Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mali YouTuberzy?!

Jadwinior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Xquartz Szanuję osoby, które nadal poszukują nowych kanałów - to męczące zajęcie. Aby znaleźć jeden dobry materiał, należy przekopać się przez kilkanaście filmów nagranych kalkulatorem bez dźwięku z napisami w notatniku.

Odnosząc się do ostatniego zdania - zabrzmi to arogancko, ale jak najbardziej szczerze: ja również wierzę, że z czasem mój kanał rozwinie się. Na razie nie jestem wspaniałym mówcą, ani specjalistą od montażu, więc nawet nie zasługuję na większe grono widzów, jednak z każdym filmem moje umiejętności poszerzają się. Nie martwię się o siebie - dużo bardziej szkoda mi osób, które zasługują na sukces bardziej niż pozostali, a nie było im dane nagrywać dla szerszej publiki. Mam nadzieję, że kiedyś im się uda. Poddanie się to najgorszy rodzaj porażki.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

świetny głos, bardzo ciepły, miło mi się słucha ;) 

tak jak inni startuj do MPC News ;) 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Moim zdaniem rzeczywiście największym twoim atutem na tę chwilę jest głos :) Ciekawa barwa no i bardzo dobra dykcja ;)

No ale tak jak mówisz, z czasem - jeżeli będziesz go wiele poświęcała na rozwijanie się - z pewnością przyciągniesz szerokie grono widzów i fanów =))

3mam kciuki!

Opublikowano

@mikollek Dziękuję! Chętnie dołączę do MPC News, kiedy tylko ktoś zechce mnie przyjąć. Planuję nagrać próbkę czytanego tekstu i przesłać ją komu trzeba.

Odświeżam.

KLIKNIJ

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam.

[Z różnych powodów musiałam tymczasowo zaprzestać jakiejkolwiek działalności w Internecie, stąd zaniedbanie wątku. Wróciłam i chciałabym dalej kontynuować dyskusję.]

KLIKNIJ

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngWeeZy` Szkoda, że doba ma tylko dwadzieścia cztery godziny. Skąd wziąć czas na wszystko? Smutne.

KLIKNIJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...