Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MonteraMT2 [Dedyk] [Medium]

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka dni pograłem zrezygnowałem szału nie ma, było kilka bugow ;] 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

aris kiedy ta napraw serwer i poprawa  bugów ?? 

Serwera nie polecam administracja niepotrafi wprowadzic  wymaganych poprawek i zasłania sie tym ze podobno wszystko jest ok a bonusy jak były skopane w kostiumach to tak nadal jest. Administracja wpierw pisze ze porpawi łaczenie ku mija tydzien i temat ucichł 

dodatkowo jak ktos zada im niezręczne pytanie to nie odpowiadaja bo nie maja co powiedziec      jedyne co potrafia to na serwie hard  jak to mowi aris    dac event 150 % doś a na mpc w opisie psze medium  co do ilosi graczy w tym momencie ponizej 100 w srodku dnia  brak jakiej kolwiek reklamy na yt oraz aktywnosci na ofum na odpowiedź od administracji mozna czekac nawet kilka dni jak po 3 dniach niema odpowiedzi to jzu jej sie nie dostanie pozdrawiam Rangor 

Opublikowano

aris kiedy ta napraw serwer i poprawa  bugów ?? 

Serwera nie polecam administracja niepotrafi wprowadzic  wymaganych poprawek i zasłania sie tym ze podobno wszystko jest ok a bonusy jak były skopane w kostiumach to tak nadal jest. Administracja wpierw pisze ze porpawi łaczenie ku mija tydzien i temat ucichł 

dodatkowo jak ktos zada im niezręczne pytanie to nie odpowiadaja bo nie maja co powiedziec      jedyne co potrafia to na serwie hard  jak to mowi aris    dac event 150 % doś a na mpc w opisie psze medium  co do ilosi graczy w tym momencie ponizej 100 w srodku dnia  brak jakiej kolwiek reklamy na yt oraz aktywnosci na ofum na odpowiedź od administracji mozna czekac nawet kilka dni jak po 3 dniach niema odpowiedzi to jzu jej sie nie dostanie pozdrawiam Rangor 

jak możesz zadawać mi pytania jak ja w grze jestem może na 10min na invie ? :)

Wpisz sobie na yt "monteramt2"

serwera nie zamknę nawet przy 10online i ch*j wam do dupy :)

Nie podoba się? nie graj.

Bugów nie ma.

Pozdrawiam NoName Cannzas

P.S

mam w ch*ju opinię osób, które mają 10lat i ch*ja osiągnęły.

Wystarczy mi opinia osób z ktorymi się trzymam i widzą jaki jestem

pozdrawiam NoName Cannzas aka technik :(

tyle osób miało się tu wjebać na ta monterę ;((( ahhh ehhh

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Jednak trzeba też być świadomym, że nie wszystkie obietnice można zrealizować. Ludzie obiecują często rzeczy, które przerastają ich możliwości i o których z góry wiadomo, że są bardzo trudne do realizacji. Ludzie obiecują rzeczy, których wiedzą, że i tak nie będą w stanie zrobić.

Opublikowano

Jednak trzeba też być świadomym, że nie wszystkie obietnice można zrealizować. Ludzie obiecują często rzeczy, które przerastają ich możliwości i o których z góry wiadomo, że są bardzo trudne do realizacji. Ludzie obiecują rzeczy, których wiedzą, że i tak nie będą w stanie zrobić.

nic nie obiecywałem :)

zapraszzam do gry. ~ 150/200 dziennie

Opublikowano

aris skoro  canzas nie jest wstanie zrobic poprawek to moze poszukaj innego technika bo poczatek serwera jest niezły lecz potem jest to tragedia  porób jakieś eventy  i dodatki do serwera. 

ps  mogłes odrazu napisac ze canzas nie daje rady to bym cie tak nie niaciskał lecz mogłbys i tak szukac lepszego technika niz on 

Opublikowano

aris skoro canzas nie jest wstanie zrobic poprawek to moze poszukaj innego technika bo poczatek serwera jest niezły lecz potem jest to tragedia porób jakieś eventy i dodatki do serwera.

ps mogłes odrazu napisac ze canzas nie daje rady to bym cie tak nie niaciskał lecz mogłbys i tak szukac lepszego technika niz on

Z tego co mi wiadomo to cannzas jest główny technikiem, więc jedyna osobą jaką mogą wyjebac to Ciebie. .. 24% tego tematu to Twoje pojebane posty. .. toż to spam. ..
Opublikowano

aris skoro  canzas nie jest wstanie zrobic poprawek to moze poszukaj innego technika bo poczatek serwera jest niezły lecz potem jest to tragedia  porób jakieś eventy  i dodatki do serwera. 

ps  mogłes odrazu napisac ze canzas nie daje rady to bym cie tak nie niaciskał lecz mogłbys i tak szukac lepszego technika niz on 

ale ja to Cannzas kotku <3

Co do mobków w v3 zaraz sprawdzę respy.

Szkaty serwerowe dropią.

Z tego co mi wiadomo to cannzas jest główny technikiem, więc jedyna osobą jaką mogą wyjebac to Ciebie. .. 24% tego tematu to Twoje pojebane posty. .. toż to spam. ..

Tak. Spami i myśli, że zabłyśnie.

Opublikowano

Jeśli chodzi o bonusy, to nie były i nie będą maksymalne ! Chcemy, aby chociaż raz poświęcenie i trud włożony w wybonowanie ekwipunku miał znaczenie podczas wojen, pojedynków czy w trakcie expienia.

Wtedy gracz będzie miał satysfakcję z tego co zrobi.

Kiedyś pomyśli sobie "W końcu osiągnąłem to na co tyle czekałem..."

"Jestem z siebie dumny..."

A potem bam, server padł! 

Opublikowano

aris nie zamykac lecz poprawic go troche moby pododawac do v3    poprawic drop niektórych itemow i powiedziec gdzie dropia perły 

jjutro dam łatkę do clienta do v3 bo wyjebane są z clienta modele.

co do pereł to klasyka, małże itp

Opublikowano

a z jakis bosow perły ??? dodatkow co to za npc na sochan w miejscu tp do lasu   straznik czegos tam     jak sie na niego kliknie to nic nie wyskakuje mimo  ze mam 65 lvl dodatkow gdzie dropia kd +5 albo czy da sie ulepszac +4 na +5 jak tak to gdzie   popraw  drop z bosow z królowej dropi złoty klucz do złotego kufra lecz z innych boswo juz on nie leci chodzi o obsy 60 lvl +.  Do daj drop perel do np szkat bosow  poprawil oby to chodzenie na boy bo w tym momencie jest nie oplacalne. Dodaj mozliwosc wymiany 20 skarpet na 5 prezentow a nie tylko 4 za 1.    Dodaj pelerynki 200 szt za np 200k u npc a kogo niestac niech idzie i wymienia kd za pele 

o co ja widze serwer of juz ? 

jak chce wbic na strone 

Strona internetowa jest niedostępna 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...