Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios

.imaguś.

Sety broni oraz zbroi.  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy zmienić wygląd zbroi oraz broni na 180 level?

• Tak.
      78
    • Nie.
      29

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahahhahahahahahahahahhhahahah

chyba to wszystko wyjaśnia ? a teraz na poważnie nie polecam serwer syf gotowiec asfen robi lepsze bo przynajmniej ma 700+ graczy a tu 200 nie będzie a słowo prorocze grafisa jest bardzo ważne jeszcze ten team b***h please jedynie ogarnięty jest hotovsky chociaż kilku z nich nie znam i nie będę się wywodził za bardzo

# skąd truta ???

I mówi to chłopak który chciał odemnie maszynę pod pliki lastivi które robił z asfenem.. Proszę cię miej chociaż trochę godności..

@`WeeZyHakeRR`

Ja ich sponsoruje dobry człowieku ;)

Będę miał sprawę ale to juz na pw.

Opublikowano

I mówi to chłopak który chciał odemnie maszynę pod pliki lastivi które robił z asfenem.. Proszę cię miej chociaż trochę godności..

@`WeeZyHakeRR`

Ja ich sponsoruje dobry człowieku ;)

Będę miał sprawę ale to juz na pw.

Aaaa ty sponsorujesz rudzielcu :D hehehe :D

A no to git polecam nadal xD

MOCNE 2/10

NO MOZE 1/5 BO FERIE :f

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

­

Grafika w prezentacji świetna, jednak widać tutaj, że została zamawiana u dwóch innych grafików, ponieważ strona zupełnie się różni od prezentacji. Serwer zapowiada się świetnie, tylko ta strona... Zupełnie nie pasuje do serwera, zielony a niebieski?

Grafika została podpierdolona, a nie zakupiona. Grafika strony to tez jest gotowiec z epvp.

Opublikowano

@Dxnek Jeśli chcesz dowód że mam zezwolenie na używanie grafiki zgłoś się na pw ;) autor na wykorzystanie mi zezwolił.

Co do grafiki strony, jest ona ładna więc dlaczego nie wykorzystać? Masz z tym jakiś problem?

Opublikowano

­

Grafika została podpierdolona, a nie zakupiona. Grafika strony to tez jest gotowiec z epvp.

Miałem to pisać, ale nie wiedziałem czy wypada. ;) 

Szkoda tylko, ze nie wiedzą(albo wiedzą) czyja ta prezentacja.  

/Miastami się nie pochwaliliście? 

Serwer nie polecam, team to totalna porażka. 

Opublikowano

@daimao.

Grozisz mi teraz czy co? Właśnie piszę do hooltrasa aby to wyjaśnić bo dowiedziałem się że to on zakupił tą grafikę, niestety ja tego nie wiedziałem. Dlatego jeśli się nie zgodzi to prezentacja zostanie zmieniona :)

Opublikowano

A jak najbardziej polecam serwer.

Łatwy kontakt z administracją. 

Życzę licznych sukcesów!!

Opublikowano

Nie rozumiem co wy macie do tej prezentacji, została zakupiona już od naevii w dodatku mamy pozwolenie od inv3ra, darujcie sobie.

@Dxnek I mówi to chłopak który używa .PSD Mortyriusza, zastanow się nad tym co piszesz bo robisz się bardziej fałszywy niż Shaggy.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwer wydaje się być bardzo fajny, w końcu jakiś fajny easy. Oby grało dużo osób i serwer stał stabilnie :)). Chętnie wbije na bete.

75775358773159538492.png

Opublikowano

A ja nie polecam ze względu na Weight, który jest bardzo natrętny.

Gdzieś zamieścił post o naszych plikach (mniej istotne), które robimy ~rok, a teraz spytam ile ty robiłeś swoje co :D?

Sęk w tym, że my mamy własne pliki a ty masz gotowca Deily, bez żadnej edycji.

Śmieszy mnie to, że naciskasz na nasz projekt a sam nie potrafisz nawet stworzyć własnych plików.

Pozostawię to bez komentarza.

Reszty zespołu nie znam, sponsora również może są bardziej rozważni niż Weight.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie polecam !

Gotowiec na plikach Deila.eu, tak jak każdy gotowiec na tych plikach wasz serwer długo nie postoi  ^_^

Co zrobiliście autorskiego ?

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! :D

Hmmmmm!

Serwer na Deili gdy ja miałem Neudie, nie wiedziałem że tam tyle bugów potem włam na Navi i serwer upadek. :D

Wątpię Imaguś że tutaj też włamu nie będzie i że nie będzie Navi na serwerze jak miało miejsce na Neudi, a w sumie to te same pliki + Klient Neudi. :D

Ale powodzenia ci życzę oby ten serwer stał dłużej. :3

Polecam też bo Hotovsky. :P

Opublikowano

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! :D

Hmmmmm!

Serwer na Deili gdy ja miałem Neudie, nie wiedziałem że tam tyle bugów potem włam na Navi i serwer upadek. :D

Wątpię Imaguś że tutaj też włamu nie będzie i że nie będzie Navi na serwerze jak miało miejsce na Neudi, a w sumie to te same pliki + Klient Neudi. :D

Ale powodzenia ci życzę oby ten serwer stał dłużej. :3

Polecam też bo Hotovsky. :P

zmiana game, przegląd questów oraz dropu, zablokowanie portu 3306 i serwer stoi ile tylko chcesz

Opublikowano

­

Nad zabezpieczeniami pracuję cały czas, DDosy wytrzymamy spokojnie ;)

Pozdrawiam

Maxrik.

Ciekawe.

Skoro pliki deili to najlepiej wypierdolcie wszystkie questy i wgrajcie od nowa, baze też radze sprawdzić bo tam łatwo mozna było wyjebac kanały. Ale i tak nie polecam, serwer marny jak te pliki, nauczcie się w koncu i zróbcie coś swojego

Opublikowano

Skończ juz, napisales raz to wystarczy.

Zacznijmy od tego ze to nie deila a xantis, który był stabilny lecz padł przez dziurę w stronie a tutaj jest wszystko dopracowane. Nie wierzycie? Pytajcie kogoś z teamu ile "naprawialem" te pliki, a teraz nie chce słyszeć o deili, wiele osób czekało na xantisa a ze on nie wypalił (xray) wiec powracamy w większym stylu, reklama tez będzie to tylko kwestia czasu, przypominam tez o Beviarze który miał paść po tygodniu a stoi ~miesiac, chociaż tłumów nie ma.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...