Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EP3] Custom! - CommunityLC

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytałem i jestem pod wrażeniem. :)

Nic innego, niż czekać na download! Na pewno zagram, powodzenia i owocnej pracy życzę! :)

graphic.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale nie chodzi mi o takie standardowe miasto. Coś bardziej w klimacie lasu z dużą ilością zieleni, drzew itp. itd. :v Pustynia? Jakoś mi to nie pasuje na główne miasto. ;p

jungla ?

Deus vult

Opublikowano

Mamy opcje przerzucenia się na najnowsze pliki serwerowe (2015), ale chyba jednak pozostaniemy na starszej wersji bo i tak te nowości nie zostaną odpowiednio wykorzystane. ;)

Opublikowano

jungla ?

Oooo, no chociażby. :3 Coś w tym stylu:

http://st.gdefon.com/wallpapers_original/wallpapers/342411_pejzazh_vodopady_les_gorod_piramidy_raduga_1680x1050_(www.GdeFon.ru).jpg
Wiem, że LC też nie pozwala na jakąś zaawansowaną grafikę, ale i tak można stworzyć coś w klimacie tego obrazka, wyglądałoby to epicko. :D

Mamy opcje przerzucenia się na najnowsze pliki serwerowe (2015), ale chyba jednak pozostaniemy na starszej wersji bo i tak te nowości nie zostaną odpowiednio wykorzystane. ;)

Prawdę mówiąc te najnowsze pliki serwerowe to gówno. Od kiedy zaczęli wprowadzać masę pierdół i "urozmaiceń" tylko spieprzyli Last Chaos. W złym kierunku poszli z nowościami.

Opublikowano

Frakcje? Może i tak, ale tylko i wyłącznie, jeżeli dobrze zostanie to wykorzystane i nie będzie w nich ani Kailux, ani Dilamun (nowa kraina, bądź jakaś stara na bazie frakcji + może jakieś miejsce do dropa, expa, albo co tam jeszcze). Oprócz tego opiekunowie zwierzaków mogliby zostać, a także dodatkowe torby i to chyba wszystko... Resztę wywalić i nie wsadzać NIGDY. :P

Oooo, no chociażby. :3 Coś w tym stylu:

http://st.gdefon.com/wallpapers_original/wallpapers/342411_pejzazh_vodopady_les_gorod_piramidy_raduga_1680x1050_(www.GdeFon.ru).jpg
Wiem, że LC też nie pozwala na jakąś zaawansowaną grafikę, ale i tak można stworzyć coś w klimacie tego obrazka, wyglądałoby to epicko. :D

Prawdę mówiąc te najnowsze pliki serwerowe to gówno. Od kiedy zaczęli wprowadzać masę pierdół i "urozmaiceń" tylko spieprzyli Last Chaos. W złym kierunku poszli z nowościami.

No ciekawie, ciekawie... przypomina mi to Summoners Rift. xD

zSCFQrN.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...