Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MonteraMT2 [Dedyk] [Medium]

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile graczy online? ;)

Gra około - 150dziennie.

mniej niz 50 w tym momencie nie polecam juz  serwera admin  niema zamiaru wprowadzić poprawek na niego 

Gra więcej niż 50.

Proszę SS z navi z licznika

4057714228245291282835.jpeg

Nie ma co narzekać jak na takiego old Harda :)

Ogółem jestem zadowolony bo mam to stabilne.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Mieszanke kilku serwerow w tym widze po prezentacji, ale ten exp do 87 w atla, a potem ta mapka z Pla to w 100% z Concordii zaje bane. Pety bez sensu, jest pet ludzie/int, a gdzie pety ludzie/sila i ludzie/zreka ? Do tego nie ma zadnego z bonem na moby. Jesli gra niecale 150 osob, to albo nia ma reklamy, albo serwer jest do niczego. Moze na starcie zgarnales troche hajsu, ale jaki sens ciagnac to dalej ?

Opublikowano

Mieszanke kilku serwerow w tym widze po prezentacji, ale ten exp do 87 w atla, a potem ta mapka z Pla to w 100% z Concordii zaje bane. Pety bez sensu, jest pet ludzie/int, a gdzie pety ludzie/sila i ludzie/zreka ? Do tego nie ma zadnego z bonem na moby. Jesli gra niecale 150 osob, to albo nia ma reklamy, albo serwer jest do niczego. Moze na starcie zgarnales troche hajsu, ale jaki sens ciagnac to dalej ?

tak to concordia s2 ^^

Taka nieoficjalna i co ? Kto zabroni?

Jeżeli nie będzie graczy zamknę serwer :)

Opublikowano

aris jzu padam ze smiechu jak czytam twoje posty zobacz co pisałes  przez kilka ostatnich stron tego tematu  raz mowisz ze serwa nie zamkniesz tera nagle masz opcje ze zamkniesz serwer  w najleszym poscie  piszesz ze poprawisz ku lecz nadal niejest to poprawione z tego co mi wiadomo . podobno miales w sobote porawic serwer ale co mi wiadomo to nadla to samo i dno bez poprawek 0 komunikacja z graczami   pozatym posprawdzalem twoje posty gdzie piszesz to zamiast zająć sie serwerem to latasz po innych zapowiedziach i wyn ikało by z tego ze wolsz se pograc na innym serwie niz zająć sie swoim czyli   to sugeruje ze masz wylane na własny serwer tylko cojakisczas odpowiesz na jakies pytanie albo napiszesz odświeżam  

Opublikowano

Serwer MonteraMT2.PL zostanie zamknięty w połowie lutego ew. pod koniec.

Na serwerze gra ~ 50osób dziennie. Nie interesuje mnie zajmowania się takim serwerem :)

Tworząc ten projekt myślałem, iż taki Old-School przyjmie się i będzie te 300online.

Oddam projekt w dobre ręcę. Więcej informacji macie w filmiku.

https://www.youtube.com/watch?v=-i5tZ6xAL7U&feature=gp-n-o&google_comment_id=z13bzn3ognarulmex22hzfeq3pr4crznx

Pracuję nad nowym projektem, który niebawem ujrzy światło dzienne ^^.

Medium source ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

­

serwer online?

tak zapraszam :)

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Widze serwer posiada wyjątkowe tłumy, nic tylko nie polecić!

Denna administracja która się wywyższa a serwer to marny hard których jest setki.­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Widze serwer posiada wyjątkowe tłumy, nic tylko nie polecić!

Denna administracja która się wywyższa a serwer to marny hard których jest setki.­

Ja tam nie wchodzę od miesiąca ;3

Stoi bo nie ciągnie mi ramu z dedyka.

Proste?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

­

Profesjonalny team.

Nic tylko grać.

Ile osob online? :D

30/40 chyba teraz xD

01253622875045164679.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer off? Jesli tak, co tu robi jeszcze ta prezka? :)

gdyż Moderatorzy mt2 wolą bezsensowne warny dawać, zamiast zająć się czymś takim.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...