Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mój może masz gotową paczkę. wrzucasz all. potem wpisujesz cd / && /c i ci się kompiluje.

--------------------

Cześć. Mam paczkę wszystko skompilowane itp. Wszystko umiem zrobić tylko nie wiem co mam wyciągnąć root/locale_de/uiscript, ponieważ te rzeczy, które wymieniłem mam z czystych plików sourcowanych. Mam tam zrobione strony w eq, powiększone rzeczy, limity etc. Jakie pliki mam wyciągnąć z danych plików ? Chcę sobie to wrzucić np. na sf by Derin.

Musisz pamiętać o dobrym packerze, eter nexus jest Ok , packer od terenzo w moim wypadku crashował clienta - ale nie za każdym razem, nie wiem od czego to zależało działał jak chciał czasem dorzuciłem coś nowego spakowałem i crash a najgorsze jest to że nie dostajesz wtedy żadnej infromacji, i szczreze mówiąc ja z tym wywalaniem borykałem się kilka dni aż w końcu zmieniłem packera ..

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spr czy dobrze zmieniłeś bo w 40k client invetory jest w locale a nie uiscript 

Na 34k czyli w terenzo też masz w localce a pan zapewnie nie edytował binki i dlatego tak ma :)

Opublikowano

Na 34k czyli w terenzo też masz w localce a pan zapewnie nie edytował binki i dlatego tak ma :)

Bo tak jest napisane w uiinventory.py.  <3 więc po co ta zbędna wasza gadka?

Opublikowano (edytowane)

Wystarczy zmienić i będzie gdzie chce więc ... 

To jest ukryta treść, proszę

locale 

zamieniasz na 

większa połowa serwer czyli ich admin nie wiedza jak dodać bron zbr od strony clienta nawet zdarzają się przypadki że nie wiedzą jak rozpakować roota.. :)

Edytowane przez adiktb
Opublikowano

Wystarczy zmienić i będzie gdzie chce więc ...

locale

zamieniasz na

większa połowa serwer czyli ich admin nie wiedza jak dodać bron zbr od strony clienta nawet zdarzają się przypadki że nie wiedzą jak rozpakować roota.. :)
Połowy są równe.
Opublikowano

Mógłby podesłać ktoś instalke vs 2008?

A na vs 2013 nie trzeba czasem robić dwie wersje binki?, pod xp i pod inne systemy?

Opublikowano

Tak

Niestety mam internet od Cyfrowego Polsatu (jebane limity), a na dodatek dość wolny, więc nie mam możliwości wrzucenia na inny hosting. :(

Może ktoś kto ma możliwości i chęci niech wrzucie.

PS. A co Ci nie działa z linku mega.co.nz?

Opublikowano

@NoName#2
No ja właśnie też mam limit i dosyć wolny, ostatnio pobierałem z mega.co.nz i gdy zaczęło pobierać na komputer (pobrało na stronie) wyskoczył błąd Serwer nie odnalazł pliku... :(

Opublikowano

@NoName#2

No ja właśnie też mam limit i dosyć wolny, ostatnio pobierałem z mega.co.nz i gdy zaczęło pobierać na komputer (pobrało na stronie) wyskoczył błąd Serwer nie odnalazł pliku... :(

To pozostaję Ci znaleźć jakąś osobę z dobrym internetem.

(Albo jak też ma CyfrowyPolsat to nocą jako pakiet nocny (50GB))

Opublikowano

Ok, thx za chęci :D

Ja Ci mogę wrzucić tylko jaki hosting Cię interesuje.

A ty mógłbyś mi wysłać instalke vs 2008?