Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 13/01 Nowe skórki Firecracker Jinx, Warring Kingdoms Katarina, Warring Kingdoms Nidalee

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ultimate do Vel'Koza? Meh wątpię.

Co do Tristany... WARNING! BADASS YORDLE APROCHING!

Co do skinów... Chcieliście skina do Jinx, a i tak narzekacie na skin do Nidalki i Katy. Meh...

Opublikowano

Ogólnie skórki mi się podobają, ale powstrzymuje się od wpłacania kolejnej kasy do LoL'a. xD

Zastanawiam się co ten skin do Vel'Koza i z chęcią bym go kupił jeśli wyjdzie! :P

Opublikowano

Mój main w końcu doczekał się drugiego skina, must have. Kata kolejny skin, to samo Nidalee. Velkoz w końcu coś nowego, przyda mu się. Czekajmy na Sezon 5! 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kata ma same stare skiny więc co płaczecie, że znowu skórka? Pantheon to samo miał, Karma też kilka miała i otrzymała i wielu innych.

Ale i tak ten skin jest dziwny i już lepiej wygląda ten na święta.

Warring Kingdoms hmm

Warring Kingdoms Xin Zhao

Warring Kingdoms Jarvan IV

Warring Kingdoms Tryndamere

Warring Kingdoms Nidalee

Warring Kingdoms Katarina

Ni huhu się nie trzyma kupy by picknąc wszystkich w teamie w "mecie" tak jak to w przypadku "Krwawego Księżyca" : Elise jungle, Akali mid, Shen top, Kalista adc, Thresh supp.

Opublikowano

Nieźle! Jinx to mistrzostwo, jej animacje to marzenie. Katarina też bardzo fajna. Nidalka też niczego sobie, aczkolwiek jakoś nie powaliła, to samo Vel'Koz. :P Nowe tekstury do Tristany - bardzo dobra robota. Wreszcie wszystkie skiny teraz na niej dobrze wyglądają, nawet ten Riot.  B)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Podobno ta aktualizacja tristany miała ją osłabić,a z tego co widzę to dostanie mocniejsze pierdolnięcie. E nakłada efekty + jak hitujemy to mocniej walnie,czyli ulepszona wersje obecnego 'E',resety na W zostały.... potwór xD

Opublikowano

No można powiedzieć, że się postarali, efekt Wybuchu ulta Jinx mnie naprawdę poruszył. Ten taki "dymek" przypomina mi stare czasy anime .. To było coś.

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

w koncu moja firefighter trist wyglada jakos normalnie, na +

A widziałeś całego reworka? Skilli itp? ;]

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Liczyłam na coś lepszego z nową skórką do Jinx, ta nie jest zła, ale też nie powala. Jednak poczekam, zobaczę jak z animacją/recallem. I tak wg mnie najlepsza z tych nowych, co są opisane w tym artykule. Katarina bardzo słaba i Nidalee. Pewno wprowadzą jeszcze jakieś poprawki, poczekamy, zobaczymy, ale słabiutko :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...