Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios

.imaguś.

Sety broni oraz zbroi.  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy zmienić wygląd zbroi oraz broni na 180 level?

• Tak.
      78
    • Nie.
      29

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W prezentacji jest blad bo kd jest max +6 o ile dobrze pamietam

Na +7 robi się u historyka. ;)

Filmik od KamyczQ'a!

Dziękujemy!

PS. Proszę zlączyc posty niechcącą zrobiłem dbl.

Opublikowano

7243314226375201221478.png

Beta "PvP" ruszyła!

Każdy itemek możemy kupić i "Hwa-Hae" którego szybko odnajdziemy w mieście pierwszym.

Zapraszamy wszystkich do testowania swoich ulubionych klas.

Startujemy już 6 Lutego.

Czemu do każdego zdjęcia dodajecie 10kg topazu?

Czy odbugowane zostały bugi z Deili, na których serwer stoi?

Opublikowano

@Sh4ke

Nikt Ci nie każe patrzeć na te screeny, jeśli się nie podoba, to po prostu wyjdź.

Co do plików, to od tego jest beta, wszystkie zgłoszone błędy z bety wyeliminowane, a właśnie trwa beta pvp aby wyeliminować wszystkie błędy ;)

Opublikowano

@Sh4ke

Nikt ci nie każe patrzeć na te screeny, jeśli się nie podoba, to po prostu wyjdź.

Co do plików, to od tego jest beta, wszystkie zgłoszone błędy z bety wyeliminowane, a właśnie trwa beta pvp aby wyeliminować wszystkie błędy ;)

To jak mam zobaczyć co jest na serwerze, na podstawie prezentacji, skoro widzę tylko topaz i się zastanawiam czy to mnisia czy hwang? 

Zadałem pytanie tylko lel.

Opublikowano

@Sh4ke

A ja ci z kulturą odpowiedziałem, a ty się burzysz jak dziecko w przedszkolu. Jeśli mylisz mnisią z hwangiem to radzę zacząć następny dzień od wizyty u optyka.

Jeśli Ci się screeny nie podobają, to pobierz klienta i wejdź do gry, właśnie trwa beta o której mówimy już od dnia wrzucenia prezki :)

//Edit

Jeśli cię jakoś uraziłem moimi postami, to przepraszam nie miałem takiego zamiaru, pragnę Ci tylko wytłumaczyć że screeny nigdy nie oddają ci pełnego uroku gry.

@topic

Pragnę przypomnieć, że oficjalny start odbędzie się 6 lutego 2015roku! Ciągle pracujemy, aby wam drodzy gracze grało się jak najlepiej! Pragnę tutaj podziękować wszystkim testerom za czas poświęcony na testy naszego serwera! To przyjemność pracować z takimi ludźmi!

Pozdrawiam w imieniu całej administracji Castios.pl !

Opublikowano

@Sh4ke

A ja ci z kulturą odpowiedziałem, a ty się burzysz jak dziecko w przedszkolu. Jeśli mylisz mnisią z hwangiem to radzę zacząć następny dzień od wizyty u optyka.

Jeśli Ci się screeny nie podobają, to pobierz klienta i wejdź do gry, właśnie trwa beta o której mówimy już od dnia wrzucenia prezki :)

//Edit

Jeśli cię jakoś uraziłem moimi postami, to przepraszam nie miałem takiego zamiaru, pragnę Ci tylko wytłumaczyć że screeny nigdy nie oddają ci pełnego uroku gry.

@topic

Pragnę przypomnieć, że oficjalny start odbędzie się 6 stycznia 2015roku! Ciągle pracujemy, aby wam drodzy gracze grało się jak najlepiej! Pragnę tutaj podziękować wszystkim testerom za czas poświęcony na testy naszego serwera! To przyjemność pracować z takimi ludźmi!

Pozdrawiam w imieniu całej administracji Castios.pl !

6 stycznia?

przestań cpać!

xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Serwer zapowiada się super. :)

Oczywiście powodzenia nad realizacją i oby 0 błędów przy starcie. 

Dzięki wielkie, błędów już prawie nie ma, większość naprawiona, pozostało tylko wyrównać klasy. ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Strona wyjęta z dupy :D Nawet loga nie ma... a skin forum to skin z MPC  -.-

Do tego gotowe pliki deili które są zbugowane...

Serio? Stawianie takich serwerów powinno być karane...

Opublikowano

To zdanie, ze u handlarzy znajdziemy wszystkie bronie i zbroje do konca gry, mam nadzieje, ze chodzi o to, ze je tam kupimy i potem musimy ulepszac tak?

Bronie 75 tylko wrozka/smok/general?

Na poczatku prezki jest napisane, ze kd max +7, a potem przy tych zylach, ze max+5, jak w koncu jest?

Dlaczego wejscie na dungi z ch1 tylko?
Bedzie reklama u wiekszych ytberow ?

Mogliscie dac jakies inne mapki do dropu zamiast atla.

Ogolnie fajnie polaczenie oldschoola z kilkoma aktualnymi rzeczami, tzn. kostiumy, pety, ale prezka jakas krotka sie wydaje i nwm czy serwer nie bedzie zbyt monotonny. 

Opublikowano

Nie ma juz bugów. ;)

Wejdz do gry i się przekonaj.

i napisz przynajmniej 1 bug. ;-)

Opublikowano

Nie wiem co ty z dupy wyjmujesz, ale ja tam strony bym nie znalazł. Skin forum jest ogólnodostępny :)

Pliki zbugowane? Przyznaj że nawet nie raczyłeś ruszyć się żeby sprawdzić jak wygląda serwer.

Opublikowano

To zdanie, ze u handlarzy znajdziemy wszystkie bronie i zbroje do konca gry, mam nadzieje, ze chodzi o to, ze je tam kupimy i potem musimy ulepszac tak?

Bronie 75 tylko wrozka/smok/general?

Na poczatku prezki jest napisane, ze kd max +7, a potem przy tych zylach, ze max+5, jak w koncu jest?

Dlaczego wejscie na dungi z ch1 tylko?

Bedzie reklama u wiekszych ytberow ?

Mogliscie dac jakies inne mapki do dropu zamiast atla.

Ogolnie fajnie polaczenie oldschoola z kilkoma aktualnymi rzeczami, tzn. kostiumy, pety, ale prezka jakas krotka sie wydaje i nwm czy serwer nie bedzie zbyt monotonny. 

1. Chodziło mi głównie o zbroje 0-42.

2. Tylko generał oraz wróżki, jest ich dużo, sam się przekonasz.

3. Są dwa typy kamieni, standardowe (uchyłka, witalności, sury etc. +7 max) oraz (inteligencji, witalności etc. +5 max)

5. Nie widzimy przeszkód, lecz na ten moment i tak mamy zadowalający wynik w postaci kont chociażby na beta testy.

6. Klasyk. ;)

Uzupełnie lekko prezentacje jak dokończe w 100% klienta, doszło kilka "odświeżeń" ale o tym niebawem..

Uwielbiam takich ludzi, próbujesz mi dogryźć jak tylko możesz - niestety bez efektów, rób to dalej, podoba mi sie.

Niestety, błędne informacje masz.

Opublikowano

To samo co na deila.eu. Zero zmian poza setami niektórymi (kopiuj, wklej).. Smoki w atlantydzie to porażka. Dungi na nie było pobugowane, więc nie chciało się Wam nawet ich naprawiać.. Ze smoków dropiły potrzebne ulepki na dużo rzeczy, a wy dajecie łatwy sposób na ich zdobycie. Powinno być jak na początku, że wejście na smoka było za perły. Dzięki temu rynek nie padał, ale szkoda się męczyć jak nic nie trzeba robić, bo po co?

Opublikowano

To samo co na deila.eu. Zero zmian poza setami niektórymi (kopiuj, wklej).. Smoki w atlantydzie to porażka. Dungi na nie było pobugowane, więc nie chciało się Wam nawet ich naprawiać.. Ze smoków dropiły potrzebne ulepki na dużo rzeczy, a wy dajecie łatwy sposób na ich zdobycie. Powinno być jak na początku, że wejście na smoka było za perły. Dzięki temu rynek nie padał, ale szkoda się męczyć jak nic nie trzeba robić, bo po co?

W końcu ma to być serwer EASY :) ja na przykład nie lubię robić tydzień 1 itemka na max lvl ;)

Ma być łatwo bo wiem że trudność ludzi zniechęca do gry :)

2i29cae.png

Opublikowano

Na serwerze cały czas są przeprowadzane zabiegi pozwalające na jego udoskonalenie.

Odnośnie forum to posiada ono ogólno dostępny styl, więc nie wiem w czym macie problem. Jest on bardzo przejrzysty i miły dla oka, więc po co zmieniać?

W ostatnim czasie wybieraliśmy nowego Moderatora forum, i została nim (Blada.). Serdecznie Gratulujemy.

I jeszcze raz zapraszam na serwer (nadal trwają beta testy PvP).

Wejdź i odkryj swój nowy serwer!­

Opublikowano

Po czym oceniasz trudność robienia eq skoro nawet nie masz klienta pobranego? Porównywanie Castiosa do Deilii to marny przykład.

Na serwerze jest maksymalny level 200, także z większymi updatami trudność ekwipunku wzrośnie, więc w czym problem? :)

Opublikowano

Deila mimo bugów była zaje*ista.Trochę osób tam grało. Dungi takie same zostały i biżu? Drugi raz to samo na max robić to trochę nudne będzie.. Do kiedy beta? Może wbije jeszcze.. 

Edit;/ Deila tez miała 200lvl -.- Porównuje bo widzę to samo na zdjęciach, ale wbije do gry.

Opublikowano

Beta potrwa dłużej niż oficjalny start .. Nie polecam ze względu na TEAM. 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...