Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 13/01 Nowe skórki Firecracker Jinx, Warring Kingdoms Katarina, Warring Kingdoms Nidalee

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczyłam na coś lepszego z nową skórką do Jinx, ta nie jest zła, ale też nie powala. Jednak poczekam, zobaczę jak z animacją/recallem. I tak wg mnie najlepsza z tych nowych, co są opisane w tym artykule. Katarina bardzo słaba i Nidalee. Pewno wprowadzą jeszcze jakieś poprawki, poczekamy, zobaczymy, ale słabiutko :/

Moim zdaniem skórka do VelKoz'a robi z*******e wrażenie, nie wiem czemu słabiutko. Racja Katarina i Nidalee, zrobiona z podstawek ;/ 

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Moim zdaniem skórka do VelKoz'a robi z*******e wrażenie, nie wiem czemu słabiutko. Racja Katarina i Nidalee, zrobiona z podstawek ;/ 

A przepraszam, zapomniałam o nim napisać. Vel'Koz faktycznie ciekawie wygląda oraz animacja umiejętności Jinx <taka komiksowa>, ale okaże się na filmiku <chyba, że już jest i nie wiem> :p Kurcza, kusi by ją kupić. Chociaż Mafia również niczego sobie <3 Jeszcze Tristana - śmieszne uszy, trochę Gnar'a przypomina.

Opublikowano

A przepraszam, zapomniałam o nim napisać. Vel'Koz faktycznie ciekawie wygląda oraz animacja umiejętności Jinx <taka komiksowa>, ale okaże się na filmiku <chyba, że już jest i nie wiem> :P Kurcza, kusi by ją kupić. Chociaż Mafia również niczego sobie <3 Jeszcze Tristana - śmieszne uszy, trochę Gnar'a przypomina.

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/champions-skins/champion-update/aktualizacja-bohatera-tristanapolecam sprawdzić ;]

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Niestety, ale nie grywam tą postacią, więc mnie nie interesuje. Chyba, że gram supportem, to mój kochany adc musi ogarniać. Ale ta zmiana jej jak najbardziej pozytywna, uroczo wygląda :p No nic, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu, czyli podczas rozgrywek. Czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

Niestety, ale nie grywam tą postacią, więc mnie nie interesuje. Chyba, że gram supportem, to mój kochany adc musi ogarniać. Ale ta zmiana jej jak najbardziej pozytywna, uroczo wygląda :P No nic, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu, czyli podczas rozgrywek. Czekam z niecierpliwością.

Powiem Ci, że mam podzielne zdanie. Niby ta tristana teraz może niszczyć, ale z drugiej strony to może być ogromny nerf. Na pewno jej mina pod E fajnie działa. Bo działa też na towery, a wymaxowane i pod przeskalowane AP/AD myślę, że będzie to zdejmować na strzała. Dodatkowo speed attack, żeby się szybciej ładowało. :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Do katy jest fajny i do velkoza, akurat miałem vel kupywać to chyba razem z tym skinem bedzie ^^

Do katy moim zdaniem przeciętny. Za bardzo mi Mercenary przypomina :P

A velkoz niszczy, więc polecam. Światło przeciwność mroku :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Ja już mam RP odłożone na tę J!NX. Sam Pre-Relase mi się podoba, a co dopiero jak go wydadzą na oficjalne serwery.  <3

Opublikowano

­Jako skin do Jinx jest to przeżycia, fajny model broni i splash art.

Niestety skiny do Katariny i Nidalee są co najmniej mierne. W ogóle mi się nie podobają. Moim zdaniem ie powinny mieć takich skinów, ponieważ nie pasują. Porównajcie sobie "Warring Kingdoms Xin Zhao" i "Warring Kingdoms Katarina / Nidalee". Po prostu porażka :(

Opublikowano

Widzę ze tristanka trochę na plus do mety. Teraz nie miała większej racji bytu z racji ze polegała tylko na aa w mecie gravesow czy corkich ssala nieco. Wymiany z nią będą fajniejsze (dla trist) denerf na ulta, no nieźle xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...