Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Priv Dekarona

xDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrrrr na wszystko trzeba czasu i nie tylko. Jeżeli sa pomysły i chętni ludzie to już połowa sukcesu, druga połowa sukcesu to ludzie ktorzy maja odpowiednią wiedzę w tym kierunku i odpowiednie podejscie do wszystkiego. Niczego sie nie planuje trzeba poprostu działać. Ale jak wam wiadomo nie wszystko da sie zrobić w ciągu jednego dnia.

Co do moich rozmów temat jeszcze nie został zamknięty, a co do odpowiedzi od mojego dostawcy internetu jest mi jeszcze nieznana.

27402144507863919339.jpeg

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potem ściągne zobaczymy :)

Jak wypali moge zrobić podwieszony temat tutaj w którym będą dyskusje o tym serwie

Na jakiej zasadzie działa dshop?

16435562.jpg
Uczeń
Opublikowano

jak wbijesz 201 lvl to mozesz zrobic tzw. rebirth czyli ponowne odrodzenie. Zaczynasz gre od 1 lvl ale staty i skille ci zostaja.

Uczeń
Opublikowano

ale oczywiscie re-birth najlepiej zrobic na 250 lvl bo jezeli zrobisz na 201 to przepadna c staty do rozdania

Opublikowano

a jak go zrobic

Po pierwsze: Na serverze musi być wgrana opcja RB

Po drugie: Logujesz się na stronie, wcześniej zdejmując z siebie eq, kase chowasz do magazynu, najlepiej mieć 250lv - najwięcej dodatkowych statsów się dostaje. Klikasz w odpowiednią rubrykę i twoja postać ma 1lvl i ma taką samą siłę jak 250lvl.

ps. Skille nie zawsze zostają.

ps.2 To się nazywa Reborn System.

tlofbnowe2.jpg

Uczeń
Opublikowano

dobra wrócmy do głownego tematu.

Mam kilka pytan do tego serwera.

1. O ktorych godzinach beda DF

2. Czy beda dostepne commision center.

3. Czy zwiekszysz expo do x100?? jednak przy 10rb bedzie sie dlugo gralo przy expie x30...

4.Czy argate beda do kupienia w sklepie czy bedą łatwe do wydropienia??

5.Jakie bedzie prawdopodobienstwo ze uda sie ulepszyc rzeczy argate'mi lub zrobienie slotow??

6. Czy beda dropic pass, nium, tatum marvice

7. Czy dasz rade zwiekszyc staty?? Po kazdym lvl po 10 do rozdania. Gdy jest po 5 ststów przy 10 rb to to jest tak samo jak 4rb po 10 statów(tak jest na Dekaron Nemesis). Graczy przyciagnie duzy damage. Wtedy pvp nie beda takie dlugie. Gram w Dekaron Nemesis i tam na DF gracze nie potrafia sie zabic w 3 minuty bo maja te rzeczy z action7 ktore daja duzo DEF.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...