Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mali YouTuberzy?!

Jadwinior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z*******y głos ;o Spróbuj iść do mpc news.  :)

Dziękuję. :)

MPC ma lektorów. Nie wiem, czy potrzebują kolejnego, choć damski głos mógłby być przyjemną zmianą. Z tym że konto mam od niedawna, a takich użytkowników zwykle traktuje się z odrobinę mniejszym szacunkiem, bo nie wiadomo, czy ktoś taki wpadł tylko na forum, aby od razu zniknąć, czy wszedł i rzeczywiście zostaje na dłużej.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

Na nagraniu mówiłam spontanicznie. Obawiam się, że czytając przygotowany przez kogoś tekst mogłabym brzmieć nieco sztucznie.

KLIKNIJ

Opublikowano

Świetny audiolog - porusza ważny temat, mówisz rozsądnie, z nutką humoru :D No i wisienka na torcie - Twój z*******y głos :P 

DM2O42N.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngIesabel Dzięki, dzięki.

A ja nadal nie mogę zrozumieć, co w nim takiego niezwykłego. :P

KLIKNIJ

Opublikowano

Czy mówienie, że moja wypowiedź jest obiektywna, nie jest subiektywną opinią o swojej wypowiedzi? ^^

Ciekawe, aż posłuchałem, pozdrawiam ;)

Opublikowano

Co jak co, ale mówisz jak najbardziej prawdę. Nikomu nie chcę się obejrzeć nowego youtubera ponieważ nie jest znany, gdy już zdobędzie jakąś liczbę osób która umożliwi mu uważanie się za popularną osobę to osobą która go nie oglądała zaczyna go oglądać bo się wybił :P. Fajny głos przyjemnie się cie słucha. Pozdrawiam i powodzenia.

Opublikowano

@Małpa Aż się uśmiechnęłam, a rzadko zdarza mi się szczerzyć do monitora. :P

@XeLin PL Masz rację, ludzie lecą na liczby, dlatego wiele talentów (w przypadku coverów) lub po prostu fajnych ludzi rezygnuje ze wstawiania filmów, bo brak im wsparcia. Na YouTubie powinien być strumień (z wieloma filtrami i narzędziami wyszukiwania do wyboru) lub jakakolwiek inna funkcja pozwalająca na swobodne przeglądanie mało popularnych kanałów.

KLIKNIJ

Opublikowano

@XeLin PL A może jest jakaś domena, która udostępnia taką opcję? To nie jest możliwe, żebym była pierwszą osobą, która wpadła na taki pomysł - może ktoś coś takiego zrealizował? Byłoby świetnie.

KLIKNIJ

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngJadwinior Nie wiem czy jest z tego co wiem to chyba nie ma ale jest ponoć strona gdzie są tam inni youtuberzy i możecie razem coś nagrać i się rozreklamować lub, po prostu podpisać z kimś działalność kto cie będzie reklamował.

Opublikowano

Nie zgadzam sie z tym, na YT liczy sie przede wszystkim osobowość danej osoby i pomysł jesli ktos jest nudny bez energii, nie rozwija sie ale np fajnie gra to po co w takim razie go oglądać skoro sa lepsi? Dajmy przykład, kanal z dupy powstał rok temu, koles od początku sie wyróżniał, przyciągnął innych ciekawym pomysłem, swoja osobowością itp. Wiec to co mowisz nie jest do końca prawda, jesli człowiek jest ciekawy, ma pomysl to i znajda sie ludzie co beda go oglądać, druga sprawa jest to ze niektórych materiałów jest po prostu przesyt np Minecraft wiec jesli ktos oglada np 2 takich co nagrywają to po jakims czasie sie to nudzi, każdy szuka czegos nowego, czegos co go przyciągnie do danej osoby a tym jest własnie pomysł i oczywiście osobowość, zresztą sama pomysl chciałbyś sluchac nudnego goscia przez 30 minut czy energicznego i pełnego humoru innego vlogera. 

A i mowi sie tez zeby zaistnieć trzeba robic z siebie idiote i po czesci sie z tym zgadzam. 

1388363882-U262029.png
Opublikowano

@Antix Nie ukrywam - po części masz rację, jednak kłóciłabym się. Kilku popularnych YouTuberów (z kategorii zagrajmy) nie ma ani nietypowej osobowości, ani oryginalnego pomysłu na swój kanał. Zwykłe szaraczki, które usiadły przed komputerem i nakręciły przeciętny materiał z wieloma cięciami i atrakcyjnymi dodatkami w postaci tekstu "zostaw okejkę" lub "wskocz na fanpejdż". Zaznaczam, że określam moje stanowisko z perspektywy widza. Cóż, ile ludzi, tyle opinii - do tej pory żaden z komentarzy dotyczących tego filmu nie wpłynął na zmianę moich poglądów. Dalej twierdzę, że jest wiele niedocenianych kanałów, które giną wśród popularnych. I nadal mam zamiar wspierać ich właścicieli.

Nie każdy mały YouTuber musi być - jak to ująłeś - nudnym gościem. Marny stereotyp. Na przykład w kategorii filmów, w których autor wyraża swoje poglądy na różne tematy. Mnie dużo bardziej podoba się kanał, dajmy na to, TheSoapy, niż jakichś topowych vlogerów, którzy za każdym razem robią to samo - dodają troszkę treści zgadzającej się z tematem, a pozostałe części filmu przeznaczają na odsyłanie do reflinków, subskrypcji, łapek, fanpejdży, blogów, strimów, mitapów, innych kanałów, stron producentów produktów, które reklamują, skrytek pocztowych na prezenty i tak dalej.

KLIKNIJ

Opublikowano

@Antix Nie ukrywam - po części masz rację, jednak kłóciłabym się. Kilku popularnych YouTuberów (z kategorii zagrajmy) nie ma ani nietypowej osobowości, ani oryginalnego pomysłu na swój kanał. Zwykłe szaraczki, które usiadły przed komputerem i nakręciły przeciętny materiał z wieloma cięciami i atrakcyjnymi dodatkami w postaci tekstu "zostaw okejkę" lub "wskocz na fanpejdż". Zaznaczam, że określam moje stanowisko z perspektywy widza. Cóż, ile ludzi, tyle opinii - do tej pory żaden z komentarzy dotyczących tego filmu nie wpłynął na zmianę moich poglądów. Dalej twierdzę, że jest wiele niedocenianych kanałów, które giną wśród popularnych. I nadal mam zamiar wspierać ich właścicieli.

Wszystko zależy od tego jak kto na to patrzy, i jesli sa popularni to widac nie sa nudni (moze dla ciebie ale dla 60% yt juz nie). No i wracając do tych małych kanałów, na to tez wpływa reklama ale jesli ktos od początku nie przypadnie do gustu to nie ma co liczyć na wybicie. I tak jak juz wyzej wspominałem na yt brakuje nowych pomysłów większość to po prostu nudne kopiowanie innych. 

Nie każdy mały YouTuber musi być - jak to ująłeś - nudnym gościem. Marny stereotyp. Na przykład w kategorii filmów, w których autor wyraża swoje poglądy na różne tematy. Mnie dużo bardziej podoba się kanał, dajmy na to, TheSoapy, niż jakichś topowych vlogerów, którzy za każdym razem robią to samo - dodają troszkę treści zgadzającej się z tematem, a pozostałe części filmu przeznaczają na odsyłanie do reflinków, subskrypcji, łapek, fanpejdży, blogów, strimów, mitapów, innych kanałów, stron producentów produktów, które reklamują, skrytek pocztowych na prezenty i tak dalej.

Wiesz sa popularni to chca zarobić poki jest ''hype''. Swoja droga to mnie tez to wkurza jesli przy każdym filmie ktos wspomina wbij tu, daj lajka tam, albo kup koszulki tu  Po za tym yt to w większości gimnazjaliści a czy takich beda interesować jakies wywody nudnych vlogwrow bez humoru? Watpie, spójrz na top polskiego yt sama widzisz pierwsze miejsca to głownie humor i pranki.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Oglądałem twój Vlog i powiem szczerze, że masz bardzo ciepły i miły głos dla słuchaczy... powinnaś zająć się tym  na poważniej ale nie poruszając takich tematów.

W pełni zgadzam się z Antix'em. Wybijają się CI, którzy są dobrzy lub zwariowani i inni ;) 

Nie wiem, co to za "challenge" z Twojej strony ale wydaję mi się, że było by to bez sensu... porównałby to do wyszukiwania na siłę nowego serialu w czasie trwania drugiego sezonu "Gry o tron" . 

Nagrał próbkę audiobooka ;) 

Chciałbym zobaczyć jak idzie Ci z napisanym już tekstem.

Pozdrawiam, i życzę dużo oglądających. 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Poruszyłaś temat, który chyba nikt nie poruszył na YouTubie.
Zgadzam się z tobą, ponieważ sam znam super youtuber'a, który miał 3tysiące subskrypcji, ale miał i nadal ma spoko materiały.
Aktualnie ma 17tysięcy subskrypcji. Miałem nawet szansę się z porozmawiać, ponieważ gdy miał serwer byłem tam moderatorem.
On także ma super głos (tak i ty ;) ), przykłada się do nagrywania, dodaje odcinki regularnie.
Kiedyś całymi dniami siedziałem na youtubie i szukałem jakich odcinków i wtedy znajdywałem tych mniejszych youtuberów, którzy naprawdę ładnie nagrywali.
Moim zdaniem niektóre kanały na youtube nie powinny istnieć, ponieważ mają dużo subów za debilizm.
A ty naprawdę musisz dołączyć do grupy mpc news.
Trzymaj tak dalej, a uwierz mi, że to właśnie Ty będziesz miała dużo subskrypcji.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...