliki - gotowiec.

Weight, sam pisałeś, że Xantis to gów*o, gotowiec, itp, a teraz stawiasz serwer na jego plikach... gratuluje.

Paść może nie padnie, ale graczy będzie mało. Pozdrawiam.

Opublikowano

zmiana game, przegląd questów oraz dropu, zablokowanie portu 3306 i serwer stoi ile tylko chcesz

wystarczy FW tylko i wyłącznie na swoje IP i każdy ci może obciągnąć ^^

radzę sprawdzić SF

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

wystarczy FW tylko i wyłącznie na swoje IP i każdy ci może obciągnąć ^^

radzę sprawdzić SF

lepiej sie polaczyc z mysql poprzez ssh, a 3306 zostawic dla strony

Opublikowano

Prezka ładna, ciekawe co z tego wyjdzie, na beviarze macie 2 online :D.

Bo tam nie było reklamy, i tym zje*aliśmy sprawe, ale nie mowa tu o tym serwerze, tylko o Castiosie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Chetnie wbije na beta testy ale coś strona nie działa... :_:
A co do spianczy to tak troche nie wypada wam pisac na ich temat skoro wszystkie pozwolenia mają :)
Pierwszy raz widze wiekszosc itemkow, tym bardziej powinienem wpasc :P

Opublikowano

Strona może chwilowo nie działać, bo trwają pracę na maszynie aby jak najlepiej zabezpieczyć serwer by grało się wam jak najlepiej! :)

Opublikowano

Source mamy w planach, ale to wiąże się z długotrwałymi testami, dlatego na start raczej nie będzie sourca.

//Edit

Serwer i strona już działa.

Opublikowano

Super serwer, nie którzy dostali 200 lv i full eq a inni mają się męczyć xD Pozdrawiam administracje która daje EQ swoim wybranym pupilkom chyba i moje zdanie jest takie że nie warto zagrać. 

Opublikowano

Super serwer, nie którzy dostali 200 lv i full eq a inni mają się męczyć xD Pozdrawiam administracje która daje EQ swoim wybranym pupilkom chyba i moje zdanie jest takie że nie warto zagrać. 

To jest beta, na której niedługo zostanie postawiony sklep z ekwipunkiem.

;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zanim coś napiszesz to zajrzyj na stronę, przecież jasno i wyraźnie jest napisane że to beta, start będzie prawdopodobnie w następny weekend ;)

@topic

Beta przebiega jak na razie po naszej myśli, żadnych większych bugów nie ma, także startu można się spodziewać już za tydzień!

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer - bardzo ładna grafika, jednak ma pewien mankament. Mianowicie mam na myśli światło padające z lampionów - widać ucięte kwadraty wokół niego. Mam również pytanie, kiedy start serwera/koniec bety? Planujecie więcej nowości? Set do expa świetny!

Ta grafika należy do mnie. Proszę zmienić grafikę albo skasować prezentacje.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

ładna grafika, serwer nie wygląda tak źle ;p raczej nie zagram ale powodzenia ^^ tylko nie padnijcie po tygodniu :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

6525414221808971221478.png

(rozmowa maxa z inv3rem)

Nie będę niczego usuwał, jak taki jesteś "bogaty" to kupuj sobie nową prezke, to że twój team ma ból dupy - nie interesuje mnie to, nie będę usuwał bo było zapłacone. I nie mam zamiaru robić kolejnych screenów pół dnia, jak taki do przodu jesteś to masz na stronie klienta i rób. Ewentualnie podeślij mi nową prezke.

mmm <333 

Oczywiście to tradycyjnie zgłoszę w poniedziałek rano na policji :D uwielbiam takich ludzi jak Ty :D zawsze mam ciekawie w życiu przez to :D

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...