Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Priv Dekarona

xDD

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server jest wyłaczony nie z powodów technicznych czy innych takich.

Mam rodzinę i to ona teraz jest najważniejsza. Zajmójąc się serverem opuściłem sie w swoich obowiązkach.

Wszycy którzy grali na BlooD nie stracili kont wszystkie konta nadal są zadne formaty się nie szykują. I być może server ruszy ponownie jednak tak jak napisałem na pierwszym planie jest teraz moja żona i dwu letnia córeczka.

27402144507863919339.jpeg

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Już nie mogę się doczekać kiedy ponownie zagram na Blood. Tylko bedę musiał poprosić o przypomnienie mi hasła i loginu do konta. Przed końcem serwa sporo ludzi poznałem na tym serwie mam nadzieję że tęż przyjdą grać. Tego fajnego klimatu nie zapomina się. Wszyscy pomagają. Często admin to robi co jest wielkim plusem. Z niecierpliwością czekam na wielki powrót.:):)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Puki co ja robię konto na głównej i na forum i nie mogę się nigdzie tam zalogować i w grze tez nie. :( Może wina to poczty wp.pl bo kiedyś też coś tym było??

Proszę o odpowiedź.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok Panowie server działa ponownie jednak musiałem zrobić wipeout wszystkich kont i postaci za co naprawde przepraszam. Powodem tego było dodawanie Alokena.

Obecnie server jest w fazie testów, ale po testach nie bedzie zadnych wipeout.

adres strony taki jak był czyli http://speedbud.eu5.org/gaming

jezeli wchodzicie na stary adres blooddekaron.no-ip.info nic nie szkodzi w menu wchodzicie w DEKARON i potem tylko KLIK na grafice z napisem ENTER

Aby była możliwa rejestracja do gry Dekaron czy Aion ale

P.S.

strona jest juz zupelnie inna niż kiedyś mam nadzieje że będzie się wam podobać i będzie dla was dobrze funkcjonować.

Zapraszam

27402144507863919339.jpeg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...