Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4][RPG] Avernus RPG

Galador256

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powyższe opinie to kłamstwo. Publiczne pomawianie o kradzież i wyłudzenia jest przestępstwem z artykułu 212 Kodeksu Karnego paragraf 1 oraz 2:

§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Radzę odwołać te bezpodstawne oszczerstwa zanim będziecie mieli nieprzyjemności.

Gram na tym serwerze długi czas i zapewniam, że jest finansowany z dobrowolnych dotacji, które pochodzą od dorosłych, pracujących osób. Dzieci u nas nie grają. To nawet jest zapisane w regulaminie serwer że małoletni nie mogą rejestrować kont graczy. Opinie takie jak wyżej służą tylko próbie zniszczenie konkurencji.

Czyli nie możemy pisać negatywnych opinii na temat waszego serwera? Bardzo ciekawe, nie zamierzam odwoływać prawdy i jak możesz kłamać pisząc ,, Dzieci u nas nie grają ''. Z tego wynika że znasz wszystkich graczy. I nie napisałem że wyłudzacie pieniądze tylko podałem przykład ale reszta to prawda.

• Odpowiedzi 660
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co było napisane wyżej to są pomówienia a nie opinie. Jest różnica między negatywną opinią a oszczerstwem i naruszeniem dobrego imienia. Pomówienia są karalne. Jeśli ktoś twierdzi że administracja serwera okrada graczy i wyłudza pieniądze, to niech to udowodni.

Powtarzam jeszcze raz - regulamin zabrania grać na serwerze małoletnim. Poza tym osoba nieletnia nie może mieć konta założonego w banku a więc nie może dokonać przelewu. Natomiast jeśli chodzi o smsy, to połowę wartości smsa bierze operator a drugą połowę hosting na którym stoi serwer, ponieważ kody na doładowanie pochodzą ze strony hostingu.

Opublikowano

To co było napisane wyżej to są pomówienia a nie opinie. Jest różnica między negatywną opinią a oszczerstwem i naruszeniem dobrego imienia. Pomówienia są karalne. Jeśli ktoś twierdzi że administracja serwera okrada graczy i wyłudza pieniądze, to niech to udowodni.

Powtarzam jeszcze raz - regulamin zabrania grać na serwerze małoletnim. Poza tym osoba nieletnia nie może mieć konta założonego w banku a więc nie może dokonać przelewu.

Jest wiele sposobów na wykonanie przelewu, nie musi to być osoba która będzie grała. Coalaa już napisał w jaki sposób administracja wyłudza pieniądze i wiem że serwer musi jakoś zarabiać ale nie przesadzajmy. Nie mam zamiaru kłócić się o głupotę, nawet nie gram na tym serwerze więc.

Opublikowano

Colaa to troll który się uaktywnił na forum i atakuje nasz serwer po tym jak jego serwer został krytycznie oceniony. I jedyne co napisał to zaczął biadolić że ludzie dotują nasz serwer takimi wysokimi kwotami. Myślę że przemawia przez niego zazdrość.

a teraz definicja:

wyłudzenie – przestępstwo polegające na doprowadzeniu innej osoby do niekorzystnego rozporządzenia mieniem własnym lub cudzym za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania jej błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.

Praktycznie każdy serwer posiada ofertę adminshopu dzięki któremu zbierane są środku na utrzymanie a właściciel może zarobić. U nas oferta jest jasna, wszytko jest dokładnie opisane i każdy dostaje to za co zapłacił. Nikt do zakupu nie jest zmuszany. A to że ktoś łamie regulamin i kłamie w sprawie swojego wieku to już nie jest problem administracji. Natomiast przelew bankowy zawsze pochodzi od osoby pełnoletniej, ponieważ nieletni nie może mieć konta. I to ta osoba dokonuje dotacji.

Opublikowano

Colaa to troll który się uaktywnił na forum i atakuje nasz serwer po tym jak jego serwer został krytycznie oceniony. I jedyne co napisał to zaczął biadolić że ludzie dotują nasz serwer takimi wysokimi kwotami. Myślę że przemawia przez niego zazdrość.

a teraz definicja:

wyłudzenie – przestępstwo polegające na doprowadzeniu innej osoby do niekorzystnego rozporządzenia mieniem własnym lub cudzym za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania jej błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.

Praktycznie każdy serwer posiada ofertę adminshopu dzięki któremu zbierane są środku na utrzymanie a właściciel może zarobić. U nas oferta jest jasna, wszytko jest dokładnie opisane i każdy dostaje to za co zapłacił. Nikt do zakupu nie jest zmuszany. A to że ktoś łamie regulamin i kłamie w sprawie swojego wieku to już nie jest problem administracji. Natomiast przelew bankowy zawsze pochodzi od osoby pełnoletniej, ponieważ nieletni nie może mieć konta. I to ta osoba dokonuje dotacji.

Szkoda że mówi prawdę

Opublikowano

@up: Napisz co konkretnie jest prawdą i dlaczego. Albo przestań trollować.

Widziałem że też Coalee razem z Gladiatorem trollowałeś więc nie wiem w czym problem. 

Opublikowano

Zachęcam naszych graczy aby ignorowali trolli i prowokatorów. Niestety regulamin mpc forum nie zabrania pisać dowolnych bzdur i kłamstw, bez potrzeby poparcia tego dowodami. Ja ze swojej strony nie mam zamiaru odpowiadać na brednie rozżalonych osób z bólem dupy, których serwery istnieją parę miesięcy i zdychają, bo są tak kiepskie. Takich serwerów i takich osób było tutaj pełno. Nie ma już po nich śladu, natomiast Avernus dalej istnieje i rozwija się, a ja jestem w czołówce najlepiej zarabiających właścicieli serwerów Minecrafta.

A teraz newsy: Przygotowywana jest kolejna odsłona naszego zimowego eventu. Jest też nieco zmian w paczce serwera i jego mechanice. Przygotowywane są również kolejne. Jeśli nie pobraliście jeszcze nowej paczki, zróbcie to. Aktualna wersja to 1.0.6. Paczka jest jak zwykle do pobrania w dziale download na naszej stronie.

2iute07.jpg

images.jpg

Opublikowano

https://scr.hu/Jn8kMp

Serdecznie pozdrawiam wyrafinowany humor pana Thrud'a

@up: Napisz co konkretnie jest prawdą i dlaczego. Albo przestań trollować.

Nie widze sensu przepisywania wprost tego co napisał coalaa, zgadzam się z nimw 100%
I nie, nie troluje, pamiętam jak wbiłem jakieś pół roku temu, paczkę zmodyfikowałem o huzuni, i nawet fly działał, więc troche to z waszej strony tak kiepsko, bo znając życie pewnie dalej to działa :v

Opublikowano

Fakt, na serwer wbiłeś. Dobrze cię pamiętamy. Próbowałeś cheatować ale zaraz dostałeś bana :]

2s81x54.png

Pewnie się nie spodziewałeś że nawet masz pamiątkowego screena. Dalszy komentarz jest zbędny. Jesteś zwykłym trollem.

Opublikowano

Fakt, na serwer wbiłeś. Dobrze cię pamiętamy. Próbowałeś cheatować ale zaraz dostałeś bana :]

2s81x54.png

Pewnie się nie spodziewałeś że nawet masz pamiątkowego screena. Dalszy komentarz jest zbędny. Jesteś zwykłym trollem.

Screeny z Minecrafta są tak wiarygodne jak ty.. Każdy idiota może odpalić 2 klienty, pisać co chce a potem wstawić na forum ;)

Opublikowano

2s81x54.png

Trollem może i jestem, ale to że wbijałem na "huzunce" na wasz serwer to juz niekoniecznie może być prawda :v

Żeby tak się dać omamić xD inb4

Opublikowano
Na serwerze fajnie się gra, fakt, przedmioty płatne dają trochę kopa, ale cóż.

Swoją droga - zaktualizujcie wreszcie tę prezentację, bo ściana tekstu to nie najlepsza reklama. (prezentacja musi być zwięzła) 

Polecam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...