Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MonteraMT2 [Dedyk] [Medium]

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Licznik nie zlicza ilości pobrań :)

tylko kliknięcia :)

Serwer wystartował ! Zapraszamy do gry :)

Kolejny kod na SM za 5zł : 4UCU37LW

Kto pierwszy ten lepszy !

Jutro ruszą serie ! !:)

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

tylko kliknięcia :)

Serwer wystartował ! Zapraszamy do gry :)

Kolejny kod na SM za 5zł : 4UCU37LW

Jutro ruszą serie ! ! :)

tak zlicza klikniecia i odswiezenia strony:)

Opublikowano

0116 18:46:01899 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : Muzyka/login_window.mp3

Problem jest nie szkodliwy.

Coś jeszcze sypie ?

To tylko brak dźwięku.

Jak nic innego nie ma to zrób folder "Muzyka" i dodaj plik login_window.mp3 i sprawdź

Opublikowano

Problem jest nie szkodliwy.

Coś jeszcze sypie ?

To tylko brak dźwięku.

Jak nic innego nie ma to zrób folder "Muzyka" i dodaj plik login_window.mp3 i sprawdź

0116 19:05:03076 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : Muzyka/login_window.mp3

0116 19:06:19966 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/affect/damagevalue/EFFECT_BLOCK.mse) Error

0116 19:06:19966 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=19, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/affect/damagevalue/EFFECT_BLOCK.mse, isCache=1) - Error

0116 19:06:20465 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/affect/damagevalue/EFFECT_DODGE.mse) Error

0116 19:06:20465 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=20, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/affect/damagevalue/EFFECT_DODGE.mse, isCache=1) - Error

0116 19:06:21851 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : Muzyka/characterselect.mp3

A ja mam cos takiego pomozesz ?

Opublikowano

znów nie działa stronka, blokuje mi ją cloudflare. Weźcie wyłączcie to gówno

Zrób screen jak sie powtorzy i wyslij mi na pw.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

I jak start ? Ile osób onlaine ?

Start przebiegł bez problemowo.

Bugów nikt nie zgłasza więc jestem bardzo zadowolony.

Wszystko stoi stabilnie.

Teraz gra 150osb od 10:00.

Kod na SM za 5zł : ZZ1TZMDZ

Opublikowano

Nie polecam bo Cannzas xD

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...