Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4][RPG] Avernus RPG

Galador256

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po dłużej nieobecności moich wielbicieli! Mam nadzieję, że nie tęskniliście za bardzo. A co się dzieje z serwerem? No cóż, nada świetnie prosperuje, rozwija się i zdobywa nowych graczy. Od trzech tygodni nowa administracja prowadzi specjalny duży event, którego kolejne odsłony prezentowane są w każdy weekend. Historia, jaka przedstawiona została graczom jest pieczołowicie przygotowana przez doświadczone osoba oraz ma rozmach, jakiego dotychczas nie widzieliście na żadnym serwerze MC RPG. Zapraszam serdecznie nowych i starych graczy!

j0fot0.jpg

images.jpg

• Odpowiedzi 660
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze miałem straszne lagi na tym serwerze, on był tak rozbudowany, że nic nie ogarniałem... Ale czas to zmienić! Mam teraz dobry komputer, i spróbuję tu pograć. Serwer polecam, na wysokim poziomie.

Opublikowano

Oryginalny serwer! Ma klimacki ;D 9/10

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Serwer uważam za masakryczny. Oto moje argumenty:

- nieautoryzowany Launcher i paczka modow. Mozliwosc zainstalowania "syfu"

W dobie panujacego FTB i Curse to marnotrastwo czasu. Wystarczy raz kupic Premium Minecraft

by to wszystko miec za darmo. A wy ?? 

Wasza promocja na grudzien 2016, z waszego forum:            03-Gru-2016, 14:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-Gru-2016, 15:31 przez Poncjusz.)

xyz

Za te kwote mozna juz kupic legalnego Minecraft (120 PLN) i miec to wszystko za darmo

- budowle ? jakie budowle !

- brak graczy. a jesli tak dlugo serwer dziala to pytam dlaczego tak malo ?

Nasi gracze są dużo bardziej dojrzali niż przeciętna osoba grająca w Minecrafta.     - jakos tego nie zauwazylem

Możesz u nas spotkać wielu pasjonatów RPG oraz wielbicieli Fantasy"                      - wpis z twojej strony, a ludzi = 0  (max. bylo 3)

- administrator @Galador256 pretensjonalny, zawistny i pazerny

- administracji po prostu brak [na serwerze].

Zaleta tego serwera to naprawde sliczna roslinnosc (na modach to standard) oraz prezentacja tego serwera. I nic wiecej

Dwa razy bylem po 15 minut

i dwa razy sam. Jak na RPG to samemu moge faktycznie tylko trawe kosic.

A to z twojej strony serwera, to jest wykorzystywanie nieletnich !!

"xyz "

W prezentacji brak informacji ze serwer wykorzystuje mikroplatnosci,

co jest scigane z urzedu. Ja mam to gdzies ale pozostaje temat nieletnich.

A to  wszystko wlasnie dyskwalifikuje twoj serwer.

Ten serwer  to tzw. "no comment"

Opublikowano

Powyższe opinie to kłamstwo. Publiczne pomawianie o kradzież i wyłudzenia jest przestępstwem z artykułu 212 Kodeksu Karnego paragraf 1 oraz 2:

§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Radzę odwołać te bezpodstawne oszczerstwa zanim będziecie mieli nieprzyjemności.

Gram na tym serwerze długi czas i zapewniam, że jest finansowany z dobrowolnych dotacji, które pochodzą od dorosłych, pracujących osób. Dzieci u nas nie grają. To nawet jest zapisane w regulaminie serwer że małoletni nie mogą rejestrować kont graczy. Opinie takie jak wyżej służą tylko próbie zniszczenie konkurencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...