Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poznaj swojego bohatera od innej strony!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!  

Dzień w dzień Przywoływacze poświęcają czas na poznawanie mechaniki bohaterów oraz zdobywanie doświadczenia w grze. Czas na zgłębienie wiedzy od strony fabularnej.

Przed Wami historie Waszych ulubionych postaci! W tym wątku mam zamiar dodawać najnowsze prezentacje mojego autorstwa. Poniżej zamieszczam pierwszy odcinek. Zachęcam do sprawdzenia go i do śledzenia tematu.

Kto wie, może następnym razem pojawi się tu historia Twojej postaci!

https://www.youtube.com/watch?v=zxOw6gzvuuU

https://www.youtube.com/watch?v=NLzsn871vPo

PS: Brzmię jak dziewczyna, bo jestem płci żeńskiej. :)

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

Nie wiem czemu ale jakoś mało interesująca dla mnie jest historia bohaterów od tej strony, hehe. :D 

Ale bardzo ładnie zrobione. :) 

Opublikowano

ładne wykonanie a co do głosu nie jest tak tragicznie wręcz mi bardzo przypadł do gustu.czekam na resztę championów.

Opublikowano

co Wy macie z tym głosem? wszystko jest w porządku, lepsze to niż chłopak 20 letni bez mutacji :D

Atrox średnio mnie interesuje, czekam na bliższe mi chapmiony;) powodzenia

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Podoba mi się muzyka i pomysł, głos też ok, ale trochę więcej uczucia? Wiem, że to nie jest takie proste :P

Czekam na kolejną prezentacje bohatera.

Opublikowano

@naturus Cóż, na pierwszy odcinek Aatrox wydawał się być najlepszy - w końcu jest pierwszy na liście. Nadal rozważam co jest lepsze: kolejność alfabetyczna, czy to, co jest w mecie.

KLIKNIJ

Opublikowano

Wydaje mi się, że to, co jest w mecie, bo jest grane, użytkownicy mają styczność z tymi postaciami, itd. :p

Opublikowano

@Renissance No, to proponuj. Mnie bez różnicy, w jakiej kolejności to przygotuję. Zresztą jakby każdy rzucił jakimś championem, to łatwiej będzie mi zadecydować. :)

KLIKNIJ

Opublikowano

Hmmm, ja bym chciała o Braumie lub Nautilusie :p

Opublikowano

@Grafiese Z tym montażem - również mogę powiedzieć, że jestem zadowolona, jednak spędziłam nad przygotowaniem odcinka cały dzień, od rana do wieczora. Co prawda wliczam w to także obróbkę dźwięku, aby był znośny, wyszukanie obrazów na tło, nieudane renderowanie etc., jednak nie jestem pewna, czy staranność nie wyeliminuje systematyczności. W końcu nie mogę poświęcać każdego dnia na taką zabawę (choć chciałabym).

KLIKNIJ

Opublikowano

@xOstateczny Oj, byłoby dużo gorzej, gdyby nie długi czas poświęcony na idealne dostosowywanie różnych parametrów. Nagrywam telefonem, bo mikrofon słabszy, niż taki w kalkulatorze. Ale jak mnie i potencjalnym "widzom" spodoba się taka forma filmów, to być może kupię coś lepszego. To kwestia czasu.

KLIKNIJ

Opublikowano

@Grafiese Z tym montażem - również mogę powiedzieć, że jestem zadowolona, jednak spędziłam nad przygotowaniem odcinka cały dzień, od rana do wieczora. Co prawda wliczam w to także obróbkę dźwięku, aby był znośny, wyszukanie obrazów na tło, nieudane renderowanie etc., jednak nie jestem pewna, czy staranność nie wyeliminuje systematyczności. W końcu nie mogę poświęcać każdego dnia na taką zabawę (choć chciałabym).

jeżeli chodzi o rendery albo obrazki wejdź sobie na deviantart'a i tam poszukaj potrzebnych ci materiałów mi się wydaje że dźwięk głosu jaki masz w filmie pasuje do klimatu w jakim to nagrywasz :) chciałbym zobaczyć jakąś sorake albo cassio :D ale nie kończ robienia tego bo pewnie będzie ci to wychodziło co raz lepiej to samo w montażu 

Opublikowano

@Grafiese Też sądzę, że z każdym odcinkiem będzie coraz lepiej. W końcu na tym polega nabieranie doświadczenia. Już nie mogę się doczekać, aż będę w stu procentach zadowolona z mojej pracy.

KLIKNIJ

Opublikowano

@naturus Odcinek z Vayne - specjalnie dla Ciebie. Możesz obejrzeć w pierwszym poście wątku. :)

KLIKNIJ

Opublikowano

@Renissance No, to proponuj. Mnie bez różnicy, w jakiej kolejności to przygotuję. Zresztą jakby każdy rzucił jakimś championem, to łatwiej będzie mi zadecydować. :)

Thresh  <3  (sub czeka ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

iHacks  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...