Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MonteraMT2 [Dedyk] [Medium]

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer godny polecenia
Jedynie co bym poprawił to żeby się ku stackowało bo to wkurza troche jak się otwiera 100szkat co dają 2 ku :)

Opublikowano

Serwer godny polecenia

Jedynie co bym poprawił to żeby się ku stackowało bo to wkurza troche jak się otwiera 100szkat co dają 2 ku :)

okej :) poprawię to ^^

x

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

no dobra ale jakie wierzchowce mozna ulepszyc ?? 

Wszystkie, które można zdobyć w grze :)

Radzę robić misje ! :)

Polecam serwer, pytanko skąd truta? 

z szkaty ripera oraz niebieskiej smierci

Opublikowano

mam jzu tego dosc dropienie prez 1h i dropnie ci 8 dodan z metkow i jak chcesz dobic 1 bon do tarczy i wywalasz 8 dodana a bon dalej niewbil to jest patologia a co do zmianek to to samo 14 zmianek przez 1h z metkow + skrzynk i skarpetki i hp b naszyjniku dalej nima mam juz tego serwa dosc poprawcie te zmianki i dodania alby lotaly z mobow 

Opublikowano

mam jzu tego dosc dropienie prez 1h i dropnie ci 8 dodan z metkow i jak chcesz dobic 1 bon do tarczy i wywalasz 8 dodana a bon dalej niewbil to jest patologia a co do zmianek to to samo 14 zmianek przez 1h z metkow + skrzynk i skarpetki i hp b naszyjniku dalej nima mam juz tego serwa dosc poprawcie te zmianki i dodania alby lotaly z mobow 

rozumiem, że narzekacie ale jak hard to hard :)

Jutro w godzinach wieczornych będzie event OX.

Tutaj SS z m1 z rana 8:00 dokładnie.

19208699384368753436.jpg

Opublikowano

rozumiem, że narzekacie ale jak hard to hard :)

Jutro w godzinach wieczornych będzie event OX.

Tutaj SS z m1 z rana 8:00 dokładnie.

19208699384368753436.jpg

o kurcze :O ja to miał bym lagi przy tylu sklepach ;)

Słaby serwer do tego mało graczy od startu tego serwera nie słyszałem o nim ani słowa o nim więc jak jest wogólę jakaś reklama to bardzo słaba...

Nie polecam ;)

Ps. Droga administracjo to że to było o 8:00 rano to nie znaczy że u was ta godzina różni się z godzinami wieczornymi jest podobna ilość graczy pozdrawiam eSej ;) 

Opublikowano

o kurcze :O ja to miał bym lagi przy tylu sklepach ;)

Słaby serwer do tego mało graczy od startu tego serwera nie słyszałem o nim ani słowa o nim więc jak jest wogólę jakaś reklama to bardzo słaba...

Nie polecam ;)

Ps. Droga administracjo to że to było o 8:00 rano to nie znaczy że u was ta godzina różni się z godzinami wieczornymi jest podobna ilość graczy pozdrawiam eSej ;)

ważne, że ktoś gra ;)

wbij do gry i zobacz ile jest ;p

Opublikowano

aris ale zoba ile pisze osób na forum ci o poprawie dropuz mianek i dodan  gracze odchadza bo zmianki i dodania to tragedia 1 mzinaka tera to tyle co ku czarowane ostrze 

Opublikowano

- Na serwerze nie gra 300 osób, a max 50/60.

- Obiecaliście łączenie KU, nadal nie zrobione.

- Drop szkat masakra, żeby wybonować EQ musisz zainwestować w IS.

- Piszesz że Hard, w nazwie tematu Medium, więc się zastanów jeszcze raz czy mówimy o tym samym serwerze.

Podsumowując grając około 4h dzisiaj wydropiłem może z 10 szkat z których nie poleciały zmianki, ani dodania. Na serwerze gra bardzo, bardzo mało osób, a administracja nawet nie dotrzymuje słowa, więc nie dziwię się że graczy nie przybywa, a serwerem nie ma dużego zainteresowania. Nie polecam bo serwer nie ma przyszłości : ]

Opublikowano

- Na serwerze nie gra 300 osób, a max 50/60.

- Obiecaliście łączenie KU, nadal nie zrobione.

- Drop szkat masakra, żeby wybonować EQ musisz zainwestować w IS.

- Piszesz że Hard, w nazwie tematu Medium, więc się zastanów jeszcze raz czy mówimy o tym samym serwerze.

Podsumowując grając około 4h dzisiaj wydropiłem może z 10 szkat z których nie poleciały zmianki, ani dodania. Na serwerze gra bardzo, bardzo mało osób, a administracja nawet nie dotrzymuje słowa, więc nie dziwię się że graczy nie przybywa, a serwerem nie ma dużego zainteresowania. Nie polecam bo serwer nie ma przyszłości : ]

45479547129098619722.jpg

Może pobiegam po channelach i ci policzę na nagradniu ?

Opublikowano

ja dziekuje  za gre na tym serwie    am juz calkowicie dosc  ab w zbroje wbic 14 dodan i miec 3 bony a w fms 25 zmianek gdie 13 kupionych  nadal nic szkoda czasu  na dropienie bo to tragedia nie polecemana aktualną chwile 

Opublikowano

ja dziekuje  za gre na tym serwie    am juz calkowicie dosc  ab w zbroje wbic 14 dodan i miec 3 bony a w fms 25 zmianek gdie 13 kupionych  nadal nic szkoda czasu  na dropienie bo to tragedia nie polecemana aktualną chwile 

jak wybierasz serwer to do swoich umiejętności :)

Wiesz tylko ty na drop narzekasz.

Pozdrawiam <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...